Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antique Hostel Bucharest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 588 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 588 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
Antique Hostel Bucharest Located at Str. Splaiul Independentei no.2A, Sector 3,030099, Bucharest.
Antique Hostel Bucharest
Romania
Bucharest Str. Splaiul Independentei no.2A, Sector 3,030099
91% 588
44.4297002 26.0997752
Antique Hostel Bucharest
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Gru 2016
10.0

Already written a review on trip advisor but again I loved my stay there and will be back in a few days. Great location, staff and hostel. Thanks guys. Best wishes Martha

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
29 Lis 2016
8.3

위치도 메트로 타면 금방이고 시설도 전반적으로 괜찮았다. 다만 계단이 많아서 방까지 올라가기에 힘들었습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lis 2016
9.1

Sehr hilfsbereites Team und super Atmosphäre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Lis 2016
8.9

L'ostello è in ottima posizione al centro della città e a pochi passi dai locali, dalla vita notturna e dalle attrazioni turistiche principali. Camere semplici alle quali però non manca nulla. Prezzo super-economico. Bagni condivisi puliti. Ci siamo stati in autunno, quindi all'interno dell'ostello non c'era molta vita, ma i due terrazzi della struttura devono essere molto belli e affollati d'estate. Bucarest è una città sorprendente e questo ostello è stata la base migliore per scoprirla.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.9

Wonderful!!! the best hostel i have ever been. People are so helpful and amazing, and the hostel is ubicated in the real center of the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lis 2016
10.0

No dudéis en venir a este hostel!! Es de lo mejor que he visto y los recepcionistas son geniales!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
9.1

Good place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
10 Lis 2016
10.0

Great hostel in Burchest near old town! I booked a night and ended up staying 7 days. Lots of common areas, large kitchen, good location, etc. The whole staff (Mikaela, Olah, Christian) was amazing! Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lis 2016
7.4

24hr reception which was great, the girl who checked us in at 4am was welcoming and helpful. Room was pretty and bed was comfy. Other staff not so helpful. It was a good place to stay for a couple nights to explore.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lis 2016
9.7

Great location for everyone. Lots of restaurants, close to the free walking tour and if your into the clubs, that is right there as well. The staff was great and very helpful when it csme to questions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.