Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Annecy Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1,659 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1,659 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.7
Annecy Hostel Located at 32 Avenue de Loverchy, , Annecy.
Annecy Hostel
France
Annecy 74000 32 Avenue de Loverchy
78% 1659
45.8937775 6.1177988
Annecy Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
10.0

Super Hostel! Les gens sont très gentils et on y fait de super rencontres! L'hostel est tout près de la ville.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • maddyvvilson
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
10.0

such lovely people, cosy hostel, lounge room vibe down stairs, everything you need in kitchen, clean and cosy. Only wifi downstairs which is nice because it brings everyone into the same space. I can imagine the backyard beer garden would be so good in summer! 10/10 would stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
9.1

Auberge de jeunesse très sympathique, l'accueil est convivial et les gens courtois. Je n'y ai passé qu'une nuit mais je recommande sans problème. A bientôt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sty 2017
9.7

I had a great stay! Everyone was very friendly! The kitchen was well equipped and the staff was awesome. The wifi only worked downstairs unfortunately.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank for your nice comment. We made the choice not to put Wifi in the room because we had some experience, as traveller, of people being on their computer or phone when the others guests wanted a quiete place.

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Sty 2017
6.0

로비에서만 와이파이 심지어 쓰리지도 방에서 안터짐 청소 안깨끗 오후세시에 내 눈앞에서 대충 바닥한번 닦고 나가심 침대보 직접 안 갈아줌 ,이불=고스톱 담요 얼어죽는줄 패딩덮고 잠 비추 에어비앤비 추천합니다 담엔 저도 그걸로 올거예요 이 호스텔 싫지만 안시 너무 좋아서 ㅋㅋ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

우리는 매일 아침 방을 청소합니다. 다른 손님이 낮 동안에 더러워지면 우리는 책임지지 않습니다. 도착하면 깨끗한 린넨을드립니다. 침대를 만들어야 해.

  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Sty 2017
9.4

The hostel is really good. The staff are very friendly and always available to help.The bathroom is always clean. Thank you for the experience

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Obrigado!

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
6.0

와이파이가 로비에서 밖에 되지않아요

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We do not put WIFI in the room so you don't disturb the other guest with sound or light. It's a choice we made. The bedroom is to sleep and a quiete place.

  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
9.4

Très bonne auberge, la chambre double avec sdb est niquel, balcon au top !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Gru 2016
8.9

Good location, within walking distance of the train station and the old city. Kitchen/dining area can be cramped, but as a result you get the opportunity to meet people, which is one of the pluses of staying in hostels. Staff were helpful. Fairly basic facilities, but I thought it was good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Gru 2016
7.1

역과 거리는있지만 구시가지와는 가깝습니다 걷는것보다 짐이 있을땐 버스를 타는 것을 추천하며 그냥 무난합니다. 안시에 게스트하우수가 없다보니 선택의 여지가 없습니다

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.