Hostelworld.com

Apartment Meridian

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 48 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 48 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
Apartment Meridian Located at Ulica Grada Vukovara 237a/IV, , Zagreb.
Apartment Meridian
Croatia
Zagreb 10000 Ulica Grada Vukovara 237a/IV
94% 48
45.8012006 15.9909130
Apartment Meridian
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nepal, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

to było takie wspaniałe doświadczenie, bardzo nam się podobało trochę tego. Świetna atmosfera i czuliśmy się tak wiele w domu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Paź 2015
8.0

The apartment is really nice. Very clean and good kitchen. Our host was extremely helpful & gave us everything we needed to know about Zagreb. As long as you know it is shared acomidation and you share with another room we didn't realize this so was a bit of a surprise on your honeymoon.... It's not the prettiest part of town but pretty good as far as access to everything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • wattsara7307
  • Szkocja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2015
10.0

Great place to stay. Super host. Very clean. Great location. Highly recommend. Zagreb is brilliant. Loved the place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • janandresen8866
  • Norwegia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2015
9.7

The apartment is very spacious and in excellent condition, with air-conditioning in each bedroom. The kitchen is very well equipped and has a nice dining area. The host was very friendly and helpful, providing numerous maps and booklets that were very useful. The apartment is very close to the bus station and tram stops, so is convenient for seeing Zagreb.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gustavolofsson5272
  • Szwecja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2015
9.7

Everything was great. Great price and everything was very clean and great staff who gave us information about Zagreb. Its a 10-15 min walk to the train station and a 25 minutes walk to the centre of Zagreb. If I come back to Zagreb I would stay here again. The Apartment has 2 sleeping rooms, 2 toilets, one shower, a living room, kitchen, balcony and even a laundry machine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
30 Cze 2015
9.7

Great host

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Cze 2015
10.0

The owner was super nice. Despite we came super late, because of the delay on the border, Duska´s son was patiently waiting for us. Really great place to stay. Very close to the bus station, tram station, 20 min on foot to the city center. Great facilities, spacious and with air con. Definitely will come again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Cze 2015
8.3

Nice apartment, in a good convenient location. Has all of the necessary facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.