Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Apartment Sonja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
22 Lis 2016
9.4

Great, cozy apartment in a quiet residential area that was still close to some sights (the Roman amphitheater for example). The host was great. He gave me lots of great advice and also gave me a ride to a restaurant my first night there and another ride to the bus station when I left very early in the morning. The kitchen is stocked with enough utensils and pots and pans that cooking for yourself would be easy to do.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Paź 2016
8.3

Good hostel/apartment, very helpful chaps running it. Grateful for the opportunity to stay here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Paź 2016
8.6

This hostel is clean and amazingly well organized. All the supplies you need are there, including laundry detergent. No guessing at light switches or whose food goes where in the fridge as everything is labelled. Owners are very friendly and helpful with sightseeing tips and other information.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Wrz 2016
9.7

The host was a true gentleman, warm, friendly and very helpful. He was full of info about the best places to visit, eat and how to get there. He even offered to take us back to the airport. The apartment was lovely and was equipped with everything you could possibly need. A great location and with a college nearby hearing orchestras perform and sing sometimes during the day. Would recommend highly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Wrz 2016
10.0

Absolutely perfect stay! The people who worked there were so so lovely and so helpful, they really made our stay! The room was lovely as well, the decor was beautiful & we loved how they provided extras for us such as towels & even tissues! The little touches meant a lot. The location was great, just down the road from lots of restaurants and a bus ride away from the beaches. We loved our stay, & we hope we'll be back! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
9.4

Super awesome owner. Went above and beyond to help us during our stay. Facilities were clean and nicely decorated. Would stay here again! Definitely recommend!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Wrz 2016
9.7

Schöne Zimmer, alles vorhanden was man braucht und netter hilfsbereiter Vermieter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
8.3

Accueil très chaleureux et logement répondant aux attentes. Nous avons été bien conseillés par le propriétaire pour la visite. Nuit très courte et mouvementée pour cause de collocataires festifs et particulièrement bruyants, dommage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sie 2016
10.0

This is a hidden gem! The location is great, rooms are clean and staff is extremely friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
10.0

Nuestra experiencia fue de 10. Llegamos a Pula en un autobus con retraso de 2 horas y mandamos un e-mail para informar que llegariamos mas tarde, sobre las 11 de la noche. Cuando llegamos a la estación de autobuses Milan nos estaba esperando allí, para llevarnos en su coche, fue un autentico detalle. Nos dió todo tipo de recomendaciones sobre playas, restaurantes, etc. Milan esta totalmente dispuesto para ayudarte. Además está todo muy limpio y la habitación es muy acojedora. 100% recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.