Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 549 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 549 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Sty 2017
7.7

Very good location, perfect stay in town, but weird people around and staff not make me feel very welcomed. Breakfast was ok (toasts eith cheese and two kinds of cereal)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
10.0

Excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
10.0

El personal del hostal es excelente. Muy buena atmósfera! La ubicación ideal para gente joven.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
9.1

La cocina muy completa aunque todo esta muy pequeño y solo hay una ducha. Muy buen ambiente y mucha amabilidad..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Sty 2017
9.1

Leider nur 1 Dusche und 2 Toiletten für alle Gäste.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
8.3

Me gustó mucho la predisposición del personal, la limpieza estuvo correcta, el ambiente fue excelente, el lugar de ubicación es bastante central, mi estadía fue satisfactoria.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • frank7o3
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
7 Sty 2017
6.6

Dont take room 45, smell very strong humidity and bathroomm, beds are bad . Staff was helpfull but condition of this room bad Kitchen is pretty small but ok

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Gru 2016
7.4

They charged an extra tax (around 1,700 pesos) on top of our Hostelworld booking price and they only had one bathroom but they said that they were currently building another one. The mattress fell through the frame on both ends making it uncomfortable but the staff was very friendly. This hostel is in a great location being right next to several bars and restaurants. Overall a decent stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Extra tax is on your booking final price, we are building 3 baths. Mattress? we´ll fix them thanx u! keep a safe trip ! and again thanx !

19 Gru 2016
8.9

Everything is very good, apart from the bath

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Gru 2016
8.3

Buena ubicación. Si en cada ambiente quitaran un mueble, no parecería tan pequeño el lugar. El área social permite filtrar el olor a cigarrillo a las habitaciones y esto incomoda al huésped. Habrá alguna manera de corregir esto? Si las camas son individuales, no se ve bien que amanezcan parejas durmiendo. Es un hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.