Hostelworld.com

Apart Hotel Casaejido

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 27 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 27 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Izrael, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
9.7

For those who are interested in a relaxed stay in Playa del Carmen- this is the place for you! Nice atmosphere, great staff, clean and quiet. The apartment is beautiful and very well equipped, comfortable bed and nice shower. It's 20 minutes walk from the center but we enjoyed all the tasty and cheap places around. Notice that it's cheaper to book directly with the hotel and not with the site.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • wiseangel444962
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Sty 2017
9.4

Definitely a great place to stay. The rooms are cute & comfortable. Loved having my own room & bathroom. The pool's also nice. It's very quiet there which is a plus. It's a fair way from town but not a bad 20 minute walk. The staff are very friendly. A great price for what you get.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
7.4

Ambiance et décor sympathique. Un peu bruyant la nuit (ouvertures sans vitres avec rideaux). Situé un peu trop loin du centre ville. Nous avions une voiture facile à garer dans la rue juste à côté. Sinon possibilité de prendre un taxi à 100m sur une avenue.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • carmela_cu9693
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Gru 2016
10.0

Perfecta, muy agradable y en playa del Carmen no fácil encontrar calma, desde aquí es facilísimo ir a las preciosas playas de akumal o excalcel. Genial, son auténticos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • meboubou
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
30 Paź 2016
10.0

Could not have wished for better!! Looking for a home away from home? This is the place. Family friendly, quiete, peaceful, away from the noise and crowds, an absolute oasis!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
8.6

The price and size of the place was amazing. It was fully stalked and the filtered water was great to have. We stayed 2 nights and the last night I saw a cockroach. Other than that it was great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Paź 2016
7.7

Perfetto una pulizia rara in Messico tutto ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Wrz 2016
9.4

Dis place is cracking! The decor is cute as duck. It really is a home away from home. Big kitchen with everything you need. We heard on the grape vine that the superior rooms have there own kitchenette. The bathroom was sooo cute. Wish I could live in a place like that. Now. The bed, sank into it like a marshmallow. Unbelievably comfortable. Gun to the head, Gun holder says 'make a complaint', I say 'put a cushion on the poolside furniture'. Beautiful place. X

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.