Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Annecy Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1,592 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1,592 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.7
Annecy Hostel Located at 32 Avenue de Loverchy, , Annecy.
Annecy Hostel
France
Annecy 74000 32 Avenue de Loverchy
79% 1592
45.8937775 6.1177988
Annecy Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Wrz 2016
8.3

Nice place , not very far from the downtown. Perfect option for cooking in the hostel , good atmosphere for meeting people and make friends , good services and good prices for the bar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
9.7

Great hostel! Love the outdoor courtyard.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Wrz 2016
4.6

One word .... Filthy. I stayed one night and checked into the Best Weatern for 110 Euros. Unfortunately, the only budget option in town. The staff was pleasant, but unprofessional. I could not tell who was staying there and who was working there. The lady was lying on the couch wrapped in a blanket watching her laptop when I arrived. My suggestion is to increase the cost of staying there and hire a cleaning crew. Gross!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
10.0

Très belle place, bien équipée, propre, personnel agréable. J'y retournerai un jour c'est sur, je recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
5.1

Vuile kamers- geen internet op de kamer- midden in de nacht door bed gezakt kapotte lattenbodem- personeel niet beschikbaar voor 9 u s ochtends Geen ontbijt! Geen faciliteiten voor fietsers Algemeen is het gebouw aan grondige renovatie toe Totaal geen bewegwijzering in de stad naar het hostel

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Wrz 2016
5.7

Super jardin ce qui permet de passer de très chouettes soirées! Le personnel n'est pas très chaleureux et ne se prend pas la peine de faire visiter les lieux. Quant aux chambres, la mienne n'était pas très propres et sans volets aux fenêtres!!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Wrz 2016
5.7

Sigh. My experience with this hostel was far less than great. Most of it stemmed from how rude and ridiculous the woman who was managing the property acted towards us. When we would use the kitchen, she would glare at us and stand over our shoulders. She would also bustle about the kitchen slamming things and mumbling and glaring, it created a really welcoming atmosphere, let me tell you. I tried to start up a pleasant, small talk conversation and all she did was insult my nationality. Not good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
10.0

Très bonne auberge, merci

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
5.1

En fait c'est la pire auberge de mon séjour. .. le ménage laisse sérieusement à désirer... ils disent salle de bain priver mais ça inclus seulement douche lavabo....les toilettes sont dans le passage...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
6 Wrz 2016
9.1

A little bit out of the way but the beds are comfy and the facilities are awesome

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.