Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antarctica Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 954 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 954 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
Antarctica Hostel Located at Calle Antartida Argentina 270, Tierra Del Fuego, Ushuaia.
Antarctica Hostel
Argentina
Ushuaia Calle Antartida Argentina 270, Tierra Del Fuego
91% 954
-54.8038290 -68.3009850
Antarctica Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Gru 2016
10.0

Very good Hostel, everythinh is great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
4.3

ongezellige sfeer, raar dat je op het tweede verdiep geen wc hebt , maar daarvoor naar buiten moeten en dan door de keuken en living gedeelte moet (dag en nacht) deuren gaan niet op slot en de verlichting in de kamer was ook half en half.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
9.7

una autentica maravilla...el mejor hostel en el que he estado nunca y la atención del personal absolutamente insuperable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • morrisku
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
16 Lis 2016
9.7

Staff is friendly, good breakfast, they provide eggs for you to cook in styles whatever you want. You can enjoy hot shower and a comfy social place. The only downside is the wifi doesnt work too well, you may need to use their laptop computer to check.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lis 2016
9.7

Great place to stay in Ushuaia. In what is a very expensive city, you will not find a better value than this place. The place was always clean, and it's just a pleasant atmosphere. Would absolutely recommend to anyone visiting Ushuaia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
10.0

Ambiente encantador muy centrico y las instalaciones limpias tanto los baños como cocina. El personal te ayuda y orienta en todo repetiria sin pensarlo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lis 2016
10.0

Great hostel!!! We really loved the staff and the atmosphere :) Everybody was so nice to us!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Paź 2016
9.1

Muito bom, recomendo. O ruim é só que o banheiro fica longe do quarto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Paź 2016
9.7

Gran experiencia, muy céntrico. Los chicos prestan ayuda e información sin problema. Lo único negativo es q los baños están en el piso de abajo y hay q salir de las habitaciones por un pasillo q está al aire libre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Paź 2016
9.7

richtig geniales Hostel! kleiner Kritikpunkt ist, dass der Zimmerboden in unserem (ziemlich großen) Doppelzimmer normaler Beton war. Hat letztendlich nach der ersten Irritation aber auch nicht wirklich gestört. Bei der Bezahlung hat der Visa Automat nicht funktioniert, was bei den Preisen in Ushuaia ziemlich nervig ist.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.