Hostelworld.com

Antonia Houseboat

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
Antonia Houseboat Located at Dijksgracht 12b, Dijksgracht 14a, Amsterdam.
Antonia Houseboat
Netherlands
Amsterdam 1019bt Dijksgracht 12b, Dijksgracht 14a
95% 203
52.3761755 4.9165964
Antonia Houseboat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Cze 2016
9.4

Awesome houseboat and lovely host!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2016
9.4

Enjoyed my stay on the houseboat. One negative! Similar comment made in another review.This time - Some random guy appearing on the boat,entering into the private part of the boat, without warning or knocking, or introducing himself then leaving without word of explanation, not acceptable.To me, like some stranger walking into your bedroom (female guest). If works needs to be done on boat, should be by prior arrangement with us - paying guests! Not good returning to boat to find work in progress

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2016
9.7

Really lovely houseboat, could do with a full length mirror though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2016
9.1

Nur die Matratze sollte mal gewechselt werden.sonst alles top und sehr nett. Draussen zu sitzen mit 4 Personen ist sehr schwierig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
10.0

Einfach die perfekte Unterkunft in Amsterdam. Zentral gelegen aber trotzdem ruhig und entspannt und einfach mal etwas ganz anderes als ein normales steriles Hotel.Wir konnten draußen Frühstücken und abends auf der kleinen Terrasse den Sonnenuntergang genießen. Wir empfehlen es definitiv weiter!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2016
9.1

We enjoyed a super welcome and friendly time on this boat. Lovely breakfast and very relaxing sitting with a beer , looking over the canal and watching boats go by. Very comfy beds and a great shower / wet room. We shared with a German couple who were charming and good fun. We will definitely come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.4

Es war sehr schön. Es muss einem halt klar sein das es sich um ein Boot handelt. Dafür aber perfekt ausgestattet (sogar mit Herd, Mikrowelle und Waschmaschine). Die Innenstadt ist entspannt zu Fuß zu erreichen. Kleines gemütliches Zimmer und geräumige Küche in der man auch gut mit den anderen Gästen ins Gespräch kommt. Wir kommen gerne wieder.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Houseboat Antonia was terrific - clean, well-equipped, comfortable. Warm hospitality. Only two rooms, excellent kitchen with fresh food for breakfast and snacks provided daily. Washer/dryer very convenient. Quiet location about a 15-minute walk from the central train station. Felt very Amsterdam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

To był bardzo przyjemny pobyt, gospodarz był oddany do naszych potrzeb. Jest to bardzo wygodne miejsce (i bardzo romantyczne!). Polecam w 100%, jest to doświadczenie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2016
9.1

It was absolutely brilliant, the service was really nice and it had lots of little touches that we appreciated - keeping the fridge and cupboards well stocked, plenty of linen, very friendly staff, nicely decorated boat. Had a fabulous time and I would love to return one day.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.