Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hostel Leidseplein

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 1,343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 1,343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.7
Amsterdam Hostel Leidseplein Located at Korte Leidsedwarstraat 79, , Amsterdam.
Amsterdam Hostel Leidseplein
Netherlands
Amsterdam Korte Leidsedwarstraat 79
66% 1343
52.3640045 4.8838090
Amsterdam Hostel Leidseplein
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
7.4

l'unica pecca di questo ostello è soltanto la sicurezza del bagaglio poiché nelle stanze non ci sono gli armadi con lucchetto X ogni letto, quindi la borsa la devi portare sempre in reception e fartela mettere al sicuro in uno stamzino che hanno adibito allo scopo. X il resto il personale molto gentile e disponibile, come struttura non è un granché ma X il prezzo che si paga si può fare ad occhi chiusi! Consiglio di prenotare li X un weekend o per un breve periodo altrimenti cercate altro meglio

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Lis 2016
4.6

First of all, the property was right above bars, so it was very loud and I couldn't get any sleep at all! Great place to go if that is your kind of thing, but if you actually want to get sleep you won't hear quiet until about 4 pm or so. Also, the guy made me pay a $10 deposit for the key to the room?! I've never had to do that in any other hostel I've been at, and I've been at much nicer hostels than this one. Overall, not impressed and didn't get sleep; whole point of going there was to sleep

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
7.7

Great location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Lis 2016
6.0

Hostel is okay, at best. Breakfast is pb&j and coffee or tea. There is no storage space for personal belongings (especially for top bunks), much less a secure area to leave valuable items during the day (except for with the staff). Lack of a sufficient number of outlets in both rooms I stayed in. Pretty loud at night, but that was expected so no big deal there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lis 2016
7.4

Excele Ubicación para las personas que quieren fiesta todo el día, pero para quiénes quieren descansar, les comentó que es un lugar muy ruidoso, está justo en una de las calles más ruidosas de Amsterdam, por lo que es difícil conciliar el sueño. Lo demás, excelente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
8.3

This hostel is perfectly fine for a short stay or weekend trip in Amsterdam. Location is great, staff is friendly, there is a small common area and some toast that ´helps you get going in the morning. Perfectly good value for the money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
4.3

Se negaron a dejarme pagar con tarjeta de credito debido a que reservé mediante "hostelword" a( otros huespedes que habian reservado por booking, les permitieron pagar con tarjeta pero les recargaron un 5 %) Me cobraron muy caro por el peor hostel en el que he estado en todo Europa. Camas chicas, colchas viejas, sin enchufe, luces quemadas, habitacion despintada , no entraba en el inodoro del baño. Te cobran por guardar la mochila luego del check out y el desayuno es malo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
27 Paź 2016
5.1

Al llegar me cobraron más por supuestos impuestos (eso en ningún hostal me había pasado). No aceptan tarjetas a menos que pagues más. Dentro del staff hay personas amables y otras un tanto groseras. El WiFi no llega a las recámaras. La zona es lo único bueno del hostal. Esperaba un mejor desayuno, sólo es café o té y pan.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Paź 2016
5.7

Lo bueno: el personal de recepcion es muy amable y me ayudaron con todo. Lo malo: la habitacion esta justo sobre una calle de restaurantes y es muy muy ruidosa. Dificulta el sueño. La limpieza debe mejorar. Y en la habitacion hay pocos enchufes.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Paź 2016
4.3

Good - Internet connection Bad - Almost everything

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.