Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hotelboat

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1269 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1269 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
10.0

La estancia ha sido genial. El barco está en una ubicación muy céntrica, ofrece un buen servicio de desayuno (cereales, embutido, diferentes tipos de pan, zumos, té, café,..) y la posibilidad durante el día de tomar té, café y chocolate gratuito. Las instalaciones están muy limpias, incluidos los lavabos y las duchas compartidas. El personal que nos atendió fue muy amable y acogedor y hablan castellano. Sin duda, teniendo en cuenta la relación calidad precio, lo recomiendo 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
6.0

Demasiado caro (100 euros) para una habitación tan pequeña pues no te podías mover dentro, un camarote con dos literas donde no cabían dos personas de pie y apenas las maletas... con los servicios fuera.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
5 Wrz 2017
9.4

Loved my stay here. Very friendly hosts and the location on the water is ideal, very close to the city center but peaceful and quiet at night (not to mention beautiful after dark). Not much of a community feel but ideal for pairs. Breakfast was great and the rooms are small but cosy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2017
9.4

Buen sitio para pasar unos días, excelente atención de la encargada y servicio. Al ser delgadas las paredes se escucha todo, así que si tienen el sueño ligero llevar tapones para oídos. No llevar bebés porque incomodarian a los demás.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Wrz 2017
9.7

Had an amazing time and the hosts were very good !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2017
8.3

Cozy hostel boat in good position, few minutes walking from city center. Staff was very nice, smiley and helpful. Standard breakfast for hostel standards. Overall far better than standard hostels in city center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2017
8.3

Great welcome, great breakfast,..... noisy neighbour and no towels.... but one really an enjoyable experienice. ☺

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2017
9.7

Sehr nettes Ambiente, sehr sauber und eine sehr nette Mitarbeiterin. Das Boot ist nicht weit vom Bahnhof, in 10 min ist man außerdem im Stadtzentrum. Die Zimmer sind zwar relativ klein und etwas hellhörig, aber das sollte auf einem kleinen Schiff nicht weiter stören. Meines Erachtens ist das der einzige Punkt, der einige etwas stören könnte, ansonsten wirklich total super! Sehr sauber und ein tolles Preis-Leistungs-Verhältnis. Perfekt um abends den Sonnenuntergang auf dem Deck zu genießen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
10.0

Me encantó. Tiene buena ubicación y su personal es amable. La habitación y los baños estaban limpios. El desayuno tenía suficientes opciones y estaba rico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Cze 2017
9.1

It was absolutely lovely. Breakfast was good and the staff was very kind. But in the summer, the rooms can get VERY hot! There isn't great ventilation (I understand you're on a boat). That's the only thing to be aware of - but I'd stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×