Hostelworld.com

Anjunapalms Guesthouse

  • 650 D'Mello Vaddo, Anjuna 403 509, Goa, Indie
Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.5
Anjunapalms Guesthouse Located at 650 D'Mello Vaddo, Anjuna 403 509, Goa.
Anjunapalms Guesthouse
India
Goa North Goa Goa 403509 650 D'Mello Vaddo, Anjuna 403 509
74% 287
15.5859955 73.7415473
Anjunapalms Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
9.1

I had a very nice stay. Beautiful location that is super peaceful. Comfortable rooms, a courteous staff, and very nice owners who are extremely helpful. Basically, looking to stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Sty 2016
5.4

+ Anjunapalms guesthouse is really cheap. + They have also a nice outside area - Trash burning with a lot of stinky smoke every afternoon - no water sometimes - no electricity very often - a lot of mosquitos, no mosquito net

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Sty 2016
9.7

I had a wonderful stay at Anjuna Palms Guest House. Lovely traditional colonial style home with beautiful garden. The owners Felix and his wife are a gorgeous couple; friendly and welcoming and always ready to help. Excellent location, a stone's throw from Anjuna crossroads. Thoroughly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you Ms, we much appreciate the time you took to pen down a very nice review of our services, hope to see you again some time in the near future

  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2016
9.1

The room was neat, The bed, bedsheet, pillow provided. Hot water via heater was available. Overall cleanliness and location is great for getaway vacation. On last day water was not available on first floor bathroom. But the owner asked to use the ground floor bathroom. The owner is very kind. We checked out at 10 am. He let us keep the luggage in a room and comeback at 1 pm and take bath before leaving. There is a shop at the junction (100m), where we can rent honda activa for 300 per day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you sir , hope to see you again at our guesthouse

14 Sty 2016
3.4

Very dirty. The beds are so hard, we did not sleep well. Will not recommend this place.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2016
8.6

Nice hostel!nice people! Nice atmosphere! Worthy of a 2nd visit

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you sir, just cannot wait for your second and more visits to our place for a even better service from us

  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2015
5.4

The owner needs to be friendly

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thank you Ms, we will try to improve on your suggestions

21 Gru 2015
7.7

Nice place, pleasant owners and centrally located!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Bardzo miłe miejsce. Spokojna. Okres. Obiekty są dość proste, i że dodaje jej osobliwy urok. Chociaż jest to trochę daleko od popularnych plaż Calangute i Baga (25 min jazdy), to jest bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Około 10 min jazdy do Vagator 15 do Anjuna. Możesz wybrać się na spacer do pobliskiej plaży, ale to jest bardzo kamienista i dostania się do wody jest difficult.The Pracownicy są bardzo pomocni i może zorganizować wypożyczalnię rowerów dla Ciebie migiem. Wolałbym tu zostać na mojej następnej wizyty też.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you sir, most grateful for your reccomendation, hope you will come again for a better service from us

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.