Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hotelboat

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Kwi 2017
9.4

It was a great experience to stay in a boat in Amsterdam! The hotel is cozy and the staff very friendly. The lady gave us some very useful tips. The hotel was not as close to the city life as I expected –but still walkable. I must say the bedroom was VERY narrow (it is a boat!). Other than that, amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
9.4

Enjoyed the stay.Staff was helpful and friendly reachable at any time for questions. Location is 15 min. walk from central, all attractions can be easily reachable by walk. Good Breakfast. Info: bike rental nearby.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
8.9

Unique accommodation in a convenient location. The shower was nice & hot, staff was friendly. My only challenge was the beds are very tiny (though the appropriate size for the small cabins) and somewhat uncomfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
9.7

Very special experience stayed here! Staff was kind, room was clean and quiet at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jamajka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
10.0

The boat was a comfortable spot to spend a few days. Our fellow residents weren't overly loud or obnoxious and the facilities were never insufficient. Overall this was a very convenient and pleasurable stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
9.1

Great location for exploring Amsterdam and close to Central Station for trains to the airport. Staff were friendly and the free breakfast in the morning + hot drinks facilities in the evening were great. Rooms are small (but what do you expect on a canal boat!!) but bed comfortable. Stairs are steep down to cabins so wouldn't recommend to older people. Walls are also thin so be wary if you are a light sleeper! Would 100% recommend to other travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
8.0

Uns hat es im Hotelboat Amsterdam sehr gut gefallen. Das Boot hat Charme und die Mitarbeiter sind sehr nett. Wir konnten unser Gepäck am Anreisetag dort lassen, als wir noch nicht in die Zimmer konnten und am Abreisetag ebenso. Ich würde wieder kommen :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
9.4

Mysig båt som ligger nära centralstationen, lätt att hitta. Rent och fräscht och trevlig personal, bra att lakan och handdukar ingick. Helt ok frukost och gratis wi-fi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
10.0

Staff were very nice, made you felt welcome as soon as you arrived. Highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
7.7

Trésotérique original. Très bon accueil malgré notre arrivée tardive. Merci à la jeune femme qui nous a si gentiment reçus et à sa bienveillance.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.