Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Anker Hotel

  • Storgt. 55 N-0182, PO Box 4674, Sofienberg, Oslo, Norwegia

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 275 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 275 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
Anker Hotel Located at Storgt. 55 N-0182, PO Box 4674, Sofienberg, Oslo.
Anker Hotel
Norway
Oslo Storgt. 55 N-0182, PO Box 4674, Sofienberg
89% 275
59.9177096 10.7580614
Anker Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Lip 2016
10.0

It's a great hotel not far from the city center. I was fully satified and had a perfect stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2016
10.0

Fantastic hotel with great views and breakfast buffet. Staff were very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2016
10.0

We were very happy with our stay at the Anker Hotel and highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2016
8.9

Good location, great staff.. Very nice place to stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
9.4

We stayed here over the weekend as we went to the Chris Brown concert, it was ideal for location as we could walk to the Spectrum and the bus station for the airport plus into the city which was lovely and had a lot going on over the weekend. The breakfast was sufficient, the room was lovely and clean and ideal for what we needed although a little stuffy. Its a little loud at night from the road but then you are in the city. I would definitely stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
2.3

Fatal, no lo recomiendo para nada

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Kwi 2016
9.7

Clean, nice staff, not far from station

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
9.1

Everything in Oslo is expensive, just be aware. We booked the hotel rather than the hostel because of the size of our party, and we loved the hotel!! It was so clean, our room had a great view, the beds and bedding were comfortable, and the breakfast in the morning was great. Additionally they had free luggage storage and maps and the staff was very friendly and knowledgeable on city transportation.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
9.1

Great location in regards to central stations, other transport links and tourist spots. However the street leading from the hotel to the main station doesn't seem safe to walk down alone/at night. Be careful, lots of strange people standing about.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Kwi 2016
9.7

Lovely place to stay. The rooms had everything we needed, staff were friendly and the breakfast was amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.