Hostelworld.com

Apple Hostels of Philadelphia

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,607 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,607 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
Apple Hostels of Philadelphia Located at 32 Bank Street, Philadelphia, PA 19106, Philadelphia.
Apple Hostels of Philadelphia
USA
Philadelphia PA 19106 32 Bank Street, Philadelphia, PA 19106
92% 1607
39.9488980 -75.1451969
Apple Hostels of Philadelphia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
10.0

Great location, friendly staff, clean bathrooms and to top it all, movie night on Sunday with free beer :) had a wonderful stay, thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Kwi 2016
8.6

This hostel has a great location and is super clean. Ive been there for 1 day only and the guy at the front desk gave me a perfect "one-day-tourist-plan" which i really appreciated. Unfortunately i didnt have a lot of sleep due to the bright light in the room as you are not able to turn off the light manually. Thats the only thing i can complain about though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
14 Kwi 2016
6.6

우선 일하는 사람인지 모르겠는데 여행자같지 않아 글 씁니다. 되게 불쾌한 사람 있었어요. 맨날 술먹자고. 저는 16인 혼성 도미토리 썼어요. 그리고 이름이 애플이라고 해서 예약한건데 하이호스텔인줄 알았으면 안갔을 겁니다. 샤워실은 좀 불안해요 공용이라 천 딱 두 개. 화장실도 위는 낮고 아래는 다 뚫려 있어요. 좋은 점인지 아직 헷갈리지만 밤 열시되면 직원이 강제로 불을 꺼요. 계단은 너무 많은데 엘레베이터 없습니다. 딱 하나 좋은 것은 직원들! 직원들은 정말 한 명 한 명 다 좋아요. 그거 제외하고는 마음에 드는 게 없습니다. 조식은 먹지 않아서 모르겠습니다. 빨래는 5불 내기만 하면 자유로운 형식이라 편했습니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2016
10.0

Great location, lovely facility. The least cramped dorm room I've ever experienced.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
9.1

Everything was very good excellent hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2016
10.0

The hostel was awesome; they have a nice common area, nice kitchen, dean dorms and showers. They offer activities every night, the ghost walk and the wine and cheese night were fun. Kris was very friendly, fun to chat with, and very helpful. She made me feel more like a friend than a guest. I'll definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
10.0

I had an awesome experience in Apple Hostel in Philadelphia. People are great, there is some places to chill, good kitchen and everything is clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
9.7

Excellent ! Thanks à lot :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
10.0

Muy lindo Hostel, la gente muy amable, el ambiente muy bueno y la ubicación perfecta. Se destaca la cocina, muy comoda, la mas completa que vi en un hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
8.9

Great location and staff for affordable price. 16 bed dorm wasn't awful as I expected it to be. Everyone was respectful and the layout allows some privacy. Highly recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.