Hostelworld.com

Andescamp Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 79 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 79 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Sty 2017
8.6

Great shower and pressure! Hot too, which is just what you need after a day trekking! Little bit noisy but not sure whether that was just the room we were in. Great little place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Sty 2017
3.1

Nous avons dormi deux nuits dans cette auberge et nous avons été clairement déçu. L'endroit est glauque, les espaces communs sont froids et la cuisine lugubre. Le personnel est irrespectueux. Le jour de notre départ la cuisine était fermée (alors qu'il est indiqué qu'elle ouvre à 6h), nous sommes donc parti sans nos sandwichs et aucun membre du personnel n'était présent. Les sanitaires de notre chambre refoulaient , l'unique fenêtre ne fermait pas et nous n'avions pas de draps. A éviter !!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Sty 2017
8.6

Really happy with our stay here, the hostal is a small walk from town but it's really only 10 minutes away. Great WiFi was awesome. Staff were really helpful organising trips around the mountains. Excellent hot water pressure! Good facilities such as kitchen. Good English spoken by staff also. Would recommend staying here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Gru 2016
7.4

Hostel comodo para ir a dormir, un poco alejado de la zona del centro. Muy buena atencion de los ue trabajan ahi. Cocina abierta para poder cocinar sin ningun inconvenente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
16 Paź 2016
6.9

Mediocre hostel, it will definitely do. The staff isn't overly nice or helpful, but they aren't rude either. It's a place to sleep at night, and they have a kitchen, though it's probably cheaper to eat out (6 soles for a menu). The shower water is warm and has some intense pressure. Would I go back..? No. But it definitely is OK.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Paź 2016
10.0

Notre séjour fut très agréable à Huaraz grace aux conseils et la bonne humeur des gérants. Que vous soyez novices en montagnes ou habitués on vous donnera tous les conseils qu'il vous faut pour s'acclimater et les différentes ballades à faire en autonomie ou accompagnées d'un guide. Le lieu est propre. Situé dans une rue calme et cinq minutes de la plaça de las armas. Gracias por todos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
13 Paź 2016
7.1

Didn't really enjoy my stay here. I booked for two nights and had to change rooms on the second night after my trek due to poor room allocating. When I booked my trip, I didn't get much information offered, I had to ask the right questions to get accurate information. Breakfast was tasty and the young boy serving it was friendly. Wouldn't stay here again. Flies were constantly hanging around the common room/kitchen area. And I wasn't even told there was another common area on the top level.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Paź 2016
10.0

Very friendly staff, helps with everything and makes the atmosphere happy! Will help you book treks even if you don't want to use their agency (which you should because it's great and good prices) Knows english and spanish. Had hot water everyday and good breakfast. There are lockers for each person.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
5 Paź 2016
7.7

Nice enough and fairly cheap. Enjoyed the pancake for breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Wrz 2016
9.1

Really friendly staff, great advice about trekking, and vey laid back atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.