Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.9
Znakomity 227 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
9.9
Znakomity 227 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 10.0
Anna houseboat Located at Prins Hendrikkade 549, , Amsterdam.
Anna houseboat
Netherlands
Amsterdam Noord Holland 1011TE Prins Hendrikkade 549
99% 227
52.3729529 4.9077558
Anna houseboat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
10.0

Top Hausboot. Wir würden jederzeit wieder kommen. Sehr nette Besitzer und alles sauber und ordentlich. Super Atmosphäre :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
10.0

alles in ordnung sehr nette eigentümer gerne wieder

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
10.0

Very nice Staff. Romantic atmosphere. Unfortunately no look out. Just roof Windows. Would be nice to have some chairs on Deck or nearby the house boat to enjoy the sun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
10.0

Excelente hospedaje, cerca de todos los puntos y el personal de primera

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
10.0

Total schönes, helles, sauberes und liebevoll gestaltetes Hausboot mit netten und hilfsbereiten Vermietern, super zentral gelegen (direkt im Hafen, leider nicht in den Grachten, aber da ist man zu Fuß in 2min). es wird viel shareware angeboten, Softdrinks&Snacks kann man auf dem Boot für faire Preise auf vertrauensbasis kaufen, tolle Küche zum kochen (passt nur auf, dass es nicht zu sehr raucht, bei unserer burgerbraterei sind die rauchender angesprungen 😉). Ein bisschen hellhörig, sonst top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
10.0

Loved it! It was a wonderfully quirky place to stay whilst exploring Amsterdam. I would definitely recommend to others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
10.0

Absolutely amazing time! It is a super great houseboat - very quaint! Exactly what we were looking for when exploring our Options for Amsterdam. Host was great! Lots of "Shareware" in the kitchen making it easy to cook our own meals and feel at home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

To był dla nas idealny jako para. przyjemny i dyskretny gospodarze. Lokalizacja doskonała lokalizacja ze wszystkimi udogodnieniami. Polecam!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.