Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hotelboat

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1251 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1251 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
10.0

Me encantó. Tiene buena ubicación y su personal es amable. La habitación y los baños estaban limpios. El desayuno tenía suficientes opciones y estaba rico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Cze 2017
9.1

It was absolutely lovely. Breakfast was good and the staff was very kind. But in the summer, the rooms can get VERY hot! There isn't great ventilation (I understand you're on a boat). That's the only thing to be aware of - but I'd stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Cze 2017
9.4

Really nice place, very clean and with very kind people. The baths and the toilets where always clear, the breakfast is pretty good. If I would go back to Amsterdam, I would probably stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2017
8.6

Reception lady was such a nice person and helpful. Room is superb small and only one person can fit in there at the same time. Location is awesome, 600-700 metres to city center. Hygen is excellent too. But i think that they should have empitied the dust bin daily.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nancy_gflores7169
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Cze 2017
10.0

Me encanto, el personal es fenomenal, nos ayudaron en todos y nos recibieron muy bien. Esta muy cerca de la estacion central, así como de lo turistico de Amsterdam. Super recomendable :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
9.7

Muy buena estancia, Noemi es una chica super agradable que habla muy bien español e intenta ayudarte con todo lo que puede. El barco está al lado del Museo Nemo y está a 5 minutos de la Centraal Station. Los camarotes pequeños y muy agradables, quizás hace demasiado calor, pero para unos días de escapada está muy bien. La única pega que le pongo es que si quieres descansar, escuchas a todo aquel que esté andando cerca de tu habitación. Totalmente recomendable, gracias Noemi!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Cze 2017
9.7

15 minutes walk away from huzz and buzz. Really really easy and fast walk! Amazing place and people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
7.1

Extra Gebühr für Kreditkartenzahlung Kein Bad im Vierbettzimmer wie beschrieben

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
9.4

Situated in a very beautiful area of Amsterdam docks. Owner very helpful and accommodating. Useful lodging for a quick stopover. Thank you

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
9.7

For the price, this was a great alternative to a much more expensive place closer to the heart of the city. It was a 10-15 minute walk to get to most places, so I would advise renting a bike to cover more ground. The room was small for two adult men, but the boat had large areas to hang out and socialize so the room was only used for sleeping. No A/C made the nights a little warm, but they ran the AC a couple nights to help out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.