Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Annecy Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1,636 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1,636 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.6
Annecy Hostel Located at 32 Avenue de Loverchy, , Annecy.
Annecy Hostel
France
Annecy 74000 32 Avenue de Loverchy
77% 1636
45.8937775 6.1177988
Annecy Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
9.4

Très bon emplacement, propre juste un peu froid la nuit ds les chambres

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Paź 2016
5.4

The shower didn't work and there is no internet in the rooms.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
8.3

Personnel accueillant et serviable. Séjourner dans un hostel permet de rencontrer des gens de tout horizon ce qui ne peut être qu'enrichissant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
5.7

Odeur nauseabonde dans les couloirs et la chambre, salle de bain, pas de volet a la fenetre, ni de rideaux. L'atmosphère (decoration, portes grises metalliques) n'est vraiment pas chaleureuse. Je ne peux pas donner d'avis sur les salles communes (salle a manger, cuisine) car je n'y siis pas allé. La terrasse doit etre sympatique en ete si il y a une vie dans l'auberge de jeunesse plus chaleureuse (repas, evenements etc)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
8.3

总体干净

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
2.3

Nous n'avons pas aimé du tout. C'était sale. La cuisine pas terrible on était beaucoup à utiliser. Cl'auberge était loin de TOUT. Des gens rentre dans votre chambre alors que vous êtes là. Trop bruyant on entendais l'eau qui coulait, les gens qui sortait de leur chambre.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
6.6

the toilet is not good, the shower is clog.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Paź 2016
7.7

暖气要下午六点半之后才让开...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
23 Paź 2016
6.6

Staff were laid back and could take a little while to get things done. I was not aware there was a bar, or if there was, it was closed... The lockers in the rooms are small boxes that can suit only purses or small items. Location is a 10 to 15 minutes walk from old town or the train station. But it is the only option you will find in Annecy if you are in a budget anyway, but it is not that bad, it is just a regular hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Paź 2016
5.1

Lo único que me gustó de este albergue fue la ubicación mu próximo al centro , pero sobre todo en cuanto a limpieza dejaba mucho que desear.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.