Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Annecy Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1734 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1734 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • heerman1239237
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
7.7

Everything is very good, except that no wifi connection in our room on 2nd floor, which is unbelievable. Hope that boss and host could fix up this problem.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
7.7

Friendly staff, decent price, and good facilities. A little far from old town and Annecy lake, but all in all I would recommend if you are staying in Annecy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
6.9

Basic really.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Kwi 2017
7.4

Staff was nice and welcoming! Great location near train station and old town. Perfect place to meet new people. Facilities were okay, there was only one shower working for three dorms on my floor.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
8.6

Great atmosphere. All the workers, owner were nice. Wifi only works downstairs but this facilitates people meeting each other. Foot lockers provided.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
9.7

Personnel accueillant et avenant. L'ambiance de cette auberge est top, qui est vraiment faite pour se retrouver ou pour des rencontres. Rien à dire sur la propreté et le confort, j'ai dormi comme un bébé ! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
7.7

We thoroughly enjoyed staying at the Annecy Hostel. The bar was being renovated so that probably took away from the atmosphere a little. When it is ready to go though, it will be amazing! The rooms were spacious and had everything you needed. Staff were friendly and kitchen facilities were great. We would and will be back in a heartbeat. Cleanliness and staff enthusiasm could maybe increase a little, but they were doing all the renovations themselves - so I totally understand!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
8.6

15 min from train station, 10 min from old town, few min from big supermarket. Staff is sweet, would introduce the hostel. But the locker in the room could be bigger.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
7.4

只有一家 没得选 刚好碰上听口音可能是美国人吧 一晚上被吵醒好几次 在楼道尖叫说话 在楼下尖叫说话 还不带钥匙卡别人睡着了还要下去开门

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Kwi 2017
7.7

Bon séjour dans l'auberge. Personnel sympa, bien situé, pas loin de la vieille ville et du lac (15min à pieds) Tarif correct, dommage que le petit déjeuner ne soit pas inclus...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.