Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.8
Anna houseboat Located at Prins Hendrikkade 549, , Amsterdam.
Anna houseboat
Netherlands
Amsterdam Noord Holland 1011TE Prins Hendrikkade 549
97% 236
52.3729529 4.9077558
Anna houseboat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
10.0

I loved staying at Anna houseboat. The boat is beautiful and very clean. Our host Thijs, was extremely helpful with directions/advice. They had lots of nice extras like coffee, tea, and spices. There were also things you could purchase like a toothbrush or snacks, so you didn't have to run to the store if you needed those. It was a fantastic experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2016
9.7

We absolutely loved it!! The owners were so kind, and the establishment was cute and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2016
10.0

We LOVED the Anna Houseboat. It felt like such a unique experience. The lodging was much more spacious than I imagined for a houseboat. The space was clean, the kitchen was fantastic, we had all the amenities we needed immediately available. Importantly, the space was also quiet despite 6 other guests in residence. I guess the steel hull of the ship is a great sound barrier! I would highly recommend Anna Houseboat for anyone seeking a special experience in Amsterdam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
10.0

Very happy to stay in and this place was lovely and the people the owner was amazingly welcome I will strongly recommended this day is the best place to be in Amsterdam Nos quedamos unos amigos y es increíblemente fantástico cerca de todo los dueños muy amables nos dejaron hasta comida para desayunar o sea todas las facilidades y lo más agradable q no es intención de hacer dinero si no q compartir su amor y pasión por su barco ...y lo mejor está a solo pasos de la estación central

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
10.0

Tjeis is very down to earth and genuinely interested in the people that stay on his boat. There are only 3 guest cabins so the 2 bathrooms (1 with shower) don't pose a problem. We mentioned that we wanted to ride bikes in the countryside and Tjeis took the time to draw up a route on one of his nautical charts for us - the map you get from the bike rental agencies (not free either) are relatively useless as they lack a lot of detail. We had a great time, 3 nites was too short!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
10.0

Top Hausboot. Wir würden jederzeit wieder kommen. Sehr nette Besitzer und alles sauber und ordentlich. Super Atmosphäre :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
10.0

alles in ordnung sehr nette eigentümer gerne wieder

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
10.0

Very nice Staff. Romantic atmosphere. Unfortunately no look out. Just roof Windows. Would be nice to have some chairs on Deck or nearby the house boat to enjoy the sun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
10.0

Excelente hospedaje, cerca de todos los puntos y el personal de primera

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
10.0

Total schönes, helles, sauberes und liebevoll gestaltetes Hausboot mit netten und hilfsbereiten Vermietern, super zentral gelegen (direkt im Hafen, leider nicht in den Grachten, aber da ist man zu Fuß in 2min). es wird viel shareware angeboten, Softdrinks&Snacks kann man auf dem Boot für faire Preise auf vertrauensbasis kaufen, tolle Küche zum kochen (passt nur auf, dass es nicht zu sehr raucht, bei unserer burgerbraterei sind die rauchender angesprungen 😉). Ein bisschen hellhörig, sonst top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.