Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Apollo Bay Eco YHA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
Apollo Bay Eco YHA Located at 5 Pascoe Street, , Apollo Bay.
Apollo Bay Eco YHA
Australia
Apollo Bay Victoria VIC 3233 5 Pascoe Street
94% 154
-38.7589023 143.6686849
Apollo Bay Eco YHA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Wrz 2016
9.4

Firstly, I loved that the hostel was actively trying to reduce backpackers impact on the environment and you can really tell that this is something they strive for. The hostel is also fairly new, rooms are clean, bathrooms are great, kitchen is big with an oven and plenty of utensils and the common area with a roaring fire was welcome on a rainy night. I would happily stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
8.0

Great base for our great ocean road trip. Facilities were great, but not a great vibe - however we did travel off-peak season. Would recommend it to friends!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
9.7

It was my first stay in eco-hostel, and I highly admire the eco-conscious efforts in maintenance of facilities. I really loved the fireplace in the common room on the first floor, it's truly charming and great for winter evenings. The showers were hot and enjoyable with a huge fluffy bath towel. Could be better if there would be free tea and coffee in the kitchen and some soap in the bathrooms. :( No one wants to travel with teabags, or buy a whole pack of coffee for 1 morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2016
9.7

Super Hostel für Great Ocean Road Driver. Nichts zu meckern. Sauberes Zimmer, bequemes Bett. Tolle Badezimmer inklusive Duschen. Schönes Wohnzimmer, nette Terrasse und entspannter TV Raum. Einziges Minus, die PCs funktionieren nicht und WI-Fi gibt es nur in den Wohnzimmern Ansonsten 10/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2016
10.0

A fantastic hostel in a great setting and easily affordable. Very clean. Staff friendly and helpful. Highly reccomend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2016
9.7

Everything perfect except no wifi in rooms. Super clean and new.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
20 Maj 2016
10.0

very nice place and very nice people, the perfect atmosphere and lots of things to see in the area around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Kwi 2016
10.0

Fab Hostel. One of my favourite. Great kitchen facilities. Cute lounge area with a fire. Peaceful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Kwi 2016
9.4

Nice hostel. Spacious, although beds could do with individual lamps.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.