Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antwerp Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1538 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1538 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
10.0

Muy recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
9.1

Nice hostel to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
10.0

Easily the best hostel I've stayed at, the staff were all incredibly friendly and enthusiastic about the city. On both nights I stayed I was up chatting with the staff and other travellers well past midnight which was an incredible amount of fun. I honestly couldn't recommend it any more.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
9.4

I really liked this hostel. The owners are very friendly and helpful. Beds are comfortable, nice kitchen, good Wi-Fi. I was only there one night but definitely want to go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Mar 2017
8.0

This place is great, friendly staff, cute bar and really nice cosy feel and decoration. However if you only have a short trip I might reconsider purely because of the location. I was only here for one night so it was a bit too far from the center and I felt a bit rushed. Great place for a longer trip though if you want to relax and put some roots down!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
9.7

Bloody good time. Staff were amazing, met some really great people, would definitely recommend!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
23 Mar 2017
7.7

At first i didn't like the location . it is not in perfect location for a one or two night stay in the city but also it is easy to access the center . It was cold during the night ant the system just worked from 9 pm to 11 pm .the staff are very kind and helpful. That was not a bad experience but in comparison with the hostels i stayed in europe it is very average.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
10.0

L'ostello è curato in tutti i dettagli e non manca la pulizia per renderlo migliore. Ero lì per lavoro e la serata trascorsa con John, Lore, o garoto e Mitch è stata strepitosa. Ritornerei il più presto possibile. Grazie 1000 per l'ospitalità. Carmine Signorile

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2017
9.7

Propre, calme, encadré et très sympa, que du positif à retenir!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Mar 2017
7.7

위치가 좀 찾기 힘든 주택가 사이에있어요. 직원분은 친절하시고 편하고 가족같은 분위기! 조식은 셀프로 맘껏 해먹을수 있고 디브이디도 볼 수 있어요. 샤워기가 분리되어있지 않고 찬물만 나오는게 살짝 흠.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.