Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antarctica Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 928 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 928 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
Antarctica Hostel Located at Calle Antartida Argentina 270, Tierra Del Fuego, Ushuaia.
Antarctica Hostel
Argentina
Ushuaia Calle Antartida Argentina 270, Tierra Del Fuego
90% 928
-54.8038290 -68.3009850
Antarctica Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Wrz 2016
8.6

Great place to stay!! Super central to town, rooms are heated so you stay warm, even when freezing outside!! Staff are very lovely and helpful, decent breakfast provided too! Hostel doors do not lock, there is a locker to put all valuables in but there seems to be no issue with security and the doors not locking Would definitely stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
5.4

I have got two problems during my stay: 1) during the first night the bathroom was flooded and was disgusting have shower in a situation like that 2) before my arrival and during check in I have asked if it was possible to pay with credit card and the answer was yes. During the checkout I was informed that was an extra cost of 10% of the total debts due to the payment be through credit card. THIS IS NOT ACCEPTABLE. I have spent all the bills and then spent extra ARS 170.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2016
9.1

A equipe é incrível. Sempre solícitos e dispostos a fazer da estadia um momento agradável. Fiquei muito feliz com a limpeza do local. O banheiro está sempre impecável, mesmo nos momentos de mais movimento para o banho.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2016
9.4

Great hostel in the center of Ushuaia, perfect place to stay. The atmosphere is really nice, the dorms and facilites are perfectly clean, the staff super useful and kind. It felt like home at the end of the world. Can only recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
10.0

¡Muy bueno todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
8.0

Os banheiros compartilhados são afastados dos quartos. Para ir ao banheiro, você deve obrigatoriamente passar por uma sacada / corredor ao ar livre. Com temperaturas abaixo de 0 isto se torna um problema sério.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
10.0

Unos genios los chicos de Antartica!! Gracias por toda su amabilidad y calidez: Gustavo, Gabriel, Josefina y Gerrit!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2016
9.7

Tout le personnel hyper serviable et donne de bon conseil en particulier le patron qui parle en plus français. Les chambre privé peut être un tout petit cher par rapport au reste de l'Argentine mais Ushuaia semble un peu cher en général.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2016
9.7

It is a good hostel to spend time in Ushuaia, the staff are so friendlies.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Lip 2016
7.7

Lovely hostel, great kitchen facilities, large lounge area, heated floors in the rooms. Downside for me was having to walk downstairs through kitchen and lounge/reception to get to the bathrooms and not having plugs or individual lights in the rooms. Good location, friendly staff. Not the cheapest hostel, but nothing in Ushuaia is cheap!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.