Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antigallican Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • palucam9547
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Mar 2017
8.3

Friendly and helpful staff, functional and clean rooms. Though not central the location is strategic and well connected, with Southern Railway trains 20 mins from London Bridge, and bus to North Greenwich and Greenwich Park

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2017
9.1

Nous avions pris deux lits en dortoir pour dormir après un concert à l'O2 et nous avons été très satisfaites du service. Un Check in rapide et efficace, un hôtel propre et des lits faits à notre arrivée! Pas besoin de retirer les draps lorsque nous sommes parties non plus. Pour nous qui devions prendre un train à 5h cela a fait toute la différence.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2017
7.7

I was only there for one night after a black sabbath gig. So, to me, it was just a bed in a dorm. The actual hostel itself was a bit run down but reasonably clean and tidy. And when I left my keys in my room the staff (even at 2am) were friendly and helpful. Would stay here again but probably not for a long term stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • matthew_lambert6666073
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Sty 2017
8.3

Location may have been out of the centre but was right by an overground station with regular trains to Charing Cross, perfect for our theatre trip, then was also walking distance (~30 mins) from the O2 which was what we wanted for the Sunday night. The pub attached to it left a little to be desired, but staff and people were friendly. Fine place to just lay our heads.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sty 2017
8.9

There's a lot worse out here,location is key here

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
8.9

We only stayed here a few hours overnight waiting for a flight. Great location if you need to get to London City Airport. Everything seemed really clean. The only negative is that space seemed a bit short. There wasn't really a good place to store luggage

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Lis 2016
6.0

Lo bueno : la limpieza sin lugar a dudas es lo mejor que tiene .. Lo malo: la ubicación sin lugar a dudas, queda a 30 minutos en tren (que cuesta 4.30 £) del centro de la ciudad o a 3 horas cambiando ... La ducha del baño que me tocó a mí súper pequeña aunque puedes bañarte y con agua caliente .. Queda en la esquina de una autopista por lo cual es un poco ruidoso .. CONCLUSIÓN: no volvería y/o buscaría un hostel con más tiempo en el centro por el mismo precio

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Paź 2016
8.6

Helpful, friendly staff and comfortable enough. Unfortunately showers were not good and it wasn't a place for sleeping as my bed was right above the bar. Good place to crash but maybe not get a good rest. Coffee and tea with private room though. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.