Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hotelboat

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,076 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,076 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6
Amsterdam Hotelboat Located at Postbus 16645, Oosterdok, pier n 5, Amsterdam.
Amsterdam Hotelboat
Netherlands
Amsterdam Postbus 16645, Oosterdok, pier n 5
92% 1076
52.3727433 4.9100088
Amsterdam Hotelboat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Wrz 2016
8.0

Great little quaint place, near centraal but still offers you some solitude. Loved it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Wrz 2016
10.0

Rispetto ad altri ostelli ad Amsterdam questo era molto carino, però bisogna andarci con la consapevolezza di dormire in una stanza di una barca, perciò molto piccola; e non lo consiglio per una vacanza di coppia! ;) Ma per il resto mi sono trovata benissimo sotto ogni punto di vista. È stata una bella esperienza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
9.7

Für einen Wochenendausflug perfekt geeignet! Das Hotelboot ist sehr sehr sauber und gemütlich. Die Kabinen sind zwar eng, aber zum Schlafen vollkommen ausreichend. Handtücher sind im Preis inbegriffen, genauso wie ein Föhn, den man sich von der Rezeption ausleihen kann. Das Frühstück ist nicht reichhaltig, aber im Preis inbegriffen, daher okay. Kaffee und Tee gibt es for free zu jeder Tageszeit. Die Betreiber sind sehr nett, man fühlt sich sofort wohl! Wir kommen wieder :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
9.4

Tolles Hostel, kleine Kabinen aber völlig ausreichend für 2 Nächte. Die Duschen sind gross, sauber und haben den nötigen Wasserdruck, auch die Temperaturen sind gut regulierbar, nicht nur kaltes oder feuerheisses Wasser. Das Frühstück einfach, aber lecker und genügend. Das Personal sehr nett und hilfsbereit. Kann das Hostelboat nur weiter empfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Wrz 2016
8.0

Hotel is well placed, not far from the city center. If you grab a bike, you are 5 mins from the center. Breakfast is great, view from the front boat amazing. Only one thing we noticed was the thickness of the walls. We could hear noises from next door and corridor. We will be pleased to come again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
8.9

Lovely place to stay! Friendly welcome, nice space on deck to admire the sunset.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.1

Everything was ok, the staffs, the cleanliness. The location is fantastic, near to the city centre and the central station.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
10.0

Very good place IN Amsterdam. Je recommande très bon rapport qualité prix, emplacement idéal, cabines très propres et personnel très accueillant et bienveillant .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.1

Haben einen Wochenendtrip nach Amsterdam gemacht. Das Hotelboot hat eine zentrale Lage, freundliche und super hilfsbereite Besitzer, Frühstück war für den Preis absolut in Ordnung. Kabine war wirklich klein, aber ausreichend, da wir sowieso die meiste Zeit des Tages unterwegs waren. Bzgl. Sauberkeit gab es nichts zu beanstanden. Insgesamt gutes Preis-Leistungsverhältnis und für einen Kurztrip zu empfehlen, wenn man mal eine etwas andere Übernachtungsmöglichkeit haben möchte.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.4

Ideal for budget traveler. Very clean. Sleeping area very small but public areas convenient, airy and open. Staff really friendly, great breakfast choices. Really fun to say we slept on a canalboat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.