Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antonia Houseboat

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.3
Antonia Houseboat Located at Dijksgracht 12b, Dijksgracht 14a, Amsterdam.
Antonia Houseboat
Netherlands
Amsterdam 1019bt Dijksgracht 12b, Dijksgracht 14a
94% 207
52.3761755 4.9165964
Antonia Houseboat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.1

Nice and helpful host Silvia and Joost. Clean and tidy houseboat. Variety of food and drinks in the fridge all the time. Great stay in Antonia Houseboat!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.1

This quaint little houseboat was our own private oasis while visiting Amsterdam. It was so fun to "live like the locals". The amenities were excellent, and the owner was incredibly welcoming and accommodating. I'd highly recommend this houseboat to travellers who are looking for some peace and quite away from the hustle, truly a lovely experience. Only disappointing aspect was that the rooms were incredibly hot and stuffy, even with a fan constantly going, making sleeping a bit difficult.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
10.0

An absolutely brilliant place to stay! Silivia and joost are incredibly welcoming and the boat is a lovely alternative place to stay in Amsterdam! Its only a ten minute walk to the city centre so you're away from the hustle and bustle of the busy Amsterdam streets! We loved it! 😃

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
9.1

Great location for a weekend trip. You can't expect luxus on a houseboat and it is sometimes a little bit noisy but the charme is wonderful and unique

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2016
9.4

Awesome houseboat and lovely host!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2016
9.4

Enjoyed my stay on the houseboat. One negative! Similar comment made in another review.This time - Some random guy appearing on the boat,entering into the private part of the boat, without warning or knocking, or introducing himself then leaving without word of explanation, not acceptable.To me, like some stranger walking into your bedroom (female guest). If works needs to be done on boat, should be by prior arrangement with us - paying guests! Not good returning to boat to find work in progress

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2016
9.7

Really lovely houseboat, could do with a full length mirror though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2016
9.1

Nur die Matratze sollte mal gewechselt werden.sonst alles top und sehr nett. Draussen zu sitzen mit 4 Personen ist sehr schwierig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.