Hostelworld.com

Annecy Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1675 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1675 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • suguzman
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.1

No esta tan lejos de la estación, el lugar es bonito, tiene una cocina super equipada y el super queda a 200m, las camas y la habitación super cómodas, tiene libros y juegos para pasar el tiempo en las tardes frías y un patio enorme (que no usé por que moría de frío ), la recepcionista de la mañana estaba mal encargada pero aun así nos dio la informacion

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2017
8.0

Auberge très sympa ! Séjour en plein hiver, dommage donc de ne pas avoir pu profiter du jardin qui avait l'air super ! La salle commune un peu trop petite... A part ça, super !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Sty 2017
6.9

드라이기 구비되어 있지 않아요 참고하시고 안시에 호스텔이 이거 하나뿐이에요 !!! 그래도 시설 평점에 있는 것보단 생각보다 괜찮았어요 방마다 샤워실 있구 ! 대신 와이파이는 일층 로비에만 터져요 !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Sty 2017
9.1

A 5 min à pieds de la vieille ville et très commode, avec 2 WC et 3 douches à chaque étage. Personnel très sympa. Cuisine collective bien équipée où le thé et le café sont gratuits. Un InterMarché à 2 min pour faire tes courses.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2017
6.9

This place is not going to win any prizes on cleanliness or amenities, but in terms of meeting people and sharing experiences it is superb. Think of it as a dive bar, the inexplicably popular kind. The wi-fi is annoying yes when you're trying to book ahead, but I had great fun here and would recommend it to people prepared to get out of their own bubble. The volunteer staff may not be completely rehearsed in the area but they treat don't treat you like a number and they do their best for you.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
10.0

Super Hostel! Les gens sont très gentils et on y fait de super rencontres! L'hostel est tout près de la ville.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • maddyvvilson
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
10.0

such lovely people, cosy hostel, lounge room vibe down stairs, everything you need in kitchen, clean and cosy. Only wifi downstairs which is nice because it brings everyone into the same space. I can imagine the backyard beer garden would be so good in summer! 10/10 would stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

You should definitly come back this summer to enjoy a beer in our garden!

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
9.1

Auberge de jeunesse très sympathique, l'accueil est convivial et les gens courtois. Je n'y ai passé qu'une nuit mais je recommande sans problème. A bientôt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sty 2017
9.7

I had a great stay! Everyone was very friendly! The kitchen was well equipped and the staff was awesome. The wifi only worked downstairs unfortunately.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank for your nice comment. We made the choice not to put Wifi in the room because we had some experience, as traveller, of people being on their computer or phone when the others guests wanted a quiete place.

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Sty 2017
6.0

로비에서만 와이파이 심지어 쓰리지도 방에서 안터짐 청소 안깨끗 오후세시에 내 눈앞에서 대충 바닥한번 닦고 나가심 침대보 직접 안 갈아줌 ,이불=고스톱 담요 얼어죽는줄 패딩덮고 잠 비추 에어비앤비 추천합니다 담엔 저도 그걸로 올거예요 이 호스텔 싫지만 안시 너무 좋아서 ㅋㅋ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

우리는 매일 아침 방을 청소합니다. 다른 손님이 낮 동안에 더러워지면 우리는 책임지지 않습니다. 도착하면 깨끗한 린넨을드립니다. 침대를 만들어야 해.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.