Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Anker Hotel

  • Storgt. 55 N-0182, PO Box 4674, Sofienberg, Oslo, Norwegia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 314 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 314 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
7.1

Solid basic hotel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Cze 2017
8.9

I'm mostly happy with my stay, even added an extra day but just be sure to rebook with the website or they will charge you extra! Room was spacious and very clean, I opted for a single private room. The first night we had a fire Alan arm go off at 4:00 am, not so much fun made it hard to get back to bed! The breakfast has a huge selection and was quite tasty! I'm happy to recommend it to others.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
9.1

Excelente custo beneficio. Muito bem localizado. Bom cafe da manha.Recomendo!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Maj 2017
6.9

This hotel is overpriced! When I got there it was the afternoon but still felt kind of unsafe walking from the train station. It is an ok 10 minute walk. The staff is not rude but not helpful either. I needed a converter to plug my phone charger and the lady in the reception told me to buy one and didn't even offer to help me find one. Also, the bar was closed so you could not get a drink. The phone in my room didn't work so I could not call the reception area. So no phone, no food, no drink.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
18 Maj 2017
10.0

Das Anker Hotel ist ein schoenes Hotel in der Nähe vom Hbf. Es bietet sehr saubere Zimmer mit Fernseh an. Auch an der Sauberkeit im Bad gab es nichts zu meckern. Das Personal war freundlich und hilfsbereit. Das Fruehstueck war sehr reichhaltig und lecker. Sehenswürdigkeiten und die Innenstadt können zu Fuss erreicht werden. Öffentliche Verkehrsmittel um die Ecke. Parkplätze sind vorhanden. Computer sind auch vorhanden. Tolles Preis- Leistungsverhältnis. Sehr empfehlenswertes Hotel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
10.0

Exellent !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
7.7

Good location, 10 minutes walk from the train station, lots of attractions nearby. Breakfast is great, big selection. Staff are very friendly and helpful. I enjoy my stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Kwi 2017
8.9

The bar was great, the rooms were clean, the staff was very friendly. Just down the road from a tram that will take you to the center of the city!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2017
7.1

Decent hotel. Value for money (for Norway). Convenient location for sightseeing, wouldn't go towards the Central station at night though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Mar 2017
8.6

Very clean, most comfortable bed I have slept on in Europe so far! Very friendly staff also. Free breakfast had a very large spread and was good!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.