Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Anys Hostal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
10.0

Awesome place Thanks Alfonso!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lut 2017
9.7

Muy buen hostal, tranquilo y seguro, ubicado en una hermosa zona de la ciudad, muy cerca de Chapultepec, con lugares para comer, transporte público y todos los servicios cerca. Muy recomendable si tú idea es un lugar para pasar la noche y pasear por df.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
9.7

Excelente servicio! Don Alfonso realmente se preocupa por sus huéspedes y da una atención personalizada. Es facil hacerse amigos con el! Ademas uno se siente en casa y es un lugar seguro, lo cual es especialmente conveniente para una mujer que viaja sola.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.7

Really enjoyed our stay at Anys Hostal. Rooms are super clean, staff is attentive and the breakfast is delicious. Very conveniently located in a great part of town - close to bars, restaurants. I would recommend this place to anyone who travels through Mexico City and gladly stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
9.4

Excelente trato por parte de Alfonso y Daniel, siempre dispuestos a ayudarte y recomendarte a donde y cómo ir, qué visitar y qué no perderse, te dan mapas y se toman el tiempo de mostrarte como llegar. El hostal es muy bello y las habitaciones amplias, hay habitaciones con cocina y otras no, pero todas muy buenas, excelente la ducha. Recomiendo 100%

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
10.0

Alfonso is a fantastic host. Also, there is room for your car if you have one. Room was spacious!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2017
7.4

Nice location near Zona Rosa. The room was huge for just 2 people. We talked to the owner and he was a really nice guy and gave some good recommendations for restaurants nearby. The building is old though and felt spooky late at night like there could be ghosts in there 😖👻

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Gru 2016
10.0

Really lovely place to stay in Mexico City!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ninamoledina3015
  • Singapur, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
8.6

Alfonso is great. You can tell he wants you to have a great time in the city and gives suggestions on what to do and where to eat. He went out if the way to help with bus ticket bookings. However, i was in a ground floor courtyard room so i could not open the windows, amd so it felt a little trapped. The room was alao very cold with no atmosphete. I am sure the other rooms upstairs and in the main house which looks beautiful, are nicer though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • georicotti5689
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
26 Paź 2016
10.0

Muy buen lugar, la ubicación excelente , las habitaciones muy cómodas, Alfonso el dueño muy amable y te ayuda con todo. El desayuno fantástico! Excelente lugar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.