Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Apollo Bay Eco YHA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
10.0

Great! Friendly staff and great facilities!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
8.9

Bel posto completamente eco-friendly con una bella atmosfera di relax. Lo consiglio e il personale cordiale e carino

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
10.0

Absolutely brilliant hostel! Couldn't fault it! I was sad to only stay there one night so I will definitely come back and would strongly recommend. It was throughly clean, beds were comfy, everything was up to date and brand spanking new. Loved the big efforts to be eco friendly as well. Big fan. And to top it off, a roof top looking west to watch the sun go down over the hills. Bloody brilliant with a cider and then looking at the stars. Winning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
10.0

Enjoyed the stay quite well. Nice facilities, pleasant and helpful staff. Enjoyed chats with other guests. Nice location, good bed, good bath facilities, kitchen. All good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
7.7

Definitely a quiet and safe place to live, the kitchen was huge compared with its accommodation. We planned to make a bbq but to find bbq equipment have not been used for ages and was no longer in a good condition. Friendly staff

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Gru 2016
8.9

I am very happy with helpful staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lis 2016
8.6

Great location, 1 block off the beach. Nice, quaint, clean hostel. Friendly staff when I checked in but didn't really see them around at all. The lounge areas and the rooms are nice however the wifi sucks. Also, if you enjoy cold showers with no water pressure, this is the perfect place for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lis 2016
9.7

位置非常方便,一定要等到四点才能入住,氛围比较随意舒坦,公共卫生间比较干净,公共厨房干净整洁。床上的枕套略有些污渍。总体感觉很好。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
8.0

Near the beach and restaurants/cafes. Clean toilets and showers. Rooms were old but clean. Overall good experience except for a family with loud children.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Lis 2016
10.0

Tolles hostel!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.