Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antwerp Central Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 896 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 896 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Lut 2017
9.1

Great place! Very clean, nice, helpful staff, breakfast included, quiet. The only issue was it's not a great place to meet other travelers. I had a great roommate so this wasn't an issue. However for single travelers looking to meet others, this isn't likely unless your roomed together. Overall, I hope to be able to return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2017
8.0

Este hostel está muy bien ubicado, a tan sólo unos minutos andando hasta la Grote Markt y la Catedral. El desayuno buffet bueno y las habitaciones con su propio baño, algo muy cómodo. Totalmente como si estuviésemos hospedadas en un hotel, la calidad-precio es buena. Lo recomendaría!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sty 2017
8.6

Great place to stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Sty 2017
8.6

Pretty solid hostel in central Antwerp. There was four of us staying in a room. Cleanliness was good and we had enough space to store out belongings for the weekend. A couple of improvement points: heating was too high and we could not lower it further from the room so we had to open the windows at night. Also, you can definitely hear people on the corridor. Otherwise, very good value for money and friendly staff. They also have a selection of board games and a nice breakfast. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
8.0

A las 10.00 se acaba el desayuno nivel: te comes la tostada pero estoy quitándote la mantequilla y los cubiertos a las 9.50 y pongo malas caras porque has llegado a menos diez y en diez y NO. El check out, por supuesto, a las 10.00 también. Si quieres procrastinar (o qué demonios, dormir ocho horas tras haber ido a cenar y a algún bar) no solo te pierdes el desayuno si no que tendrás que pagar tres euros por hora y por persona. Un poquito ruin. Por lo demás: limpio, seguro, muy bien ubicado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Gru 2016
7.7

Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk, de kamer was ruim en redelijk schoon; iets wat helaas niet van de badkamer gezegd kan worden. Ligging is prima, lopen naar het centrum is goed te doen. Het is wel vrij gehorig, je hoort alles wat op de gang gebeurt. Ook vond ik het geen bijzonder gezellig hostel, voor een groep is het prima maar ik zou hier alleen niet naartoe gaan. Het heeft niet echt sfeer. Ontbijt was prima.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
9.7

Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Zeer positief is dat het 24 op 24 uur open is.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2016
8.0

Vriendelijke receptionisten; ruime, propere kamers. Wel spijtig dat er geen optie tweepersoonsbed is. Ontbijt was voldoende, genoeg opties voor vegans & vegetariërs. Misschien wel nog een optie sojamelk invoegen? Algemeen: tof verblijf!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Gru 2016
9.4

Nice central place. Very big hostel, so feels a little impersonal. The staff is great though and there is breakfast. A good value option for Antwerp.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
7.4

Zeer net en aangenaam. Opgelet, je moet tegen lawaai kunnen van dichtslaande deuren op de gang. Isolatie is niet goed, de deuren maken veel lawaai.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.