Hostelworld.com

Anker Hotel

  • Storgt. 55 N-0182, PO Box 4674, Sofienberg, Oslo, Norwegia
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 264 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 264 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
Anker Hotel Located at Storgt. 55 N-0182, PO Box 4674, Sofienberg, Oslo.
Anker Hotel
Norway
Oslo Storgt. 55 N-0182, PO Box 4674, Sofienberg
89% 264
59.9177096 10.7580614
Anker Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
2.3

Fatal, no lo recomiendo para nada

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Kwi 2016
9.7

Clean, nice staff, not far from station

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
9.1

Everything in Oslo is expensive, just be aware. We booked the hotel rather than the hostel because of the size of our party, and we loved the hotel!! It was so clean, our room had a great view, the beds and bedding were comfortable, and the breakfast in the morning was great. Additionally they had free luggage storage and maps and the staff was very friendly and knowledgeable on city transportation.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Kwi 2016
9.7

Lovely place to stay. The rooms had everything we needed, staff were friendly and the breakfast was amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
8.6

The hotel is very nice. The staff is wonderfully helpful. A good breakfast is served. The big negative is the Area,, which is unsafe one block from the hotel in three directions. Between the hotel and the train/bus station it is very uncomfortable to the point of feeling unsafe. Every few feet one is confronted by beggars. Locals tell me that these folks are becoming aggressive, some theft is taking place around the bus station. I CHANGED HOTELS TO THE OTHER SIDE OF TOWN.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
4.9

Not a very good atmosphere, the cafeteria was quite sterile, the location was fairly out of the way and there were some sketchy people loitering out the street. Not a nice vibe

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Anker Hotel.maybe najtańsze w Oslo, ale nie znamy z pobytu tam. Jedzenie personel i pokój były fantastyczne. Personel uprzejmy, pomocny i nieformalne. Jedzenie duży wybór i to dużo, co jest dobre w Oslo jest bardzo drogi w stosunku do żywności. Całe miejsce jest bardzo czyste. Nigdy nie czułem zimna w ogóle nawet na apartament miał ogrzewanie podłogowe. Na pewno wrócę.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lut 2016
9.7

Really good place. The single room was big and with a very cool bathroom. The bed das very confortable, and there was a nice view. Thw breakfast was really good, and staff very helpful. I would definitely recomend. Good localization and good price for what you receive.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Lut 2016
8.9

Pretty impressive breakfast and all other facilities... Recommended.. !!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2016
9.4

El hotel esta muy bien ubicado a 10 min de la estacion central andando,el personal amable y simpatico el desayuno es bufet y muy completo,muy contenta repetiria sin duda. Lo unico malo (que tp lo es) es que la ciudad es muy cara, asi que parece que los preios son desorbitados si comparamos con otras ciudades y calidad de hoteles.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.