Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Andes Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 2313 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 2313 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
7.4

Faltaron pequeños detalles en la habitación como ropa de cama para invierno.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lip 2017
6.9

Os quartos são bons, mas as camas precisam de colchões novos. O banheiro precisa de uma reforma e o chuveiro é frio. O hostel não tem um rigor severo com os hóspedes, o que permite muito maconheiros nos quartos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Lip 2017
9.4

Bem bonito. Mas a reserva do hostel world nunca apareceu no sistema. A água dos banheiros ñ era quente e como estava muuuito frio era terrível tomar banho. Mas o hostel é muito confortável, limpo e a equipe muito atenciosa. Falávamos espanhol mas seria legal ter alguém q falasse português na equipe já q mtos brasileiros vão pra lá e ñ falam nd de espanhol. Bem localizado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
3.7

Bathroom worst

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
5.1

Only one staff member was actually nice at this hostel. Everyone else was completely unhelpful. We had a twin room with an ensuite and it was freeeeeeezing. We asked for another blanket and they said they had run out. The heater didn't work either.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Maj 2017
6.9

Hostel normal, lo mejor la ubicación en boca de Metro y el lobby. Buena atención, lindas piezas. El desayuno es incompleto. Habitaciones cómodas, baños fríos y con poca agua. De todas formas, un buen hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2017
8.6

We stayed in one of the apartments which is just around the corner from the hostel. The apartment was great value and perfect for 3 days. The only odd thing is there is a TV in the bedroom, but not the lounge. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Kwi 2017
8.3

Hostel muito bem localizado em Santiago e bem limpo e organizado. Mas há alguns inconvenientes. Primeiro aquele banheiro é muito estranho e com um cano no lugar da ducha. Não esperem tomar um belo banho depois de um dia cansativo. Talvez o objetivo seja que o hóspede queira correr dali. Além disso, no quarto feminino para 8 pessoas onde fiquei não havia tomadas, só na recepção. Péssimo! Também não entendo o que custa ter wi-fi nos quartos, mas pelo menos isso fica claro na hora da reserva.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2017
3.1

I booked a private bedroom but upon arrival there were non available. The woman at the reception didn't speak English and wasn't very helpful. We ended up staying in a 6 bed dorm. The bathrooms were disgusting. The toilet didn't have light and the door wouldn't close so I had use it with a torch and holding the door closed. 1 of the 2 showers was broken and the floor was flooded. When returning from dinner the entrance was open and the drunk receptionist just asked if I was a guessed - security?

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Kwi 2017
6.3

Desayuno muy escaso. La limpieza de los baños era muy mala y eran muy pocos los baños.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.