Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Annecy Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1,534 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1,534 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.6
Annecy Hostel Located at 32 Avenue de Loverchy, , Annecy.
Annecy Hostel
France
Annecy 74000 32 Avenue de Loverchy
79% 1534
45.8937775 6.1177988
Annecy Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
7.4

El hotel está bien en general, tiene una cocina amplia y un bar terraza donde tomar una cerveza. Aun así, podría haber estado más limpio... La habitación en sí estaba aceptable, pero las mantas tenían manchas negras como de haber sido arrastradas. Tras haber dormido en bastantes hostels, puedo decir que la limpieza dejaba que desear. La situación algo alejado del centro, aunque no demasiado,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
8.0

Bon établissement, personnes conviviales, aucuns soucis pour dormir il n'y avait pas de bruit. Je recommande.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
8.3

- Bad roch etwas muffig. - Toilette sehr eng. - Bett hat gequietscht. + Aufgeräumter Kühlschrank + liebevolles Design + schöner Garten

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
8.9

Bonne ambiance et bonne atmosphère, personnel sympa, chambres propres

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2016
9.4

Tout simplement la meilleure auberge de jeunesse parmi tous mes voyages!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
9.7

pour moi cela correspondait a ce que je cherchais. c est la qu j irai si je dois repasser par la

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
7.7

Wifi viel vaak uit. een heel artistieke hostel, zeer leuke sfeer met een leuke bar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.1

J'ai beaucoup apprécié mon séjour ! D'abord dans le dortoir réservé aux filles qui est très sécurisé et agréable puis dans la deuxième maison, moins fréquentée mais tout aussi sympathique avec de beaux espaces (cuisine, salon, salle à manger...). Le gros plus de l'auberge est son emplacement et son atmosphère chaleureuse où il est facile de faire de belles rencontres. Sans oublier le bar et la terrasse qui sont superbes les jours de beau temps !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.1

Very good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sie 2016
8.3

Net hostel voor weinig, alleen telefonisch waren ze niet te bereiken.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.