Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Andes Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 2301 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 2301 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Kwi 2017
6.3

Desayuno muy escaso. La limpieza de los baños era muy mala y eran muy pocos los baños.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2017
9.1

Andes Hostel is centrally located in Santiago, next to the Bellas Artes Metro stop on Line 5 (green line). It is right next to the start point of the Santiago walking tours and not a far walk from Plaza de Armas where live music concerts, artists and other performers are happening. The hostal is located in a fairly quiet area. The breakfast is basic - bread/toast with some cereal and coffee. We found all aspects of the place a fair value when compared to alternatives in the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Mar 2017
6.6

Habitación pequeña, mal servicio de cable. Baño sucio, sin papel higiénico y grifo que funciona mal, duchas malas. Falta de comunicación entre el personal, luego del check out dejamos maletas en deposito, no nos dieron comprobante por ello, no nos dimos cuenta. Salimos a almorzar, de regreso nos exigía, el nuevo conserje los tickets para retirar maletas, no los teníamos, de no ser porque apareció el otro chico no nos dejaban retirarlas porque no se registro el ingreso de maletas, breve mal rato.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • PDf24
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
5.7

La habitación era pequeña, colchones muy incomodos (viejos), television con mal servicio de cable, baños sucios y sin papel higiénico, no hay toallones para secarse. No hay wifi en las habitaciones, solo en el hall central ( espacio comunes) Bueno, el desayuno y ambiente.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Lut 2017
8.9

Todo bien. Creo que solamente le falta un poco de atmósfera.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
8.6

We booked hostel, but staff gave us an apartment in nearby building. So we lived like in a hotel, not in hostel with nice atmosphere around other travelers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2017
5.4

Ya hice un comentario. Pero me faltó agregar que en la sala común ponen la música a todo volumen, no respetando a las personas que no desean escuchar música. Atendido porque gente descuidada, con poca orientación al cliente (Excepto el muchacho que nos hizo el check in). El taxi que solicitaron desde el Hostel no sabía a qué estación llevarnos. Le dijimos ESTACIÓN CENTRAL, y nos dejó en la ESTACIÓN SAN BORJA, teniendo que caminar como seis cuadras. Con el agravante que a mi amiga le robaron la m

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • danieledipede8912
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Sty 2017
5.4

Very noisy hostel...windows on a busy road, traffic all night...cannot keep windows closed as it is very hot otherwise... Toilets and showers need repairing and lots of tlc...No one seem to care

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sty 2017
7.4

I stay at 3 flor at the moreno of the arriba the door was dificult to open, then the batroom in the shower doesent work an the ligt too, an the walls on the shower werw broken.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
6.6

Me and my friend book to beds in a six bed female dorm but when we arrieved there the staff told us that they did not have any six bed female room, only 8 beds. So Andes need to update the information. The room was supersmall, there was only four lockers in the room (four outside but who do not want their things in the room?). But a really sweet staff member made so we could change to a supernice apartments instead, thanks!!! the location of the hostel i so good!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.