Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Anne Hostel Asakusabashi

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2376 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2376 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Lut 2017
9.4

Great staff, great location even better company!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lut 2017
7.7

Can't fault the facilities or location near to the railway and subway. Free breakfast is also a big plus. On the other hand I found the staff at both branches of Anne Hostel to be less personable than I've become used to in Japan. They have tons of information available on all sorts, which is great, but when I asked a few questions here and there and felt I teceived quite a blunt response or was just directed to the printed info. Just a bit more effort and a better manner would be appreciated

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lut 2017
8.9

Très bonne auberge. Les lits restent un peu raides. C'est vraiment agréable d'avoir le petit déj le matin. En général bons moments passés là bas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
9.7

Anne Hostel was honestly awesome. Way better than expected. Everyone was super nice, it's not too far from the Asakusabashi train station. The place was super clean. I would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
25 Sty 2017
6.6

We arrived at 3am, thinking that someone could open us but nobody heard us and the door was locked. We had to find something else in the middle of the night, not really easy at that time. The day after we asked the personal of the hostel to pay us back the night obvisously, as we couldn't sleep in the hotel. They refused. We had to argue for half a hour to eventually get back half of the price. They are not really fair.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
10.0

Everything was as described. The staff is very nice and helpful and the hostel is perfectly located to discover Tokyo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
8.0

확실히 싼 가격임에도 불구하고 가격 그 이상을 누릴 수 있습니다 ( 4층방은 제외할께요 ) 4층은 식당(공동룸)과 주방이 있어서 매우 시끄럽습니다. 제가 있었을때는 중국인 그룹이 공동룸에서 맥주마시면서 파티 지랄을 떨어서 매우 빡첬던 기억이 나네요. 방에서 페트병안에 들어있는 액체류를 제외한 음식물이 모두 금지여서 공동룸(식당)에 가서 아이스크림 먹으러 친구랑 올라갔었는데 그 다같이 쓰는 공동룸을 중국인들이 다 앉아서 맥주나 처마시고잇는... 그것도 전부 다 잘 시간인데 말이죠 . 네.. 뭐 고로 4층빼고는 모두 조용합니다. 그래도 공동룸(식당) 빼고는 조용히 다녀야된다는 인식이 있는지 다행히 조용히 다니더군요. 중요한물건은 락커룸에 넣으면 되는데 자물쇠는 500엔에 빌릴 수 있고 나중에 반납하면 다시 돌려받을 수 있습니다. 수건대여는 100엔이 필요합니다. 세탁도 가능한데 몇엔이였는지는 까먹었네요. 그 방안에 먼지가 많아서 일어나면 물이 엄청나게 땡기니 한병 사는것을 추천합니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
9.7

Very nice and cozy! I definitely go there again! Breakfast, it's help us a lots!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
29 Gru 2016
7.7

Lovely staff! They were definitely the highlight of this hostel, thanks for the New Year Soba! :) However the entire hostel was a bit of a squeeze - the building is tiny and we could barely fit the four of us in the elevator. Only about a 5minute walk from the station though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
8.0

5박6일 동안 지냈습니다. 지원분들 친절한 분도 있고 그냥 평범한 분들도 있었습니다. 캐비넷이 매우 작습니다. 캐리어에 자물쇠가 없다면 도난에 주의를 하셔야 할거 같아요. 지하철로 이동하신다면 찾기 조금 불편합니다. 환승이 때문에 교통비가 많이 나간거 같습니다. 아사쿠사와 도쿄 스카이 트리는 아침 일찍 걸어갈수 있는 거리입니다. 한 15분 정도? 장점은 전반적으로 깨끗하고 분위기가 좋은거 같네요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.