Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 330 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 330 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • MrSopa3
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Sie 2017
10.0

Totalmente recomendable! Si quieres unas experiencia diferente, con todas las comodidades y en la experiencia de un barco, es el mejor sitio. El dueño es muy amable y servicial y estará dispuesto a ayudarte.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
10.0

Jederzeit sehr gerne wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2017
10.0

Awesome! Best hostel we've ever stayed in. You're living on a houseboat in an awesome location. It's spacious and has everything you could need. Breakfast was amazing! The accommodations were wonderful! The hosts were warm, helpful and welcoming! This is a must do, if you can. It really gives you the feel of living like the locals! We would stay again and recommend 10/10!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
10.0

Anna Houseboat har en super atmosphære og alle de praktiske ting vi havde brug for. Godt køkken hvor man selv laver morgenmad - stedet leverer råvarerne. Masser af hjælp med at planlægge besøget i Amsterdam. Kan klart anbefales, hvis du har lyst til at prøve at bo på en husbåd centralt i Amsterdam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2017
9.4

Great hostel! It's a very good location - walking distance from all the main attractions. The rooms are very comfortable. There is a great do it yourself breakfast and you get a fridge shelf and access to kitchen and eating area. A really clean, comfortable fully-stocked bathroom and then an extra toilet are available. Everyone is really helpful and accomodating and available for any help you might need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
10.0

Amazing place to stay. Felt like a home from home, wouldn't think to stay anywhere else in Amsterdam. Will definitely look into returning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2017
10.0

This was a fantastic find, and definitely the highlight of our trip, accommodations-wise. Thijs is so helpful, the facilities were not only clean but gorgeous, and every extra amenity was thought of - fans and TVs in the room, a wonderful shower, and a good breakfast to start the day. My only regret is that we weren't staying longer than two nights! Would go back in a second.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
9.4

Anna Houseboat est un endroit très sympathique et au calme. La chambre que nous avions était calme, très propre, et chaleureuse (bien que mal insonorisée). La cuisine est vraiment bien. Le propriétaire met à disposition de quoi prendre le petit déjeuner (copieux) et se préparer des encas ou plus éventuellement (présence d'un four, plaque de cuisson, etc). Un endroit plaisant !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lip 2017
6.9

It is in a good spot that is quiet and away from the craziness of the main streets. It's a simple place that is more just for sleeping but the use of the kitchen is handy. The host was helpful with info of what to see and do. Our main issue was that the bathroom + toilet were not cleaned at all during our 3 night stay. Overall it was a nice way to stay in Amsterdam.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2017
9.4

Wonderful. Will stay here again! Atmosphere awesome. Lots of food to make breakfast. Books available, travel resources.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.