Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 307 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 307 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Cze 2017
9.7

I can really recommend this to anyone visiting Amsterdam. It is a great alternative to a no window expensive hotel room :) More so, it felt like an adventure and the facilities were super!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
10.0

el bote de Anna es hermoso! la atención y la limpieza son impecables, ideal para estar tranquilos, en pareja una atmosfera tranquila y relajada, muy recomendable :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2017
10.0

We loved staying in this boat! The owner was away on holiday, but his fill-in was so welcoming and helpful. The location was great, we could walk everywhere we needed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
9.1

Made us wanting an own boat. Really coosy and nice. Perfect location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
8.6

Très jolie péniche sur les docks, un vrai univers. Propreté irréprochable, possibilité de se faire la cuisine, et même des petits trucs en self .(brosse a dents, boissons, parapluie) moyennant une piécette en toute confiance. On est comme chez soi. L'accueil sympathique, indications par email des la réservation des démarches à faire pour les musées et lieux pas chère pour se garer ... Indications sur carte des lieux a voir une fois sur place. (attention néerlandais ou anglais oblige).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Maj 2017
10.0

Lugar muy tranquilo y limpio. Las camas son muy cómodas y todo está arreglado. Muy cerca de todas las atracciones de Amsterdam

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
9.7

L'emplacement est top, tout est à proximité. Le calme à l'intérieur de la péniche. (On n'entend ni nos voisins de chambres, ni le bruit de la rue). Seul hic, il n'y a pas de volets occultants et le soleil se lève tôt !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2017
9.4

We had so much fun staying on Anna Houseboat! Our hosts were very gracious and willing to help with anything! They made sure we had a map and marked out places of interest for us. We also had fun getting acquainted with the resident houseboat cat. The houseboat was close to the train station, which was very convenient for us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
9.7

Spent a fantastic long weekend at Anna houseboat with my boyfriend ! Hosts are very helpful and there's everything you can need. DIY breakfast was complete and very nice. We'd come back for sure if we're coming again in Amsterdam ! Thank you :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
10.0

Great location and very hospitable and knowledgable people! Such an authentic and cozy atmosphere! Highly recomended! 👍🏼

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.