Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Apa Kaba Home&Stay

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2
Apa Kaba Home&Stay Located at 28, Kampung Banda Kaba, Melaka.
Apa Kaba Home&Stay
Malaysia
Melaka 75000 28, Kampung Banda Kaba
90% 372
2.1925246 102.2542995
Apa Kaba Home&Stay
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
9.7

We had an awesome time at APA Kaba! Staff was extremely friendly and helpful, we can recommend it to anyone :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
9.7

sehr nettes Hostel um einige Tage in Melaka. Die Besitzer sind sehr sehr nett und helfen einem wo sie können. Vor allem der garten ist super schön, man kann hier gut entspannen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Wrz 2016
10.0

I like this place. It has the kampung spirit, atmosphere. The owner is also very kind and helpful. Clean and easy accessible to road. Will come again next time when i am on holiday to malacca again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Sie 2016
9.4

Great place, would definintely recommend. It's really more like a homestay than a hostel. Best was the breakfast with different local delicacies to try everyday. :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2016
9.4

The hostel has a homey feel to it. They have chubby friendly cats! The staff - Kenny and his family, were accommodating and helpful. The room and bathroom were clean and just right. The breakfast was great! Would definitely stay at Apa Kaba again and would recommend this hostel to friends. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.7

Magic place in Melacca Do not hesitate. We were there with three young children.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
8.0

Host family was very helpful in providing a stool for young child and giving directions to eateries and places of interest. Facilities were simple and practical - aircon, fan, water heater, wardrobe, hangers and mirrors. Will be greater to have a white light in bedroom for night reading. The area outside the house seemed messy, perhaps still there was still work in progress. Thank you for bringing out a rabbit for son to play on the grass.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Sie 2016
10.0

It is a perfect homestay ; good breakfast, beautiful garden and great location. We really loved it there, and would return to stay there for sure if we return in Melaka.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
8.6

Equipped with basic facilities. Staff are nice. Breakfast is nice too. Worth the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Lip 2016
9.4

Had such a great time at Apa Kaba and in Malacca. The family owners are so lovely and helpful with getting to and around town. A beautiful spot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.