Hostelworld.com

Amsterdam Hostel Uptown

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 394 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 394 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.7
Amsterdam Hostel Uptown Located at Korte Leidsedwarsstraat 147, , Amsterdam.
Amsterdam Hostel Uptown
Netherlands
Amsterdam 1017 PZ Amsterd Korte Leidsedwarsstraat 147
76% 394
52.3629301 4.8853325
Amsterdam Hostel Uptown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.4

I spent very little time at the hostel during my one-night stay but it was great. Staff was friendly, beds were clean and comfortable, bathroom worked, and the location was pretty central. My only criticism is that the free breakfast was skimpy, but overall great value for what you're paying for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
4.9

No había ninguna limpieza.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Mar 2016
10.0

The staff are really great here! Also, the location was fantastic!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Mar 2016
6.3
Przetłumaczone przez Google

W pokoju było bardzo ciemno i prycze były nieco zbyt blisko siebie. Pokoje były duszne tak pachniało trochę śmieszne. Ja na pewno był w czystsze, ale miejsce było niesamowite.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
6.3

La ubicación del hostel es muy buena en una calle llena de pubs y restaurantes. El cuarto y el baño estaban sucios y no tienen lockers donde poder guardar pertenencias valiosas, por lo que me pareció muy caro para los servicios que ofrece

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2016
8.9

Everything is good .. Roomd need to be cleaned more properly. Specially bathroom. Overall everything else was great.people friendly good prices and awesome location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Lut 2016
8.9
Przetłumaczone przez Google

Bardzo dobry hostel ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2016
7.7

Excellent position and friendly staff. Rooms are nice and cheap.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2016
9.1

Great location , Great staf ? they have also bike fore rent?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Lut 2016
9.7

The Hostel is really well located, I did had good experience. The staff they gave me some advice on what to visit and made my stay pleasant. The hostel was very clean and the rooms are spacious and quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.