Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2017
8.6

Excellent place to stay and value for money Free use of washing machine Beds could be a little longer, ok for 1/2 nights

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sie 2017
8.3

with smile wellcoming u with smile forwell u mitting point for all kind of traveller everthing perfect tks Mrs antoy hi reccomendtion

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2017
9.7

Owner/older lady was an absolute doll. Really inviting and such a fun person. Was cool that she just shows you the hostel and leaves you be to do your own thing. But is there if you need her. Place itself is pretty awesome. She overbooked me and my buddy for the dorm so gave us a private at no extra cost with our own balcony. Stayed at two other hostels in odessa, and this one was by far way better than both. No AC, but what backpacker needs that luxury anyway. Fans are provided. Plus cute cat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2017
9.7

Warm atmosphere. Really nice place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
9.7

Super welcoming!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 85 Recenzje
27 Lip 2017
9.4

It was good to stay. No AC, No locker and weak WIFI for dormitory. Staff was very kind. I prefer the fan to AC but open windows mean mosquitoes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
8.3

The hostel has a good location. The staff is cool. The hostel has 2 floors, the upper floor is more comfortable and it has a balcony with the view. I don't know why but upstairs is prohibited for boys. It's kind a weird and looks like a discrimination. Rest of is cool.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • louisnorris965823
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
10.0

A really lovely hostel, would recommend hugely!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • CIXOsTel
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
20 Lip 2017
5.7

L'auberge en elle même est sympa, petit salon pour partager avec les voyageurs, salle de bain confortable.Lapropriétaire est très très désagréable, j'y es passer 4 jours, elle n'a pas arrêter de gueuler, nous sommes respectueux envers le voisinage, mais chaque matin elle venait ce plaindre du bruit que nous avons fait.. elle gueule parce qu'on boit de la biere, qu'on parle fort même en pleine journée, Antony cache bien son jeu, car au premier abord c'est une femme cool.. elle pourri l ambiance

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Lip 2017
8.9

Nice palce, good price, they have everything you need.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.