Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 518 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 518 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
Angel Hostal Located at Cumming 160, , Valparaiso.
Angel Hostal
Chile
Valparaiso 2371935 Cumming 160
89% 518
-33.0442306 -71.6262243
Angel Hostal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.7

We stayed in a private room. The location is excellent, in subida Cumming, all the nightlife is within walking distance, as well as the beautiful cerros. The room smelled a little musty, but hardly noticeable. Staff was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sie 2016
9.4

Great hostel. We stayed just one night, and it was great. Just one point is that the room for was made by a transparent glass, and it was possible to see inside the room from outside by some small points, not a big deal, but uncomfortable. When we arrived, the host gave us a map and explained all touristic places, and dangerous places, that we needed to avoid. Very kind and very helpful. Also, nice breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malta, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
8.9

Place was clean, staff are very friendly. The location is good, there are bars and restaurants very close by.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Maj 2016
10.0

Sehr schönes Hostel. Mitarbeiter helfen dir gerne weiter. Lage ist super.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank, gute Reise

11 Maj 2016
8.0

Das Hostel hat eine tolle Lage - Bars, Cafes und Restaurants in der Nähe. Gleich hinter dem Hostel kommt man mit einem Ascensor auf den Cerro Alegre. Die Sauberkeit im Bad könnte etwas besser sein, aber noch akzeptabel. Die Mitarbeiter sind sehr nett und halfen uns bei unseren Anliegen. Zum angebotenen Preis habe ich kein besonderes Frühstück erwartet, aber ich wurde überrascht. Es schmeckte sehr gut :) Müsli, Jogurt, Tee, Kaffee, Cookies und Käsetoast :) Es ist auf alle Fälle empfehlenswert.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank, gute Reise

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
10.0

La cocina es perfecta porque está equipada con todo. La gente muy amable y preocupada por enseñar Valparaiso :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • xxself
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
10.0

Outstanding!, by far one of the best hostels on Valparaiso, plenty of space and good vives with the decoration and furniture. If you are looking for a good place to stay, you gonna love this one!.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
7.1

Ein ganz angenehmer Aufenthalt, sehr zentral, viele Bars und Restaurants in unmittelbarer Nähe. Allerdings ist es sehr hellhörig. Mein Fenster ging zur Terrasse, auf der Nachts gefeiert wurde. An sich nicht schlimm, wenn man aber seine Ruhe haben will dann ist das schlecht.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Kwi 2016
10.0

Très calme, personnel accueillant et aidant ,parfaitement situé, petit déjeune et cuisine au top

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
10.0

Yo creo que es uno de los pocos lugares que destaca por la buena atención de la gente, y lo limpio que estaba! Desayuno bueno, ducha con agua caliente y buena presión ! Así da gusto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.