Hostelworld.com

Amsterdam Hotelboat

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,014 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,014 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
Amsterdam Hotelboat Located at Postbus 16645, Oosterdok, pier n 5, Amsterdam.
Amsterdam Hotelboat
Netherlands
Amsterdam Postbus 16645, Oosterdok, pier n 5
91% 1014
52.3727433 4.9100088
Amsterdam Hotelboat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
10.0

What a great place to stay! The rooms were exactly what we needed for a weekend in Amsterdam! Right on the harbour it was only a 10 minute for the city center. The hosts were excellent and very helpful. Would definitely stay here again and recommend it to anyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • liccia46
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
8.3

la struttura dista circa 15 minuti a piedi dalla stazione centrale, e si trova alla fine di un piccolo molo (50 metri). appena entrati vi è il primo piano con la stanza principale (dove si svolge la colazione, non ricchissima!) e la reception. Andando nel piano inferiore ci sono tutte le camere da letto (davvero piccole, infatti si può stare dentro da soli tranne che l'altra persona è a letto (a castello)). nelle estremità del corridoio ci sono 4 bagni e 4 docce pulite. consigliato a ragazzi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
9.4

We LOVED our stay! This was the coolest experience we have had yet on out travels. Perfect location, close to train station. Hosts were lovely. Would totally come again! FYI Wifi only lasts 24 hours and only works upstairs

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
9.4

HOTELBOAT IS THE BEST STAY IN AMSTERDAM. SLEEPING ACCOMODATIONS, PRICE, AND FREE BREAKFAST WERE ALL AMAZING. THANK YOU

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
9.7

Tolle Unterkunft - zentral gelegen, saubere Zimmer und Bäder, gutes Frühstück und nette Besitzer. Sehr zu empfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
8.9

Cool place but really small rooms

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
9.7

Great offer, I would book it again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2016
9.7

Great view, great location, great breakfast, great experience! The room is small but you are staying on a boat, so no complaint. The shower is extremely HOT at night. There is heater in every room which is awesome for cold spring night. If you are a single traveler, you get the whole room to yourself. Wall is thin, you can hear your neighbor or ppl walking outside. I love the small basin inside the room where you can wash your face and brush your teeth in your room. The host is very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
10.0

Alles bestens! Wir hatten eine tolle Zeit auf dem Hotelboat und haben uns sehr wohl gefühlt. Die Lage ist wirklich sehr zentral, sodass man in wenigen Minuten schon mitten im Zentrum ist. Die Kabine ist klein, aber fein und die Hostelbesitzer sind sehr nett und hilfsbereit. Wir würden jederzeit wieder an Bord gehen :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.7

Great location and very clean. The only draw back is that the rooms (cabins) are extremely small. I enjoyed my stay at Amsterdam Hotelboat and definitely would stay here again. I totally recommend it to fellow travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.