Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antique Hostel Bucharest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 739 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 739 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
21 Maj 2017
7.4

Super emplacement.. en pleins Dans La vieille Ville ... La ou Il y a tous les restaurants , bar , bureau de change et boutiques de souvenir. À seulement 25 Minutes De marche du palais du parlement

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Maj 2017
9.7

I had a lovely experience at this hostel. Great location, lovely staff and high stabards o cleanliness. It would be even nicer to have softer toilet paper as well as some breakfast bowls in the 3rd floor kitchen ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Maj 2017
9.1

Really nice hostel, 2 kitchens an de 1 common room, kitchen fully equipt but the worst mattresses ever!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
9.4

Very good experience. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • loetschensport2771
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 50 Recenzje
15 Maj 2017
8.6

Gute Lage, alles sauber und die Betten sind ok. Angenehmer Aufenthaltsraum. Mitarbeiter sind Hilfsbereit. Grosse Locker unter dem Bett für den Rucksack, zumindest in einigen Zimmern. Kann man getrost hingehen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2017
9.4

Great hostel very helpful staff. I arrived 2 hours later than expected in the middle of the night and the staff had no complaints or problem checking me in and showed me to my room. Dorms are nice, clean and modern. The lounges, kitchen nd terrace are really lovely and contribute to the typical welcoming hostel feel. The only downside are the bathrooms - there are no separate male or female bathrooms and they weren't always clean. But overall great stay and easy to get everywhere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Maj 2017
10.0

El hostel tiene una ubicación inmejorable, la cocina está muy bien equipada, debajo de las camas tenés los lockers para dejar la mochila (o sea son muy grandes). Tenés un living muy grande y una terraza para encontrarte con gente. Lo encontré cómodo, amplio y seguro. Aunque esté en el centro no es ruidoso y se puede descansar bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
8.0

The locationbis great and stuff were friendly. Both towels and locker keys are given in exchange for a deposit which is ok. The biggest downside is the absence of the bed light. The terrace is nice and great that there is a washing machine. The cleanliness was so-so, can use some deep cleaning and renovation.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2017
10.0

Really friendly, welcoming staff and a clean and comfortable place to stay! Perfect location too 10/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yjeung
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Kwi 2017
7.4

위치하나는 정말 최고 입니다. 다른건 보통입니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.