Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Anker Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 4433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 4433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Mar 2017
9.4

Localisation parfaite, beaucoup de transports en commun juste devant, à deux pas d'un quartier très vivant avec restaurants et bars, je recommande

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Harry12
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Mar 2017
6.0

On top of what others have said, I hated that the kitchenettes have no cutlery, utensils, or plates. The common kitchen is closed outside of summer and so in order to eat you have to go down to reception and borrow a set of stuff - return it in 3hrs, or else you lose your 100nok deposit. All I intended to eat was sandwiches, yet each meal I had to go through this ridiculous process just for a plate and a bread knife. If you can't stock the kitchens individually, keep the common one open!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Mar 2017
8.9

Good location, but don't provide anything at all. Not even bed sheets. Apparently, that's the thing in Scandinavia so I didn't mark them off for that. Just a fair warning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2017
9.1

Thank you very much for the absolutely friendly and accommodating staff !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
5.1

wasn't great.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Mar 2017
6.3

침대 시트 바용울 추가로 받는것이 다른 호스텔에 비해 안좋습니다. 반강제적으로 구입해야 하니까요. 직원들 친절 교육 더 필요합니다. 노르웨인 국민들 모두 친절한데 여기 직원들은 노르웨인 국민이 아닌듯. 전부 그런것은 아니지만

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Mar 2017
8.9

Comfortable, not far from the Opera and Central Station. Kitchenette in the room but you have to get the dishes from the desk.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
10.0

Great location, clean and not crowded. Easy to get to transit and museums, surrounded by bars and restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2017
6.0

Facilities are very poor. Room was clean n quiet. Excellent location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2017
5.7

Good enough for an overnight stop-over. No atmosphere, wouldn't come here to socialize. No lockers in room, but does have small kitchenette. Pretty pricey, and have to also pay for linen which adds £5 to the cost. Is close to food shops, but nothing much else happening in the area. Staff were very business-like. Average place to stay in general.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.