Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Apa Kaba Home&Stay

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
Apa Kaba Home&Stay Located at 28, Kampung Banda Kaba, Melaka.
Apa Kaba Home&Stay
Malaysia
Melaka 75000 28, Kampung Banda Kaba
90% 350
2.1925246 102.2542995
Apa Kaba Home&Stay
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Lip 2016
9.1

Guest-house charmante, calme, bien située. Dépaysement parfait le temps d'un weekend. Le gérant de l'auberge est absolument adorable (et le petit déjeuner un vrai délice :) )

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
9.7

小さな子どもたちを連れて宿泊しました。広いお庭に鶏やウサギ、猫もいて空いた時間も外であそばせられました。スタッフもとても親切で、食事も毎朝違うローカルフードが提供されました。ローカルの暮らしを味わえる素敵な宿だと思います。また利用します! We loved staying there especially kids can play in the spacious garden with chickens rabbit cats! The staff is also very helpful and everyday there was different local food on the breakfast table. We love Melaka and Apa kaba, we will go back there again! Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
6.6

Les photos sont très jolies, mais la réalité est un peu plus terne.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • olgavolfova5855
  • Czechy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Lip 2016
10.0

Great place to stay with superb atmospere. Clean and cozy. Stuff was nice and helpfull.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2016
9.7

Auberge tres sympathique, personnel acceuillant, emplacement ideal, atmosphere depaysante et jardin charming pour se reposed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
8.9

Très jolie maison, chambre et SDB toilettes propres, mobilier de base mais de bonne qualité, bon accueil en arrivant et les propriétaires nous ont guidé dans les endroits à découvrir ..joli jardin avec chats et autres animaux.. A recommander si vous venez visiter Malacca, petite ville chaleureuse, parfois trop sollicité dans le Chinatown.. Bon séjour

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2016
10.0

une auberge incroyablement charmante tres bien située et très calme Décoration et service au top

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
9.4

Perfect Stay In Apa Kaba. The room was clean. We arrived very early in the morning, and they did everything to make us confortable and help us with our trip. We felt very welcomed. I would come back in Apa Kaba if i will go back in Malacca.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
9.1

The owner Kenny was extremely friendly & hospitable, we arrived at 1am but he did not complain & let us check-in without registering first as we were so tired. He even turned on the aircon in anticipation for our arrival! This is a real homestay as the house belongs to his ancestors. It felt like we were transported to our grandmother's pre-war home - very charming & cosy. The breakfast was simple (toast, jam, kaya, fruits, coffee, tea) but the best part was the nyonya kuih!! 100% recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2016
9.1

Passt alles soweit. die Zimmer sind einfach,relativ sauber sehr hellhörig.(wir hatten das einfache Zimmer gebucht). Der Owner ist super freundlich und sehr hilfsbereit. Badezimmer sind ok und das kleine Frühstück ist auch nicht schlecht. Die Lage ist klasse, weil alle wichtigen Orte in etwa 5 Minuten zu erreichen ist, man hier aber auchgemütlich im Garten sitzen und die Ruhe genißen kann.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.