Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 259 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 259 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
Anna houseboat Located at Prins Hendrikkade 549, , Amsterdam.
Anna houseboat
Netherlands
Amsterdam Noord Holland 1011TE Prins Hendrikkade 549
96% 259
52.3729529 4.9077558
Anna houseboat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
10.0

Super Zimmer, super nette Menschen, super Lage direkt in der Stadt man kann alles zu Fuß erreichen. Alles sauber und tolle Atmosphäre. Für ein Wochenendausflüg absolut perfekt würden jederzeit wieder buchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
10.0

The boat was fantastic! And the hosts were even better. It was so much fun to stay on a boat and I would love to stay again :) It was close to the main train station (from the airport), and close to lots of shops, restaurants and bars. Perfect! Thanks a lot for having us! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2016
8.3

Friendly host, very close to the old town

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Wrz 2016
10.0

I staid with my friend 2 nights and I started to love this boat! Grate vibe, clean and cosy place :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
9.7

Excellent place to stay when in Amsterdam! The boat has all the amenities you need for a confortable stay, including an incredibly well furnished kitchen which is to share with the 2 other guest rooms and a nice TV/interactive screen in your bedroom. The atmosphere of this boat is really nice and I really felt like at home even if the decor was not my style - It was somehow quite charming... The boat is a 10mn walk from the main central station and therefore very close to the city centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.1

Great experience all round. Would definitely recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
10.0

Had a great stay with Thijs and Dawn and would definitely recommend their houseboat. Thijs and Dawn were very helpful and had thought of every detail to make your stay welcoming and enjoyable. We would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
10.0

Ideally located, close to the train station and the city center but in a quiet and safe area. The staff is welcoming and gave us details about things to see in Amsterdam and all the conveniences around. The room was clean and well decorated and the boat has a very nice kitchen space, free to use with a large breakfast choice included. Very satisfied of our two nights on Anna boathouse, would come again. A suggestion: The possibility rent a bike directly at the boathouse would be great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
10.0

Sehr Zufrieden. Komme bei Anna 1001% wieder. Römische einzer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2016
10.0

Excelente, la atención es increíble (la persona más amable de Ámsterdam), además puedes usar la cocina y tienes todos los ingredientes para prepararte el desayuno allí mismo gratis... Todo muy limpio, mejor ubicación imposible, y la experiencia del barco es genial y diferente! Repetiría sin duda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.