Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antarctica Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 968 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 968 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
Antarctica Hostel Located at Calle Antartida Argentina 270, Tierra Del Fuego, Ushuaia.
Antarctica Hostel
Argentina
Ushuaia Calle Antartida Argentina 270, Tierra Del Fuego
90% 968
-54.8038290 -68.3009850
Antarctica Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Gru 2016
8.6

Per la media di Ushuaia - località turistica in forte ascesa con prezzi mediamente esosi - un ottimo rapporto qualità prezzo. L'ostello ha un'ubicazioneottima, un buono staff, ottimi bagni in comune e sale relax comuni molto spaziose. Colazione abbastanza scarsa, porta della camera privata scassata e decisamente rumoroso. Un buon compromesso per visitare il Parque della Tierra del Fuego e i dintorni di Ushuaia ma senza dubbio in Patagonia si trovano sistemazioni migliori a prezzi più bassi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2016
10.0

Excellente auberge, propre, très bon accueil avec du personnel au service des clients À recommander très fortement

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2016
9.4

Great location; around the corner from supermarket & best empanada place (across from the supermarket) Good size dorm room with giant lockers Kitchen with all amenities Bathrooms down stairs but plenty of space to put things Cheap laundry :) Overall great stay in Ushuaia! Side note: nightclub is across the street so wear earplugs from Thursday - Sunday

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
7.7

Great place to stay - a bit on the pricier side but Ushuaia is quite expensive on the whole. Staff were very friendly and helpful. Great open area to lounge and hang out to use internet as it's not always accessible in the rooms. Kitchen to cook and breakfast included which is always a nice touch!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Gru 2016
10.0

Great hostel, very clean and nice, helpful staff! We had a great stay there. Free breakfast was good too. Close to town and nice chill out area only minus wifi doesn't work in dorms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
8.0

Practically no wifi in our private room, which, unfortunately, also did not come with a private bathroom... But otherwise, nice quaint hostel, friendly staff, DIY breakfast good if you have time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lucypendlebury
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Gru 2016
9.4

Amazing hostel, really well set up for its needs, staff are super nice and social / kitchen areas really good, nice and open. Good place to meet people to hike with / share stories. Can't recommend more!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • the_last_dodo5650
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Gru 2016
9.4

Great atmosphere, fab galley kitchen, really helpful staff - helped us cram so much into our short stay in Ushuaia! Only downside was very close to a nightclub which was very noisy at 5am but if you weren't being boring and heading to bed at 11pm it wouldn't be a problem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Gru 2016
10.0

Very good Hostel, everythinh is great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
4.3

ongezellige sfeer, raar dat je op het tweede verdiep geen wc hebt , maar daarvoor naar buiten moeten en dan door de keuken en living gedeelte moet (dag en nacht) deuren gaan niet op slot en de verlichting in de kamer was ook half en half.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.