Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Apa Kaba Home&Stay

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 423 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 423 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
10.0

Great value for money for such a great place All the staff are extremely friendly and helpful for whatever you may need including suggestions for food around the neighbourhood and directions to get to various tourist destinations The location is great just outside of the busy tourist area to give an authentic Malaysian vibe but close enough that it's a short walk to China walk town, and other sights

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
9.1

*made with love* I had a great stay for one night. Homestay is located very well in the centre of malaka. Everything is reachable by feet. It was such an heartly welcome from the host family and all the stuff. I feld very welcomed :) thanks for all

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Milena_ch
  • Szwajcaria, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Sie 2017
8.0

Ein gemütliches Homestay mit einem tollen Garten!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
9.7

Cómodo bien situado y con un jardín maravilloso. Personal encantador... No se puede pedir más

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Cze 2017
9.1

Una estadía muy tranquila! La anfitriona una mujer muy amable y agradable! Un poco alejado de las principales atracciones pero una con una caminata corta se llega y esta lo suficientemente alejado como para donor súper tranquilo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Cze 2017
9.1

位置稍稍有点外围,像是在一个小村子里,但是离荷兰红屋和鸡场街也不远,从长途汽车站坐17路车,到红屋下,然后走个5、6分钟就到了。村子里的人就很好,我找民宿的时候,一路上都有人主动问我,给我指点。民宿的主人也极好,我到的时候是上午9点,主人就安排我入住了,还招呼我去吃了早餐,笑着说,请我吃的。去看海上清真寺的时候,因为远,又没有公共交通,和主人提出想租自行车,结果也没收我钱。非常友善的一家人。 民宿有一个大院子,有一个休息区,打扫得很干净,主人看到有人在休息区里,就会去很暖心地帮你把电扇打开。 唯一要提醒的就是,如果是对住宿要求高的人,这里应该不适合你,因为这就是一典型的马来西亚当地人的住宅,所以屋子里的所有设施都是老旧的,不比宾馆。但是如果想感受下当地人的住宅特色,这里是极好的。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • denisebussink764
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Maj 2017
8.3

It was a nice hostel to stay at with friendly staff and clean rooms. Just a little walk from Jonker street. It was quiet when we went there, but I think it would be a nice place to meet people when it's more crowded. There's a nice garden to chill.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dermo88516
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Maj 2017
10.0

This place oozes character. Its got an undefinable beauty to it. Theres a sense of joy, love, laughter, and you'll feel that during your stay. Lynda is a wonderful host, and goes out of her way to help.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
9.7

Super séjour de deux jours. Proche du centre et guest house pleine de charme, magnifique authentique maison. Le proprietaire est tres sympa et le lieu se prête a de longues discussions avec les autres guest sur la terasse ! Je recommende vivement !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2017
8.0

Leuke sfeer, fijn rustig plekje om te relaxen na bezoek aan het drukke stadscentrum. Toch centraal gelegen op 15 minuten afstand van alle bekende plekken.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.