Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 299 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.9
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 299 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
9.7

L'emplacement est top, tout est à proximité. Le calme à l'intérieur de la péniche. (On n'entend ni nos voisins de chambres, ni le bruit de la rue). Seul hic, il n'y a pas de volets occultants et le soleil se lève tôt !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
9.7

Spent a fantastic long weekend at Anna houseboat with my boyfriend ! Hosts are very helpful and there's everything you can need. DIY breakfast was complete and very nice. We'd come back for sure if we're coming again in Amsterdam ! Thank you :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
10.0

Great location and very hospitable and knowledgable people! Such an authentic and cozy atmosphere! Highly recomended! 👍🏼

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • adonisfigueroa
  • Ekwador, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
10.0

Anna Houseboat es un lugar fantástico, fue nuestra primera vez en una casa bote y la verdad es que tiene todo lo necesario para tener una estancia cómoda. La cocina es grande, la habitación que tuvimos tenía el espacio suficiente, el baño principal es espacioso y la ubicación es estratégica. En cuanto al baño (donde tienes la ducha), dado que hay 3 habitaciones en total, es muy probable que te toque estar atento para ganar la ducha. Por lo demás es perfecto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
10.0

Assolutamente eccellente! L'arredamento è curato fin nei minimi dettagli ed è veramente stupendo. Il personale è molto disponibile e attento a ogni tua esigenza. Tutto molto confortevole. Lo consiglio vivamente! 😍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2017
10.0

Notre séjour a été très agréable, le bateau est très beau, avec une bonne ambiance et Thijs et Dawn sont très gentils et toujours prêts à donner des conseils.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
10.0

Accueil très chaleureux, Nous avons passé un séjour agréable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
10.0

Such a wonderful and charming houseboat - staying here was a highlight of the trip to Amsterdam! Quiet, lovely room and kitchen space, hot shower, kind and hospitable hosts - could not ask for a nicer time. Thanks Thijs and Dawn!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
9.7

Nous avons passé un excellent séjour à Amsterdam tant par la ville que la Peniche ou nous avons séjournés 6 nuits.la cabine est confortable, il y a tout ce que l'on désire dans les communs et les hôtes sont accueillants et conviviales.j'y enverrais des amis avec plaisir

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2017
9.7

Bester Aufenthalt in Amsterdam. Extrem liebe und fürsorgliche Gastgeber! Wir würden sofort wieder kommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.