Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Antarctica Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 913 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 913 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
Antarctica Hostel Located at Calle Antartida Argentina 270, Tierra Del Fuego, Ushuaia.
Antarctica Hostel
Argentina
Ushuaia Calle Antartida Argentina 270, Tierra Del Fuego
92% 913
-54.8038290 -68.3009850
Antarctica Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • axlos
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
9.7

It is a good hostel to spend time in Ushuaia, the staff are so friendlies.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2016
9.4

Tudo muito bom!! Apenas a diária que é um pouco acima da média de buenos Aires e El calafate. Mas, valeu a pena

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
9.1

Muy buena la atención de todo el personal, lo mismo que el servicio: habitaciones y baños bien limpios, desayuno abundante y muy buena onda de todos los recepcionistas, que te guían y orientan con paciencia. Lo único que tiene "en contra" es que los baños y las duchas están en la planta baja y las habitaciones en la planta alta, pero al menos son grandes y limpios, algo difícil de conseguir.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
9.4

Location is good to San Martin. Public shower room is clean. Employees are very helpful. Except the Wifi but not a major. Two minutes walk to supermarket,We cooked two dinners in kitchen very convenient

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Cze 2016
9.1

excelente hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Cze 2016
8.9

Great valuw for money. Plenty of toilets and showers. Always clean. Warm and cozy common area. Josefina at the reception was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2016
10.0

Great hostel with great receptionists! Specially Josefina. She helped me a lot looking for the best tours to do in the city. The hostel is super clean and breakfast great. Excellent experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Ben2077
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Cze 2016
10.0

Simplemente genial!! Tanto las instalaciones como el staff son del mejor nivel! Hostel muy bien ubicado, con buenos lockers para dejar las cosas, ambientes grandes y cómodos, rico desayuno, constantemente hay limpieza y los chicos son muuuy buena onda!! Una muy buena opción a muy buen precio! 😊😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fabricio_ayres910
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Maj 2016
10.0

Awesome hostel, great staff. I will definitely recommend this hostel to my friends!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
9.4

Cool vibes, friendly workers and very nice and cozy atmosphere. The room was comfy and simple, the floor was heated which was great when you're getting out of bed in the chilly morning, though the rooms were reeeaally hot, I'm always cold when I sleep and I was sweltering the night I spent there. Other than that, clean, nice kitchen facilities,mbathrooms, common room area, pretty good wifi. Highly recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.