Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Andescamp Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 69 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 69 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.4
Andescamp Hostel Located at 615 Huascar Street, Huaraz, Huaraz.
Andescamp Hostel
Peru
Huaraz Ancash Ancash 615 Huascar Street, Huaraz
79% 69
-9.5338021 -77.5323414
Andescamp Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Paź 2016
10.0

Notre séjour fut très agréable à Huaraz grace aux conseils et la bonne humeur des gérants. Que vous soyez novices en montagnes ou habitués on vous donnera tous les conseils qu'il vous faut pour s'acclimater et les différentes ballades à faire en autonomie ou accompagnées d'un guide. Le lieu est propre. Situé dans une rue calme et cinq minutes de la plaça de las armas. Gracias por todos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
13 Paź 2016
7.1

Didn't really enjoy my stay here. I booked for two nights and had to change rooms on the second night after my trek due to poor room allocating. When I booked my trip, I didn't get much information offered, I had to ask the right questions to get accurate information. Breakfast was tasty and the young boy serving it was friendly. Wouldn't stay here again. Flies were constantly hanging around the common room/kitchen area. And I wasn't even told there was another common area on the top level.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Paź 2016
10.0

Very friendly staff, helps with everything and makes the atmosphere happy! Will help you book treks even if you don't want to use their agency (which you should because it's great and good prices) Knows english and spanish. Had hot water everyday and good breakfast. There are lockers for each person.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Paź 2016
7.7

Nice enough and fairly cheap. Enjoyed the pancake for breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Wrz 2016
9.1

Really friendly staff, great advice about trekking, and vey laid back atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
10.0

very nice stay at andescamp, perfect to visit the region thanks to the good advices of Arti. He also makes very good crepes for breakfast (between 8-9 am).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
9.1

Great place to stay, location is prime, the staff are all really friendly, and it's never hard to find someone to talk to about different things to do, or information about treks. Great atmosphere, I greatly enjoyed getting to meet new people in the common areas while cooking, relaxing, ect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
9.4

Buena gente con buena información!!! Un muy buen lugar!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lip 2016
2.0

Le dieron nuestras camas a otras personas, casi nos dejan en la calle a las 10 de la noche

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • josvach
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
8.3

Muy buen Hostel, los chicos que trabajan allí interactúan muy bien con los huéspedes y crean un buen ambiente. Algunos puntos por mejorar son el desayuno (básico) y habilitar el uso de tarjeta de crédito.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.