Hostelworld.com

Amsterdam Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 2344 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 2344 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Lut 2017
6.9

The pros for this hostel: 1) Very good value for the money considering I paid less than $30 dollars for a bed in downtown San Francisco. 2) The location was very good close to China town and near Market St. The cons for this hostel: 1) The staff was a little disorganized checking me in. 2) The shower did not work in my dorm room. 3) The guests were not friendly and very standoffish, and I do not know if is because almost all of them were German. Good place to sleep, but not to meet people!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lut 2017
9.1

The ubication is good, close to a metro station and in downtown. The stuff is nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
7.1

If possible, ask for a room away from the street. Those add the streetside are extremely noisy throughout the night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • stacruz14
  • Filipiny, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
10 Lut 2017
10.0

excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Lut 2017
2.0

Péssimo atendimento ao Cliente!!! Estava em mammot lakes, houve uma nevasca e fizeram vista grossa!!! Não recomendo

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Lut 2017
7.7

El hostel está bien. A comparación con otros hostel el precio está bien, teniendo el cuenta que todo es caro. La ubicación muy buena. Salí a comer d noche, no hasta tarde, y me pareció q se podía caminar tranquilo. El hostel es como un hotel viejo, no es gran cosa. El desayuno son unos panqueques t lo preparas vos mismo y son muy ricos, café y te. Creo q para los precios d SF está muy bien, La ubicación también.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sweetyminw00
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
9.4

Kind staff, good location, conveniently, hot water for shower, the bed was not bad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dominika, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
8.6

I was comfortable as staff were friendly and courteous. Price was reasonable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mitsuki12242
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
8.6

床の匂いが気になりました。朝食のホットケーキは生地が置いてあるだけで自分で焼くスタイルです。フライパンが開くのを待たないと行けないし、別に特別感はなかったです。他は雰囲気もよく、快適に過ごせました。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
4.0

Definitiv das mit Abstand schlechteste Hostel in dem ich je war. Eine Steckdose für 4 Betten, dreckiges Zimmer, Dusche kaputt, Bettwäsche mit Blutflecken vom Vorgänger. Sowie im ganzen Hostel ein muffiger Geruch. Außerdem gab es keine Spinde im Zimmer. Einzig die Lage war recht gut und zentral. Das Personal war freundlich. Ich hatte ein Zimmer im Keller, eventuell sind andere ja renoviert und besser ausgestattet wie in manchen Kommentaren erwähnt. Von mir definitiv nicht empfehlbar!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.