Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Apa Kaba Home&Stay

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 385 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 385 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
Apa Kaba Home&Stay Located at 28, Kampung Banda Kaba, Melaka.
Apa Kaba Home&Stay
Malaysia
Melaka 75000 28, Kampung Banda Kaba
91% 385
2.1925246 102.2542995
Apa Kaba Home&Stay
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
24 Lis 2016
9.7

Excellente auberge dans le kampush de Melaka. Incontestablement un des endroits dans lequel je me suis senti le plus immergé dans la vie locale, et presque hébergé chez l'habitant. Personnel très sympathique.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2016
7.1

A bit disappointed. With the same price I could have been able to find somewhere with better facilities. Malay kampung style homestay is perhaps a synonym for basic lodging with basic facilities. Was bitten by a mosquito. Staffs are very nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
10.0

The families are so friendly. You will definitely feel like home. There are few friendly beautiful cats, rabbits, etc. We will definitely go back there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Paź 2016
8.6

Nice, cozy place..feels like home kinda vibe. Loved the garden. Super friendly and helpful staff! Simple breakfast. 10 minute walk to jonkers. Would recommend it and stay here again!! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
7.1

Apa kaba hostel has a great feeling as a homestay! They helped us realy good. Location is great, just 10 minutes Bytes walking to melaka. The equipment was not the besten but is was okay. Not all pictures are as in real.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
8.6

It was a lovely cosy, welcoming family environment. My children really loved the cats and seeing the rabbits and chickens and turkeys, since we live in a very urban environment. The house is a traditional kampung house on a big piece of land. It is quiet and peaceful. There are rules to keep noise down by 10:30pm to ensure everyone has a peaceful nights sleep. The location is great because it takes just ten minutes to walk in the main town centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Paź 2016
8.0

Una muy buena opción por la relación calidad - precio, el desayuno es excelente, está muy bien ubicado cerca de los atractivos turísticos de la ciudad. Buen wi-fi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
8.9

Typical home stay. Nice old traditional house in the heart of it all. Make sure you have a copy of the map they send to find it! Traditional breakfast was great and it had a nice homely feel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
9.7

We had an awesome time at APA Kaba! Staff was extremely friendly and helpful, we can recommend it to anyone :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
9.7

sehr nettes Hostel um einige Tage in Melaka. Die Besitzer sind sehr sehr nett und helfen einem wo sie können. Vor allem der garten ist super schön, man kann hier gut entspannen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.