Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 2,169 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 2,169 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
Amsterdam Hostel Located at 749 Taylor Street, , San Francisco.
Amsterdam Hostel
USA
San Francisco Ca 94108 749 Taylor Street
76% 2169
37.7893090 -122.4120280
Amsterdam Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sie 2016
8.3

Wi-Fiが使い物にならかった。 洗濯機・乾燥機を使える時間が限られていて、2つ合わせると3.5ドルもする。 近くのコインランドリーに行くと良い。 これら以外はとても良かった。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
4.3

The hostel allowed a homeless woman to stay in the dorm room. She arrived at 11:30 pm - the staff then asked a bunkmate (who was already in bed asleep) to move from the bottom bunk to a top bunk as she was sickly unable to climb up herself. She coughed loudly for about an hour, then showered loudly for about another hour. In the morning, I had to use a communal shower instead of ensuite as our bathroom was disgusting from her shower. In the morning I found my credit card had been stolen. Awful.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
6.0

In assoluto l'ostello più malandato in cui sia mai stata: l'unica cosa che sembrava pulita era il bagno. Moquette per terra nelle stanze e nei corridoi, pareti con vernice scrostata. La colazione consiste in dei pancake che bisogna prepararsi da soli in una cucina sporca da far venire i brividi e caffè o the. Nessun'altra alternativa. Lo staff è amichevole, la posizione molto comoda, il Wi-Fi funziona. In ogni camera ci sono degli armadietti, ma bisogna portarsi il lucchetto.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
3.4

Breakfast was no good. Other lodgers were poorly behaved and staff did nothing.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
1 Sie 2016
6.9

The Amsterdam Hostel is a decent hostel. It looks like a hotel and each room has separated bathroom facilities, though they lack simple things like hand soap. The common rooms are a bit below par. The kitchen seems somewhat small for the size of the hostel, which becomes especially apparent when everyone comes down to make their pancakes - the only breakfast the hostel offers. The building does not really encourage people meeting each other, but it is a fine base of operations.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Lip 2016
6.0

방 자체와 밥 먹을 수 있는 부엌은 나쁘지 않으나, 욕실 상태가 상당히 좋지 않았습니다. 특히 샌프란시스코 언덕 정상부분에 위치하고 있고, 숙소 근처 대중교통이 없어서 케이블카로 중간에 가다가 내리지 않으면 걸어서 올라가야합니다. 여행중에 숙소를 주로 잠만 자러 오고 교통편에 민감해하지 않으면 괜찮으나, 그렇지 않으면 굳이 추천해드리고 싶진 않네요.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lip 2016
7.7

The room was clean, even though the building is quite old. Bed was comfortable and sheets were clean, as well as the towels. We had a mini fridge and a brand new TV with free cable. No A/C or fan in the room. Everyone was respectful, staff was friendly, and the location was perfect. I would likely stay there again. Free coffee and make-your-own pancakes in the morning. The hostel had an "old" smell to it, but aside from that, it was a true hostel experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Lip 2016
10.0

I loooved this place! great service

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lip 2016
9.4

Muy buena ubicacion, cerca de muchos lugares en San Francisco y buen ambiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
7.7

交通方便!!!很多景點可以用走得到

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.