Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antwerp Central Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 872 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 872 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
Antwerp Central Youth Hostel Located at Bogaardeplein 1, , Antwerp.
Antwerp Central Youth Hostel
Belgium
Antwerp 2000 Bogaardeplein 1
83% 872
51.2155804 4.4006466
Antwerp Central Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Wrz 2016
8.6

Everything available for what we can expect from a good youth hostel (games, TV room, books, free maps of the city, a bar with good beers and something to eat, free breakfast and Wi-Fi). But maybe because it was in late september but the atmosphere was a bit cold, not so much people around...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2016
8.6

Отличное расположение в центре города. Есть отдельная велопарковка, а также оборудованная веранда на крыше. Не могу ничего плохого сказать про персонал хостела, т.к. особых вопросов у меня не было, но когда я спросил, где можно недорого поесть, мне указали на бар, в котором еды не было в принципе, а в ближайших кафе и ресторанчиках было достаточно дорогое меню.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Sie 2016
8.0

La verdad es que muy bien! Super recomendable. Una verdadera pena que el WiFi no llegue hasta la habitacionesny para estar conectado uno tenga que bajar hasta la recepción. El resto la verdad es que insuperable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
9.7

Este sitio me ha encantado, muy bien situado, muy limpio y buen ambiente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
9.1

Very nice and clean, pretty quiet atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
6.3

the vibe in this place was horrible... felt like a utilitarian hotel. noone was friendly - staff and guests included. the rooms were nice enough though, and the bathroom was decent. the breakfast was good too as it was free. definitely central in location, though just being in the place wasnt overly enjoyable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
8.6

L'auberge est bien située et très propre! Cependant, les chambres pouvaient paraitre un peu 'froide'. On a également eut beaucoup de bruit la nuit et le matin, ce n'est pas très bien insonorisé.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
8.6

1. Great location 2. Modern facilities 3. Kind staff 4. Good breakfast 5. Secure area

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lip 2016
8.3

Really nice and clean place, close walking distance to everything you need/want to see. I found it a bit expensive, especially considering there's no kitchen to help keep your trip less expensive. It's also not a great place for solo travelers as it's not well set up to meet new people. I was grateful I already had a friend in town. Also, super annoying that you have no internet in the rooms and have to keep your phone open (in the common areas) in order to just stay connected to the net.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2016
10.0

A vast premises. Modern with good facilities. obliging staff, very helpful. Only downside the lack of consideration to users at night by loud talking in corridors and nocturnal door banging.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.