Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hotelboat

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • nandab_rocha3152
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
9.1

Ótima localização e custo beneficio! Muito legal e diferente ficar em um barco!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
10.0

Very friendly staff and great, clean rooms. They were eager to help you with everything you'd a question about, we stayed there two days and it was great sleeping on a old, renovated ship.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
9.1

Perfection! One of the best hostels I've stayed in. The hot showers were amazing. Only complaint is there is no air movement through the rooms at night, just a small window.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
10.0

Wir hätten einen wunderschön Aufenthalt weil einfach alles perfekt on Bord war... Vielen Dank an Noemie !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
10.0

Ha,sido toda una experiencia!! Nunca habíamos dormido en un barco y nos ha gustado mucho. Nos atendió Noemi q es encantadora,te ayuda a todo lo q necesitas y siempre con una sonrisa. La habitación y partes comunes muy limpias. muchas gracias Noemi!!! Como te hemos dicho volveremos pronto!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
9.4

The approach to the boat is exciting and romantic - as it faces both the old and new Amsterdam. We were welcomed warmly by the wonderful Noëmy and were particularly impressed by the "open fridge" system where you are trusted to leave the correct money on a saucer. Our cabin was small but very clean and the bunk was comfortable (I'm 6ft 3). We loved our stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2017
9.7

Staff is really really nice and helpful. Location is beautiful and really convenient. Very clean and the showers are great. Room is small, but hey it's a true boat experience! Would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gordnharrizon4603
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Maj 2017
8.6

Very easy to find from train station, easy access to all sites, very relaxed atmosphere, tea and coffee available at all hours, excellent breakfast and an honesty bar for a late nightcap. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Maj 2017
9.1

Great accommodation, perfectly located. I would definitely stay here again and highly recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
9.4

The rooms are a little small but that's to be expected on a boat. Nicest staff ever, and amazing breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.