Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 2,270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 2,270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
Amsterdam Hostel Located at 749 Taylor Street, , San Francisco.
Amsterdam Hostel
USA
San Francisco Ca 94108 749 Taylor Street
76% 2270
37.7893090 -122.4120280
Amsterdam Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
8.0

Lock in room 109 bathroom in broken and Wifi doesn't reach in the room. The rest was all good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
10.0

This hostal offers you a great location if youre trying to enjoy some days in San Francisco city. The staff is super polite, they help you a lot in everything , price is amazing and of course the opportunity to meet more people that are traveling too. I super recommend this place , i´ll be back soon ¡¡¡ :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
4.3

Das Hostel ist eine komplette Unverschämtheit . Die Zimmer sind unglaublich dreckig und an den Wänden im Zimmer kleben Kaugummis , Pflaster und Poppel. Die Putzfrauen kommen kurz rein , wechseln die Mülltüten , packen eine Toilettenrolle ins Bad und verschwinden auch wieder. Die Zimmer werden nicht gereinigt . Wir sind nicht pingelig, denn wir sind nun Monate unterwegs und haben in unterschiedlichen hostels geschlafen , aber dieses hostel ist eine Unverschämtheit . Dann stinkt das ganze Gebäude

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
7.1

Very good location and a decent price for being in SF. The whole hostel smelled weed though and the breakfast is only pancakes you make yourself. But absolutely recommended for a few nights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Lis 2016
8.9

Quite good hostel for a short stay with a reasonable price. There are good facilities such as bathroom in the lobby, Internet room, TV room, plug hubs at every bed. I didn't like Kitchen and breakfast though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
4.9

Worst customer service I've received at any hostel. Staff are the closest thing to useless. Good location. Had to strip our own room. Not going back.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
9.4

Towels smelled bad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
8.6

Noch kurz ein paar Erklärungen zu meiner Bewertung: waren zu zweit unterwegs und hatten einen private room, von daher kann ich zu dem Thema Sicherheit eigentlich nichts sagen. Die Atmosphäre war ok, aber es war nicht so viel los wie in anderen Hostels in denen ich schon war, egal ob Europa oder USA. Liegt womöglich auch daran, dass es keine Bar oder dergleichen beherbergt wo sich die Leute 'treffen' können.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
19 Paź 2016
8.9

Great location! Nice friendly hostel at a good price for San Fran.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
6.9

The shower in room 403 for female is very very BAD !!! If u choose hot water the water will become more hot every second. U not even stand in 1 minute while shower. Also in front of the hotel smell bad and dirty.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.