Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Aquarela SP Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 68 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 68 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.7
Aquarela SP Hostel Located at Rua Jose Antonio Coelho, 504, Vila Mariana, Sao Paulo.
Aquarela SP Hostel
Brazil
Sao Paulo Sao Paulo 04011-061 Rua Jose Antonio Coelho, 504, Vila Mariana
87% 68
-23.5807337 -46.6456832
Aquarela SP Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Lip 2016
8.9

The staff were so lovely and helpful. The hostel is basic but clean and has everything you need. Bathrooms are clean, but you will have a cold shower :). I didn't mind as the weather was warm. The location is great, near the park and the metro. The atmosphere in the hostel was nice, people coming and going. I would highly recommend the hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
8.6

Ambiente do hostel super agradável e equipe de staffs sempre pronta a te ajudar, com muita educação e bom humor. Fomos recebidos já com várias dicas para aproveitar a cidade ao máximo na nossa estadia. Quartos padrão, com locker disponível, e tomadas individuais por cama. Áreas comuns muito bem organizadas com um sistema de bar na área externa. Único ponto a melhorar foi o banheiro, que somente 2 dos 4 chuveiros estavam esquentando o suficiente. Definitivamente voltarei para uma próxima estadia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • raquelmagadan8938
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Lip 2016
8.6

Los chicos del staff EXCELENTES,gentiles y eficientes salvan cualquierdificultad El desayuno HORRIBLE

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
6.6

Apenas um dos chuveiros não esquentou a água e o local é muito barulhento, mas tem um espaço legal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Lip 2016
6.3

The staff was very kind, friendly and helpful, they helped me with directions, I guess it was low seasson, no atmosphere at all in the hostel... And the breakfast was not good, no options, just a cold piece of bread!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2016
10.0

Great hostel, good vibes, friendly staff and residents. They even helped me with my Portuguese - obrigada galera!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2016
9.4

The staff was great, very friendly and helpful. The breakfast was plain but okay. Room was very clean but smaller than expected but adequate. The staff was just great and very helpful and friendly. I would recommend this hostel for the great value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2016
8.0

Personnel pas tres actif. Tres bonne auberge, très propre. Wifi aléatoire dans la chambre mais bonne à la réception. Déjeuner très correct. Rapport qualité/prix impeccable !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2016
9.1

Very good hostel if you want a chilled out place. Very clean and secure. Not many people there when I stayed so not very sociable but it's relaxed and fairly close to the metro. Staff are accommodating.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.