Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Andescamp Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 59 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 59 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
Andescamp Hostel Located at 615 Huascar Street, Huaraz, Huaraz.
Andescamp Hostel
Peru
Huaraz Ancash Ancash 615 Huascar Street, Huaraz
74% 59
-9.5338021 -77.5323414
Andescamp Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
9.4

Buena gente con buena información!!! Un muy buen lugar!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lip 2016
2.0

Le dieron nuestras camas a otras personas, casi nos dejan en la calle a las 10 de la noche

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • josvach
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
8.3

Muy buen Hostel, los chicos que trabajan allí interactúan muy bien con los huéspedes y crean un buen ambiente. Algunos puntos por mejorar son el desayuno (básico) y habilitar el uso de tarjeta de crédito.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lip 2016
4.0

Een nacht in het hostel verbleven. Personeel is kortaf en hanteert kinderlijke regels in het hostel. Er zijn te weinig badkamers / wc's voor het aantal bedden. Pluspunt is dat ze je wel helpen met het regelen van activiteiten

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
18 Lip 2016
9.4

Great backpacker hostel with gear rental onsite. Internet was a little weak but otherwise a good deal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
8.0

Nice hostel, relaxed and not too rowdy. Enjoyed my stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
21 Cze 2016
4.3

Our room was pretty stinky (like poop) and the windows were glued shut so we weren't able to air it out. There was not enough blankets for the freezing Huaraz nights and we both had to sleep with lots of clothes on. Towels were supposed to be included with the private room but we only got towels on the third day after asking every day. Also there was no toilet paper in our bathroom. The shower had good pressure but was barely warm enough to stand under.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Cze 2016
10.0

Everything perfect!!!..I totally recommend staying there..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2016
9.7

My stay at Andescamp was the absolute best hostel experience I've ever had. I arrived on overnight bus at 6:30 am and was instantly welcomed, fed breakfast, and helped to arrange hikes for the very same day (at fair prices). The hostel feels like a cozy little lodge, has a great group of people and sense of community, but is quiet enough to get plenty of sleep before trekking. The staff are some of the friendliest and most enjoyable people I've met during my trip.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
8.0

Located a short walk from the centre of town, has comfy beds and good warm showers. Breakfast is bread and jam + a pancake with banana, pretty good by msot standards. Staff are friendly if a little disorganised. Good and friendly for organising climbing, they can help with walking tours but are slightly more expensive if you loko around. Would recommend overall.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.