Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Apartment Sonja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 218 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 218 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Cze 2017
10.0

The most helpful hostel I've stayed in. Andrea's dad helped us with booking our next bus journey to Cres (not easy!). Rooms were very clean and secure. Very close to everything with the joy of it being in a quiet area. Would recommend this apartment for anyone looking to stay in Pula!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
10.0

Alles war super! Kann ich nur empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2017
10.0

Sehr gut! Die Unterkunft ist sehr zu empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Cze 2017
10.0

Very nice hostel, we felt very comfortable. Thank you for the good advices and the lot of help.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Cze 2017
9.1

The host is very welcoming! He even spotted up when I was trying to find a parking space on the road and led us to the free parking space instead of the one in paid area. Not only he shows us pula on the map, but also gives us tips and tricks for the rest of the trip in Croatia! Would definitely recommend Apartment Sonja! Thanks for hosting!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
10.0

Great location and the staff is absolutely the best!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Maj 2017
9.4

Lo mejor: la atención, excelente! Las habitaciones muy limpias y cómodas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2017
10.0

Wonderful! Our stay at Apartment Sonja was just wonderful! There's no other way to put it. The place is absolutely comfortable, it is in the center of the city and the host is an exceptionally charming man! We HIGHLY recommend anyone staying in Pula to book a room at Apartment Sonja!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • danielcicerchi7398
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
10.0

Apartment Sonja is a must stay in Pula! The rooms are spacious and comfortable, and there is a terrace to relax, if desired. It is only a few minutes walk to the city center and 20 minutes to the bus station. However, he insisted on driving us to the bus station, which was incredibly generous! There are restaurant, activity, and beach recommendations for your stay so everything is easy to plan. I highly recommend Apartment Sonja!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
10.0

Vom Hostel kann man alles zu Fuß in Pula erreichen. Das Personal ist super freundlich und hilfsbereit, die Zimmer und die ausgestattete Küche waren sauber. Das Hostel ist an einen Innenhof angeschlossen, in dem man in der Sonne frühstücken kann. Ich habe keinen Kritikpunkt und würde das Hostel jedem weiterempfehlen! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.