Hostelworld.com

Amsterdam Hostel Orfeo

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 2,247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 2,247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 5.8
Amsterdam Hostel Orfeo Located at Leidsekruistraat 14, , Amsterdam.
Amsterdam Hostel Orfeo
Netherlands
Amsterdam Leidsekruistraat 14
69% 2247
52.3637949 4.8852682
Amsterdam Hostel Orfeo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Maj 2016
6.9

It's in the center of the city, I can go lots of places very conveniently, just too noisy because there are lots of bars and restaurants nearby. It's more expensive to live in Amsterdam.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
5.4

Hygiène déplorable, n'y allez pas pour un séjour supérieur à 2-3 jours. Paiement en liquide uniquement (surtaxe autrement). Très bon emplacement.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Macedonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
3.4

Terrible hygiene, overcrowded, small rooms. On top of that I was asked to pay an additional 5.5% for city tax, which was contrary to the confirmation email that hostelworld has sent me, which stated that the displayed price covers all taxes. Besides that I was charged an additional 115 euros by the hostel on the debit card that I left on this website. I never gave my card details to the hostel, but only to hostelworld.com. They said that they would refund this, but still haven't done it.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Kwi 2016
6.3

Resumen: Hostal bien ubicado. y el personal muy amable, por el resto deja mucho que desear. medio pelo en limpieza, la habitacion en el 5to piso sin ascensor, el desayuno medio pobre y sin locker para guardar las cosas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Kwi 2016
5.4

The bath room was so stinky and dirty that i avoid to use it, i prefered pay in a nearest coffe shop to use the toilete, also there was not soap. Wifi Does not reach the rooms and the room was too old, breakfast Is only bread and coffee.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Kwi 2016
5.1

A principio quando cheguei para efetuar o pagamento, o rapaz que atendeu disse que só recebia em espécie e não aceitaria débito. Tive que sair para sacar o dinheiro. Na entrada dos quartos têm um mal cheiro grande, que não sai nunca, fiquei dois dias lá e o mal cheiro continuou . O café da manhã! !!??? Deveriam até excluir isso da oferta, se um café, um pedaço de torrada e uma geléia pode ser considerado um "café da manha" imagina como deve ser o almoço. Bem, esse é meu ponto de vista, desculpe.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Kwi 2016
4.0

This was the words Hostel I've ever stayed in throughout Europe. The staff were so unfriendly except for one gentleman. The rooms are tiny with uncomfortable beds and the restrooms stinks. The place is just old and no one is looking after it. Beware of this place.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Mar 2016
4.0

Das Hostel ist die reinste Katastrophe! In einem Zimmer, in dem Platz für zwei, maximal vier Betten ist, wurden sechs Betten aufgestellt, es war fast nicht mehr möglich, sich zwischen den Betten zu bewegen. Die Matratzen waren komplett durchgelegen, der Metallrost verbogen, man liegt faktisch auf drei Querstangen aus Metall; wer noch keine Rückenprobleme hat, wird sie nach einem Aufenthalt in diesem Hostel bestimmt haben!!! Muffige Räume, Eine Toilette und eine Dusche für 30!!Gäste! Noch Fragen?

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
6.0

Lo mejor es la ubicacion, las habitaciones dejan bastante que desear, falta limpieza. No hay ascensores y las escaleras son imposibles de subir con una valija grande. El personal excelente, super atentos.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Mar 2016
6.6

Booked a four bed dorm (was tidy, included a small bathroom) no lockers in room, was extremely hot (so we can imagine in summer it wouldn't be great) Free breakfast is bread.. Enough said Although location is good... There are much better hostels for the same price with better vibes..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.