Hostelworld.com

Apollo Bay Eco YHA

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 138 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 138 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
Apollo Bay Eco YHA Located at 5 Pascoe Street, , Apollo Bay.
Apollo Bay Eco YHA
Australia
Apollo Bay Victoria VIC 3233 5 Pascoe Street
94% 138
-38.7589023 143.6686849
Apollo Bay Eco YHA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Kwi 2016
10.0

Fab Hostel. One of my favourite. Great kitchen facilities. Cute lounge area with a fire. Peaceful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Kwi 2016
9.4

Nice hostel. Spacious, although beds could do with individual lamps.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2016
10.0

Very clean and a real relax atmosphere! I recommended !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
18 Sty 2016
9.1

Free towels would be nice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2016
8.9

Lovely, clean hostel with nice kitchen and lounge facilities. Basic rooms but it had everything you needed! Only negative is they charged my card fully without my knowledge rather than just balance so had to pay exchange rates

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2016
9.7

Exceptional hostel. Fantastic living areas to relax, two kitchens, rooftop deck, & tv room. Well designed & every room has light. Central yet quiet location, one street behind main Street. Quiet at night, comfortable beds with lockers. Only suggestion is carry a larger lock in order to use lockers. Also, can only use wifi in main areas. One of the best hostels on the great ocean road, very popular so book ahead. The lady working at the front desk was most helpful, & kind.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Gru 2015
10.0

Bon accueil par un couple de réceptionnistes sympas qui nous ont fait découvrir le charme moderne de cette auberge de jeunesse. Un bijou ! Confort et propreté sont la règle..Une belle cuisine bien aménagée mais avec des plaques de cuissons difficiles.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
2 Gru 2015
10.0

Sans doute la meilleure auberge que j'ai pu faire au cours de mes différents voyages! Propre calme chaleureux, on se croirait a la maison... Je recommande vivement!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2015
10.0

Best Hostel in Australia so far. Really enjoyed my stay a lot. Highly recommend to stay there!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2015
10.0

Absolutely perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.