Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antwerp Central Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 884 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 884 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.3
Antwerp Central Youth Hostel Located at Bogaardeplein 1, , Antwerp.
Antwerp Central Youth Hostel
Belgium
Antwerp 2000 Bogaardeplein 1
87% 884
51.2155804 4.4006466
Antwerp Central Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
8.0

A las 10.00 se acaba el desayuno nivel: te comes la tostada pero estoy quitándote la mantequilla y los cubiertos a las 9.50 y pongo malas caras porque has llegado a menos diez y en diez y NO. El check out, por supuesto, a las 10.00 también. Si quieres procrastinar (o qué demonios, dormir ocho horas tras haber ido a cenar y a algún bar) no solo te pierdes el desayuno si no que tendrás que pagar tres euros por hora y por persona. Un poquito ruin. Por lo demás: limpio, seguro, muy bien ubicado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
9.7

Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Zeer positief is dat het 24 op 24 uur open is.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2016
8.0

Vriendelijke receptionisten; ruime, propere kamers. Wel spijtig dat er geen optie tweepersoonsbed is. Ontbijt was voldoende, genoeg opties voor vegans & vegetariërs. Misschien wel nog een optie sojamelk invoegen? Algemeen: tof verblijf!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Gru 2016
9.4

Nice central place. Very big hostel, so feels a little impersonal. The staff is great though and there is breakfast. A good value option for Antwerp.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
7.4

Zeer net en aangenaam. Opgelet, je moet tegen lawaai kunnen van dichtslaande deuren op de gang. Isolatie is niet goed, de deuren maken veel lawaai.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Paź 2016
9.1

Lo único malo es que no hay WiFi en las habitaciones. Pero es un lugar muy tranquilo y cómodo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Wrz 2016
8.6

Everything available for what we can expect from a good youth hostel (games, TV room, books, free maps of the city, a bar with good beers and something to eat, free breakfast and Wi-Fi). But maybe because it was in late september but the atmosphere was a bit cold, not so much people around...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2016
8.6

Отличное расположение в центре города. Есть отдельная велопарковка, а также оборудованная веранда на крыше. Не могу ничего плохого сказать про персонал хостела, т.к. особых вопросов у меня не было, но когда я спросил, где можно недорого поесть, мне указали на бар, в котором еды не было в принципе, а в ближайших кафе и ресторанчиках было достаточно дорогое меню.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Sie 2016
8.0

La verdad es que muy bien! Super recomendable. Una verdadera pena que el WiFi no llegue hasta la habitacionesny para estar conectado uno tenga que bajar hasta la recepción. El resto la verdad es que insuperable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
9.7

Este sitio me ha encantado, muy bien situado, muy limpio y buen ambiente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.