Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Andes Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 2,287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 2,287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.6
Andes Hostel Located at Monjitas 506, , Santiago.
Andes Hostel
Chile
Santiago Monjitas 506
77% 2287
-33.4367775 -70.6445574
Andes Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sty 2017
7.4

I stay at 3 flor at the moreno of the arriba the door was dificult to open, then the batroom in the shower doesent work an the ligt too, an the walls on the shower werw broken.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Gru 2016
9.1

We stayed in an apartment on a neighbouring street, not in the hostel itself. Aside from a little difficulty finding it (the doorman at the apartment complex was adamant that there was no hotel and no connection with the Andes Hostel), everything was great. The apartment was lovely with a kitchen, a small balcony, a fan, wifi. The location was good, convenient to everything. The staff at the Andes were friendly and helpful, allowing us to leave suitcases in their basement for several days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
8.9

Excelente ubicación porque está cerca de todo y en frente de la estación de metro. El personal super amable y muy buena onda todos! Lo único es que no hay enchufes en las habitaciones pero nada importante. Lo super recomiendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Gru 2016
7.1

Breakfast really bad, but wonderful location.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
5.1

Our friends booked the same room and were given an apartment with kitchen where as we just had one room with a bathroom. Sheets were dirty with hair all throughout. Room was right next to street with curtains that didn't keep the street lights out. Wifi also didn't work in room. Very disappointing for price that you pay

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
1 Gru 2016
6.0

Besides the great location, this hostel was underwhelming. The bathrooms were terrible to the extent that we avoided showering. Shower doors would not shut and were filthy, and I have pretty low shower standards. Maybe just a bad time that we were there, but was not a particularly social hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lis 2016
7.7

L'hostal no está mal pero necesitaría que los bańos comunes sean reparados al igual que los waters. Por otro lado una noche un grupo de jugadores de Argentina se portaron de forma muy mala, ruidos durante prácticamente toda la noche gritos y más... lo que fue bastante desagradable para los otros huéspedes . por esto último no hay responsabilidad total del hostel , pero bueno! Mi evaluación no es mala mis notas son altas y mi observación es para que se mejore aún más. Cordialemente Jaime

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
14 Paź 2016
6.6

Bien ubicado en la zona de Bellas Artes. La primera vez que fuimos nos ubicaron en un departamento privado de acuerdo a lo reservado. Volvimos a la semana siguiente y habían perdido la reserva y, sin reconocerlo, nos ubicaron en una habitación de muchísima menos calidad pero sin una rebaja en el precio. El desayuno es muy pobre. La señal de WIFI no llega a las habitaciones del 3er piso.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
10.0

La verdad que muy conforme. Apenas llegamos hubo un problema con la reserva. Pero la verdad q se portaron muy bien. Nos solucionaron el problema en el acto. Y nos dieron algo más cómodo. Muy conforme la verdad 😎👍🏼

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
7.7

La ubicación es muy buena, el personal muy atento y amigable, nos respondieron a todas nuestras dudas y sugerencias. La limpieza bien, sólo dejaban mugre debajo de la cama. Para sólo dormir es un poco elevado el precio, ya que el desayuno deja mucho que desear. Es sólo café con tostadas. El Hostel tiene 3 pisos pero no cuenta con ascensor.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.