Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 252 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 252 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.7
Anna houseboat Located at Prins Hendrikkade 549, , Amsterdam.
Anna houseboat
Netherlands
Amsterdam Noord Holland 1011TE Prins Hendrikkade 549
96% 252
52.3729529 4.9077558
Anna houseboat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.1

Great experience all round. Would definitely recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
10.0

Had a great stay with Thijs and Dawn and would definitely recommend their houseboat. Thijs and Dawn were very helpful and had thought of every detail to make your stay welcoming and enjoyable. We would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
10.0

Ideally located, close to the train station and the city center but in a quiet and safe area. The staff is welcoming and gave us details about things to see in Amsterdam and all the conveniences around. The room was clean and well decorated and the boat has a very nice kitchen space, free to use with a large breakfast choice included. Very satisfied of our two nights on Anna boathouse, would come again. A suggestion: The possibility rent a bike directly at the boathouse would be great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
10.0

Sehr Zufrieden. Komme bei Anna 1001% wieder. Römische einzer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2016
10.0

Excelente, la atención es increíble (la persona más amable de Ámsterdam), además puedes usar la cocina y tienes todos los ingredientes para prepararte el desayuno allí mismo gratis... Todo muy limpio, mejor ubicación imposible, y la experiencia del barco es genial y diferente! Repetiría sin duda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
9.7

Wir haben 2 Nächte auf dem Hausboot ANNA verbracht und wären am liebsten noch länger geblieben!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
9.1

leider an einer lauten strasse gelegen aber samstag sonntag leiser sonst wunderschön

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2016
8.0

We spent 3 nights here and found Thijs to be a really lovely, helpful host. Didn't get to see much of Dawn. Great to be able to use the kitchen which was stocked with lots of goodies for breakfast, plus things buy like crisps, chocolate and drinks. Although well positioned to walk in to the centre of town, the boat is a good 10-15 minute walk from the central train station atm because of building work. Moored next to a busy rd which isn't too noisy at night. Comfortable mattress!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
9.7

We had a very pleasant stay here, where Dawn and Thijs were very friendly and helpful. Room was very nice and it was overall a great experience to stay on the boathouse with a good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2016
10.0

I loved staying at Anna houseboat. The boat is beautiful and very clean. Our host Thijs, was extremely helpful with directions/advice. They had lots of nice extras like coffee, tea, and spices. There were also things you could purchase like a toothbrush or snacks, so you didn't have to run to the store if you needed those. It was a fantastic experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.