Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hostel Leidseplein

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 1379 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 1379 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Mar 2017
8.6

Gute Zimmer mitten in einer Straße mit viel Essen. Dagegen war das Frühstück sehr einfach gehalten, saubere Zimmer auch bei Pausen in der Stadt gut zu entspannen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Mar 2017
8.9

Auberge proche de toute commodités! À 5 min du marchè aux fleurs !! Literie et petit dej basique, Rapport qualité/prix top! Seul les bars en dessous de l'auberge anime la nuit ! Pas l'idéal pour les gens au sommet sensible! JE recommande !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Mar 2017
6.0

Das Hostel ist für seinen Preis vor allem in Hinsicht der Lage gut. Gut, aber auch nicht mehr! Ist ein super Hostel für Leute die sowieso den ganzen Tag draußen sind! Drinnen ist es jetzt nicht umwerfend schön (muss es ja auch gar nicht!). Es gibt sogar Frühstück, aber leider keine Küche (nur eine Mikrowelle). Das einzige kleine tatsächliche Problem dass ich habe ist, dass die Stockbetten total ungesichert sind und sehr schmal! Ansonsten waren wir zufrieden!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Mar 2017
6.6

Yo me quede unos 6 dias. Lo positivo: la ubicación, en pleno centro tiene todo cerca y jamás tomé el transporte público porque iba caminando a todos lados. Es barato en comparación con los demas hostels de la zona, el wifi funciona super, el personal es bueno (En especial Enrico de Italia, si lees esto tu numero se me perdioo) Negativo al menls para mi: lleno de gente muy joven,mucjos llegan drogados y hacen bulla, los dormitorios no buena ventilación, demasiada bulla aveces en las calles

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Mar 2017
8.0

Genial, excepto la última noche que pasamos un calor terrible por la calefacción que estaba al máximo! No pegamos ojo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lut 2017
5.7

El hostel es muy sencillo, el desayuno es pan y se le puede poner mermelada, mantequilla de maní o nutella, con café. No tiene cocina. La ducha de nuestro cuarto no tenía división, por lo que el piso del baño entero se mojaba todo. Tienen alquiler de bicicletas, muy barato, si vale la pena, pero el resto del hostel es para dormir y listo, lo recomiendo si anda solo o con amigos, no en pareja. Asegúrense que su estadía esté bien registrada, porque nos intentaron echar antes de tiempo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
7.4

Mucho dinero para la calidad del lugar. Desayuno basico. Buena ubicacion, pero hay musica hasta altas horas de la noche. En el red light district hay hostales mas económicos.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
23 Lut 2017
7.1

Nice hostel if you're ok with the noise that comes from the street all the night, and if the lack of lockers is not a problem for you. The breakfast was ok (bread, cofre n tea). For the price, I guess it was a good stay. But in my next travel to Amsterdam, I will look for a better place, of course it will be more expensive.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Lut 2017
5.1

Good location and price. Go here just if you want a bed to sleep at night, no more than that. Awful stairs, no kitchen, the common area was like ""meh", rooms are smelly... the best thing was the cat.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Lut 2017
8.3

buen ambiente, encargados amables, espacio para calentar agua y comida, pero no para cocinar. baños grandes y cómodos. Las habitaciones a la calle son bastante dificiles porque todas las noches hay fiesta.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.