Hostelworld.com

Amsterdam Hotelboat

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,022 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,022 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.6
Amsterdam Hotelboat Located at Postbus 16645, Oosterdok, pier n 5, Amsterdam.
Amsterdam Hotelboat
Netherlands
Amsterdam Postbus 16645, Oosterdok, pier n 5
92% 1022
52.3727433 4.9100088
Amsterdam Hotelboat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
9.7

Super Lage, offene Atmosphäre, ideal für einen Kurztrip!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
9.7

All I can say is that it was one of our most quaint hostel stays! It was a little on the warm side but that was absolutely our only complaint :) lovely staff, great breakfast, perfect location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
7.4

Kleines, aber feines Hostel. Man hat alles was man braucht, es ist alles sauber und man wird nett empfangen. Für deutsche Verhältnisse ist das Frühstück recht klein, aber für ein Hostel völlig in Ordnung. Mit demeiner Bus ist man in zwei Stationen am HBF. Ich würde wiederkommen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
9.1

Una permanenza piacevolissima, la titolare gentile e molto disponibile, un ambiente rilassante e grazioso, sicuramente da ripetere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
9.4

Really good atmosphere, with friendly staffs! Although the bathrooms are shared (male / female) they are very clean. The room is small but quite cozy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Audreyn
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Maj 2016
10.0

진짜 도착하자마자 너무좋아했던 호스텔!! 아마 이곳이 나의 최고의 호스텔이 아닐까 싶은.. 체크인하는데 호스트부부가 너무 친절하고 웃음으로 반겨줘서 기분이 좋았고, 짐도 방까지 옮겨주셨다. 개인방으로 사용해서 너무 편했고 방안에 세면대랑 옷장도 있고 아기자기 너무 좋았다. 작은 창문으로 보이는 바깥풍경도 좋고..2박이었던게 너무 아쉬웠던 곳. 벽이 얇아서 옆방에서 조금만 부스럭대도 다 들리지만 크게 신경쓰이지는 않을 정도, 조식도 너무너무너무 맛있었고!! 유일한 단점은 wifi가 하루에 100메가? 밖에 사용하지 못하는거ㅠㅠ 그것도 방에서는 안잡혀서 식당으로 올라와서 해야한다 내가 체크아웃을 6시에 하느라 디파짓 10유로를 못받고 왔지만 그냥 너무 만족스러웠던 호스텔이라 하나도 아깝지 않았다 Best boatel!! If i go to Amsterdam again, I will stay at your hostel ! It was great experience for me :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
10.0

What a great place to stay! The rooms were exactly what we needed for a weekend in Amsterdam! Right on the harbour it was only a 10 minute for the city center. The hosts were excellent and very helpful. Would definitely stay here again and recommend it to anyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • liccia46
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
8.3

la struttura dista circa 15 minuti a piedi dalla stazione centrale, e si trova alla fine di un piccolo molo (50 metri). appena entrati vi è il primo piano con la stanza principale (dove si svolge la colazione, non ricchissima!) e la reception. Andando nel piano inferiore ci sono tutte le camere da letto (davvero piccole, infatti si può stare dentro da soli tranne che l'altra persona è a letto (a castello)). nelle estremità del corridoio ci sono 4 bagni e 4 docce pulite. consigliato a ragazzi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
9.4

We LOVED our stay! This was the coolest experience we have had yet on out travels. Perfect location, close to train station. Hosts were lovely. Would totally come again! FYI Wifi only lasts 24 hours and only works upstairs

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
9.4

HOTELBOAT IS THE BEST STAY IN AMSTERDAM. SLEEPING ACCOMODATIONS, PRICE, AND FREE BREAKFAST WERE ALL AMAZING. THANK YOU

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.