Hostelworld.com

Amsterdam Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 2,123 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 2,123 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.8
Amsterdam Hostel Located at 749 Taylor Street, , San Francisco.
Amsterdam Hostel
USA
San Francisco Ca 94108 749 Taylor Street
75% 2123
37.7893090 -122.4120280
Amsterdam Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Cze 2016
8.0

Amsterdam Hostel is a very nice hostel. I was staying in a mixed dorm just next to the kitchen but in spite of this I didn't have any trouble going to sleep since they close the common areas at night. The room and in-suite bathroom were clean. I just wish they had made sure the person before me actually cleaned the place for the next person. The staff was pretty helpful. The location is very good - although not as safe at night. It is a 10-min walk to Powell Station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Cze 2016
9.7

Great stay thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Monako, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
9.7

Nice place, nice location, price-worthy, secure, people ready to help, what more do you need for that price in SF ?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2016
8.0

Buena opción si se quiere algo barato y centric. El desayuno no existe con solo cafe y agua.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2016
3.7

Stanza maleodorante, colazione inesistente, phon bruciato.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2016
4.3

Pros: The location is pretty good- there is easy access to everything + Its not too expensive compared to other hostels. Cons: The overall atmosphere was very quiet. We booked an all female dorm and was surprised to find a guy staying in our room for two nights. The shower in our room was either freezing cold of burning hot. The ladders on the bunk beds were very dangerous and breakfast was rubbish (make your own pancakes) :( BOOK WITH LOW EXPECTATIONS

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2016
6.0

I reported to front desk that the hair dyer is broken & when I plug for the 1st time, smelled burnt which suggested a FIRE hazard. Until I checked-out Nothing was done to it. The breakfast 'make your own pan cake' was a JOKE, seriously.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
8.6

The inside of the building could definitely use a renovation. However, the staff, the security, the price, and the location makes up for the old building. If I'm in San Francisco again, I'm staying at the Amstedam.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
3.4

El hostel no ofrecía lo que presenta en la web, sucio, mal servicio, pesimo desayuno y caro.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Maj 2016
9.4

Good location, good value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.