Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Mar 2017
8.0

Nice place! Very loud Jazz nearby. Don't expect peaceful sleep. Highly recommend this place for helpful staff, excellent location and cheese toasties for breakfast 😎

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Mar 2017
8.9

Lovely hostal in a great location. Good security as you have keys for the front door and your room as well as a safe in the room. Breakfast was nice, cheese toasties, cereal, yogurt coffee or tea. We stayed in a twin room and the room was really spacious and the beds were comfy. The staff were really friendly and the owner was great. When we arrived he gave us useful info about the city. Kitchen is a bit small and the bath needs to be replaced. Overall a great stay, would definitely recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lut 2017
9.4

Si mejoran la limpieza del baño, sería todo perfecto. Muy buena onda el personal, muy copada la ubicación, tiene una terraza que invita a sentarse a charlar con otra gente del hostel. Genial! Volvería.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sty 2017
7.7

Very good location, perfect stay in town, but weird people around and staff not make me feel very welcomed. Breakfast was ok (toasts eith cheese and two kinds of cereal)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
10.0

Excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
10.0

El personal del hostal es excelente. Muy buena atmósfera! La ubicación ideal para gente joven.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
9.1

La cocina muy completa aunque todo esta muy pequeño y solo hay una ducha. Muy buen ambiente y mucha amabilidad..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Sty 2017
9.1

Leider nur 1 Dusche und 2 Toiletten für alle Gäste.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
8.3

Me gustó mucho la predisposición del personal, la limpieza estuvo correcta, el ambiente fue excelente, el lugar de ubicación es bastante central, mi estadía fue satisfactoria.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • frank7o3
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
7 Sty 2017
6.6

Dont take room 45, smell very strong humidity and bathroomm, beds are bad . Staff was helpfull but condition of this room bad Kitchen is pretty small but ok

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.