Hostelworld.com

Annecy Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.8
Annecy Hostel Located at 32 Avenue de Loverchy, , Annecy.
Annecy Hostel
France
Annecy 74000 32 Avenue de Loverchy
80% 1398
45.8937775 6.1177988
Annecy Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
9.1

The staff were extremely friendly and helpful - Spoke English and French. Nice place for the price and a good location - Easy to get to the center of town by foot. Great place for the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Maj 2016
6.9

We booked this hostel as this was basically the only option when travelling on budget in Annecy. It was okay and did the job, and we slept like babies. However, there were quite a few down sides as well. The entrance was a bit tricky to find, it smelled kinda like mold, and the wifi only barely worked downstairs but not in our room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
11 Maj 2016
8.3

TRES BIEN SITUE BONNE ATMOSPHERE.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • epaddon6545
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Obieżyświat
  • 54 Recenzje
8 Maj 2016
10.0

The hostel is lovely although a little more room in the loo would be great but who wants to spend the day in the loo! Good location, friendly and helpful staff. I enjoyed my stay immensely. thank you hostel for making me feel so welcome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
8 Maj 2016
6.6

Good price considering Annecy. Should improve WiFi signal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Maj 2016
6.6

This was the only hostel listed in Annecy. It was ok, but nothing too extraordinary. It was dark, the ensuite bathrooms were messy at times (when did they get cleaned? Ever?). I was disappointed that the wifi only worked on common areas and not in the rooms. The "free" wifi is terrible in Francd regardless and it upset me to not have it in my room. Otherwise, the staff was friendly and it was close to the restaurants of Sainte - Claire

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
8.9

Auberge sympathique, je ne suis pas un grand fan de la déco des couloirs mais c'est une opinion personnelle :), sinon il y a un jardin très agréable avec un bar, un billard et une table de ping pong.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2016
9.7

They don't apply locks,so you have to bring one if necessary. You can ask for a hair dryer from the reception.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
9.4

Accueil très sympa, le jardin intérieur super agréable !!! Literie très correct, bref Tt ce que l'on attends d'une auberge

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
8.0

Great location , staff very helpful. Our room with private bathroom was great. The kitchen could have been cleaner but I guess when you stay in a hostel not everyone cleans up after themselves. Not far from the old town, supertmarket a 5 minute walk away.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.