Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antarctica Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1036 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1036 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
4 Sie 2017
10.0

Excelente Hostel, todo muy bien 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Sie 2017
10.0

Muy buena atención, el personal es muy cordial, son muy amables y serviciales, atentos. Gracias por la cálida y placentera estadía.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
10.0

Very nice hostel!!! Staff amazing. Very good knowledge about the area, very friendly. Best hostel in argentina so far !!!!!!! Also I had a very nice stay the guests amazing group ;-) I realized they have quite a few repeating customers which is a good sign ;-) If I come back to ushuaia i'll go back there!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
10.0

Esta genial el hostel! No falta nada, la cocina es gigante, los baños también, está todo limpio y ordenado! El equipo que hace funcionar este hostel dia a día es la clave. Saludos para Jose, Gus y Jerry, gracias por hacer de mi estadía unas excelentes vacaciones. Vuelvo sin dudarlo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2017
9.7

I really liked Antarctica Hostel. It's pretty expensive, but everything is expensive way down here. The hostel was always nice and warm and the showers were great. Plus, the breakfast is one of the better free breakfasts that I've had in a hostel. The staff were all really good and very helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2017
9.4

Super séjour dans cet hostel très bien située. Le personnel est super sympa et toujours prêt à aider. J'y ai rencontré des gens supers. Le salon est super agréable. Un tout petit bémol est le linge de lit un peu usé et vieillot. Sinon rien à redire j'y retournerai avec plaisir.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
9.4

Todo muy bien. La única excepción es que no aceptan tarjetas de crédito/débito. Dicen que es debido a un problema técnico, pero no da esa sensación.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Cze 2017
10.0

Excelente! Funcionários atenciosos e ótimas instalações.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2017
10.0

Genial!! Muy buena ubicación! Los chicos tieneno la mejor onda ! Todo es limpio y muy calentito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2017
9.7

Genial, excelente ubicación, los chicos SUPER amables, desayuno bastante completo y la opción de restaurante (parrillada) en la noche ssuper bien, incluso si se es vegetarian@! excelente vista desde las areas comunes. Volvería !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.