Hostelworld.com

Apple Hostels of Philadelphia

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,620 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,620 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
Apple Hostels of Philadelphia Located at 32 Bank Street, Philadelphia, PA 19106, Philadelphia.
Apple Hostels of Philadelphia
USA
Philadelphia PA 19106 32 Bank Street, Philadelphia, PA 19106
91% 1620
39.9488980 -75.1451969
Apple Hostels of Philadelphia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ruskisab
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2016
7.7

Nice place, stayed for three days and especially enjoyed the location in the beautiful old city with CVS pharmacy and subway in close proximity. Definitely recommend a trip to the waterfront at Columbus Blvd! All in all, an enjoyable place and worth the money - I'd come back!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

Badass place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
10.0

All was really great. Very cosy and clean place, friendly stuff, fantastic location.Even the 16bed dorms didn't feel crowded. Truly recommended !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
9.1

The hostel was very clean, very nice quality. The social atmosphere was not a lot, people mostly kept to themselves. But a nice place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
7.4

It was fine for the price if you do not mind being woked up several times during the night. Snoring, people going to the bathroom and opening and closening their bags. 16 beds in the same room can be to many people. Moreover, do not carry a heavy bag because you need to walk 50 stairs. Nobody tell you about that but I think that it is important ro know

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Maj 2016
9.4

I was surprised that even in a shared room it was always very quiet. The kitchen was very clean and the shared bathroom and showers were always available.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
10.0

Great location, friendly staff, clean bathrooms and to top it all, movie night on Sunday with free beer :) had a wonderful stay, thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Kwi 2016
8.6

This hostel has a great location and is super clean. Ive been there for 1 day only and the guy at the front desk gave me a perfect "one-day-tourist-plan" which i really appreciated. Unfortunately i didnt have a lot of sleep due to the bright light in the room as you are not able to turn off the light manually. Thats the only thing i can complain about though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
14 Kwi 2016
6.6

우선 일하는 사람인지 모르겠는데 여행자같지 않아 글 씁니다. 되게 불쾌한 사람 있었어요. 맨날 술먹자고. 저는 16인 혼성 도미토리 썼어요. 그리고 이름이 애플이라고 해서 예약한건데 하이호스텔인줄 알았으면 안갔을 겁니다. 샤워실은 좀 불안해요 공용이라 천 딱 두 개. 화장실도 위는 낮고 아래는 다 뚫려 있어요. 좋은 점인지 아직 헷갈리지만 밤 열시되면 직원이 강제로 불을 꺼요. 계단은 너무 많은데 엘레베이터 없습니다. 딱 하나 좋은 것은 직원들! 직원들은 정말 한 명 한 명 다 좋아요. 그거 제외하고는 마음에 드는 게 없습니다. 조식은 먹지 않아서 모르겠습니다. 빨래는 5불 내기만 하면 자유로운 형식이라 편했습니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2016
10.0

Great location, lovely facility. The least cramped dorm room I've ever experienced.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.