Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antique Hostel Bucharest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 855 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 855 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • khrystynaprotsiuk7627
  • Ukraina, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2017
10.0

It'a a great place to stay! Hostel is located in the heart of the city, everything is near! It is clean and there is everything you need. Here you don't need to worry about safety and noise from the street. And the staff is very helpful and friendly :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2017
9.7

Wir hatten das Einzelzimmer und ich muss schon sagen: die Größe hat mich umgehauen. Für den Preis von ca.17€ pro Nase haben wir echt in einem Schloss gepennt! Alles war sauber, schöne Küche und großer Balkon! Die Lage ist auch top, ca. 7 min Laufweg bis zum Parlamentsgebäude und in der Altstadt ist man, wenn man aus der Tür heraustritt. ( Wir mochten die Altstadt aber nicht wirklich- hat so ein Ballermanfeeling... aber wenn man drauf steht: umso besser!) ich würde devinitiv nochmal buchen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Wrz 2017
10.0

excellent hostel, great facilities and clean. The best part for me was the outdoor terrace which was very sociable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2017
6.9

Pros: Amazing location, large room, clean Cons: loud-quiet time is posted for 11pm but no one follows that. My room was next to the window that opens up to the terrace and I heard everyone's conversation until 2am. Don't know if the staff is unfriendly or just shy but if you work at a hostel you can't be either of those things.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Wrz 2017
10.0

Excellent place for everything !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Wrz 2017
10.0

Sehr schönes Hostel in einer Top Lage um die Altstadt zu erkunden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Sie 2017
8.9

Very good location, next to the Old Center and the pub area. Quiet steet. Quiet hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • azizbktmarak
  • Malezja, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
25 Sie 2017
10.0

A very good hostel and I would stay again next time .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
23 Sie 2017
8.0

Great location, if You are a party animal. Liked the balcony, where to drink beer. A decent stay - place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Sie 2017
8.0

Muy bien ubicado, cómodo, bonito y limpio. Habitaciones amplias. Ofrece café por las mañanas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×