Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Andes Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 2306 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 2306 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
5.1

Only one staff member was actually nice at this hostel. Everyone else was completely unhelpful. We had a twin room with an ensuite and it was freeeeeeezing. We asked for another blanket and they said they had run out. The heater didn't work either.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Maj 2017
6.9

Hostel normal, lo mejor la ubicación en boca de Metro y el lobby. Buena atención, lindas piezas. El desayuno es incompleto. Habitaciones cómodas, baños fríos y con poca agua. De todas formas, un buen hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2017
8.6

We stayed in one of the apartments which is just around the corner from the hostel. The apartment was great value and perfect for 3 days. The only odd thing is there is a TV in the bedroom, but not the lounge. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Kwi 2017
8.3

Hostel muito bem localizado em Santiago e bem limpo e organizado. Mas há alguns inconvenientes. Primeiro aquele banheiro é muito estranho e com um cano no lugar da ducha. Não esperem tomar um belo banho depois de um dia cansativo. Talvez o objetivo seja que o hóspede queira correr dali. Além disso, no quarto feminino para 8 pessoas onde fiquei não havia tomadas, só na recepção. Péssimo! Também não entendo o que custa ter wi-fi nos quartos, mas pelo menos isso fica claro na hora da reserva.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2017
3.1

I booked a private bedroom but upon arrival there were non available. The woman at the reception didn't speak English and wasn't very helpful. We ended up staying in a 6 bed dorm. The bathrooms were disgusting. The toilet didn't have light and the door wouldn't close so I had use it with a torch and holding the door closed. 1 of the 2 showers was broken and the floor was flooded. When returning from dinner the entrance was open and the drunk receptionist just asked if I was a guessed - security?

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Kwi 2017
6.3

Desayuno muy escaso. La limpieza de los baños era muy mala y eran muy pocos los baños.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2017
9.1

Andes Hostel is centrally located in Santiago, next to the Bellas Artes Metro stop on Line 5 (green line). It is right next to the start point of the Santiago walking tours and not a far walk from Plaza de Armas where live music concerts, artists and other performers are happening. The hostal is located in a fairly quiet area. The breakfast is basic - bread/toast with some cereal and coffee. We found all aspects of the place a fair value when compared to alternatives in the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Mar 2017
6.6

Habitación pequeña, mal servicio de cable. Baño sucio, sin papel higiénico y grifo que funciona mal, duchas malas. Falta de comunicación entre el personal, luego del check out dejamos maletas en deposito, no nos dieron comprobante por ello, no nos dimos cuenta. Salimos a almorzar, de regreso nos exigía, el nuevo conserje los tickets para retirar maletas, no los teníamos, de no ser porque apareció el otro chico no nos dejaban retirarlas porque no se registro el ingreso de maletas, breve mal rato.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • PDf24
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
5.7

La habitación era pequeña, colchones muy incomodos (viejos), television con mal servicio de cable, baños sucios y sin papel higiénico, no hay toallones para secarse. No hay wifi en las habitaciones, solo en el hall central ( espacio comunes) Bueno, el desayuno y ambiente.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Lut 2017
8.9

Todo bien. Creo que solamente le falta un poco de atmósfera.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.