Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Apa Kaba Home&Stay

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 363 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 363 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
Apa Kaba Home&Stay Located at 28, Kampung Banda Kaba, Melaka.
Apa Kaba Home&Stay
Malaysia
Melaka 75000 28, Kampung Banda Kaba
90% 363
2.1925246 102.2542995
Apa Kaba Home&Stay
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.7

Magic place in Melacca Do not hesitate. We were there with three young children.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
8.0

Host family was very helpful in providing a stool for young child and giving directions to eateries and places of interest. Facilities were simple and practical - aircon, fan, water heater, wardrobe, hangers and mirrors. Will be greater to have a white light in bedroom for night reading. The area outside the house seemed messy, perhaps still there was still work in progress. Thank you for bringing out a rabbit for son to play on the grass.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Sie 2016
10.0

It is a perfect homestay ; good breakfast, beautiful garden and great location. We really loved it there, and would return to stay there for sure if we return in Melaka.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
8.6

Equipped with basic facilities. Staff are nice. Breakfast is nice too. Worth the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Lip 2016
9.4

Had such a great time at Apa Kaba and in Malacca. The family owners are so lovely and helpful with getting to and around town. A beautiful spot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
8.6

Eenvoudig, maar erg sfeervol verblijf in een mooi houten huis met een grote tuin. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanrader!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lip 2016
9.1

Guest-house charmante, calme, bien située. Dépaysement parfait le temps d'un weekend. Le gérant de l'auberge est absolument adorable (et le petit déjeuner un vrai délice :) )

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
9.7

小さな子どもたちを連れて宿泊しました。広いお庭に鶏やウサギ、猫もいて空いた時間も外であそばせられました。スタッフもとても親切で、食事も毎朝違うローカルフードが提供されました。ローカルの暮らしを味わえる素敵な宿だと思います。また利用します! We loved staying there especially kids can play in the spacious garden with chickens rabbit cats! The staff is also very helpful and everyday there was different local food on the breakfast table. We love Melaka and Apa kaba, we will go back there again! Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
8.3

Le Apa Kaba Home&Stay est une chouette alternative à un hôtel plus conventionnel. Les chambres sont simples mais ont quand même la clim ce qui n'est pas négligeable. J'ai bien aimé pouvoir prendre le petit déj avec les autres voyageurs. Il y avait tjrs sur la table une spécialité malaisienne pour accompagner notre traditionnel pain-beurre-confiture. Les propriétaires sont très sympa et donnent des info sur les resto du coins et les choses à voir.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
6.6

Les photos sont très jolies, mais la réalité est un peu plus terne.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.