Hostelworld.com

Antarctica Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 899 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 899 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
Antarctica Hostel Located at Calle Antartida Argentina 270, Tierra Del Fuego, Ushuaia.
Antarctica Hostel
Argentina
Ushuaia Calle Antartida Argentina 270, Tierra Del Fuego
91% 899
-54.8038290 -68.3009850
Antarctica Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • fabricio_ayres910
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Maj 2016
10.0

Awesome hostel, great staff. I will definitely recommend this hostel to my friends!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
9.4

Cool vibes, friendly workers and very nice and cozy atmosphere. The room was comfy and simple, the floor was heated which was great when you're getting out of bed in the chilly morning, though the rooms were reeeaally hot, I'm always cold when I sleep and I was sweltering the night I spent there. Other than that, clean, nice kitchen facilities,mbathrooms, common room area, pretty good wifi. Highly recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.4

Good hostel located near the downtown area. Staff is friendly, helpful, and speaks decent English for those of us who struggle with Spanish. They can set up trips for you at the front desk. If you see Josephine at the desk, say "y'all" to her.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • andrekleinhenz1969
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
16 Kwi 2016
8.3

its a nice hostel but they need more heaters

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
5.1

Really quiet hostel without much atmosphere. The rooms and showers could be a lot cleaner. Top tip, don't use all white (aka grey) sheets in a hostel!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 51 Recenzje
1 Kwi 2016
5.7

I think we may have just been unlucky in that the main meet and greeter wasn't meeting and greeting so we were sort of left to our own devices. Similarly the atmosphere was flat which has a lot more to do with the smombies than the hostel. Room was expensive for a dorm, although that's more a function of Ushaia. The top bunks seemed precarious - maybe I'm just losing my edge. Decent breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Mar 2016
8.0

The place is pricey, but so is everything in Ushuaia. I found the staff helpful and cool, and although they made little effort to create an atmosphere, there were many friendly, interesting travelers always around. WiFi is pretty lousy. A small thing: be beds didn't have fitted sheets on the bottom, so more than once my traveling companion and I would wake up basically lying on bare mattresses... A big thing: they have laundry, as advertised, and they'll tell you it's broken, but it's not.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lfabiano
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
9.1

Ótimo local para se hospedar, tendo como ponto negativo apenas o fato dos banheiros serem no terreo e os quartos no andar superior. Ushuaia por ser uma cidade fria, acaba sendo ruim sair do banho quente ou da cama quente e ter que atravessar o hostel para tomar banho ou ir ao banheiro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2016
10.0

Excelente predisposición y onda de todo el personal que te espera con algo calentito. Los baños siempre estaban limpios y con todos los insumos necesarios. Muy buena ubicación. Me hicieron pasar muy bien mis vacaciones, y me quedé 1 día más. Super Recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
10.0

Great location, great people. I had an excellent stay and highly recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.