Hostelworld.com

Amsterdam Hostel Uptown

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.3
Amsterdam Hostel Uptown Located at Korte Leidsedwarsstraat 147, , Amsterdam.
Amsterdam Hostel Uptown
Netherlands
Amsterdam 1017 PZ Amsterd Korte Leidsedwarsstraat 147
71% 406
52.3629301 4.8853325
Amsterdam Hostel Uptown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Maj 2016
2.9

The location was great, but the rest was awful. They don´t have lockers to put your stuff. We felt very insecure. A guy from reception entered in our room at 4:00 am, without knocking, to pick the pillow from another bed. We had to pay for the towels, and they gave us only small ones. There was one day, that we arrived in our room, and our luggage was not there anymore! They moved us to another room, and put our bags in there, without even ask us before.Dont stay here only because the location.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
2.3

It was the worst hostel experience of my life. The price was outrageous for the closet we were given. Staff was unfriendly and unhelpful. The beds were supposedly assigned, but there were no numbers on the actual beds. When I asked the staff about it they responded to "just pick one." This led to conflict between people in the cramped quarters, something that has never happened to me. Room was filthy. Was supposed to stay two days, only lasted 8 hours and was not able to receive a refund.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
2.9

Credit card surplus charge of 5% on a 200€ payment. The stairs are really dangerous They charge money to keep your luggage after your check out. It was the first time that happened

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
4.0

Very poor place.Tine stairs an corridors,rooms without ventilation or windows you could open,wifi not working in the rooms,shower next to the toilet seat and they even charging you 3 eu for keeping your luggage safe! Probably the worst place i ever stayed.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.4

I spent very little time at the hostel during my one-night stay but it was great. Staff was friendly, beds were clean and comfortable, bathroom worked, and the location was pretty central. My only criticism is that the free breakfast was skimpy, but overall great value for what you're paying for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
4.9

No había ninguna limpieza.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Mar 2016
10.0

The staff are really great here! Also, the location was fantastic!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Mar 2016
6.3
Przetłumaczone przez Google

W pokoju było bardzo ciemno i prycze były nieco zbyt blisko siebie. Pokoje były duszne tak pachniało trochę śmieszne. Ja na pewno był w czystsze, ale miejsce było niesamowite.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
6.3

La ubicación del hostel es muy buena en una calle llena de pubs y restaurantes. El cuarto y el baño estaban sucios y no tienen lockers donde poder guardar pertenencias valiosas, por lo que me pareció muy caro para los servicios que ofrece

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2016
8.9

Everything is good .. Roomd need to be cleaned more properly. Specially bathroom. Overall everything else was great.people friendly good prices and awesome location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.