Hostelworld.com

Amsterdam Hostel Annemarie

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 2,941 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 2,941 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.2
Amsterdam Hostel Annemarie Located at Jan Willem Brouwstraat 14, 171 LG, Amsterdam.
Amsterdam Hostel Annemarie
Netherlands
Amsterdam 1071 lj amster Jan Willem Brouwstraat 14,, 171 LG
70% 2941
52.3565221 4.8784446
Amsterdam Hostel Annemarie
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
8.0

The staff was very nice. The room was in good shape, although my pillow was really uncomfortable. Breakfast was just white bread and peanut butter or jam, along with tea or coffee, so probably one of the worst free breakfasts I've had at a hostel. But, the location is unbeatable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Maj 2016
5.4

La ubicación es buena, sin embargo el recepcionista un hombre mayor es descortés y grosero, incrementan el precio de 20 a 60 euros la noche en fin de semana así que considérenlo y tampoco respetaron el total a pagar cuando hice la reserva con hostelworld sino que al llegar aumento el monto porque ellos así lo dicen, la limpieza del lugar es terrible, no hay lockers y el check in es después de las 12

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
3.7

For the amount that we were paying the facilities were in poor condition and we're not clean. Sound traveled terribly through the spaces so impossible to get a quiet nights sleep and a whole floor had to share one shower and one toilet. Was not worth the money that was paid. The only positive to this place was the location that was central to many tourist stops restaurants and shops

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brytyjskie Terytorium Oceanu Indyjskiego, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Maj 2016
8.0

I was dead to find something as I was not supposed to come in Amsterdam and that is the crowdest/busiest weekend of the year I was really surprised to find Anne Marie Hostel finally Clean facilities - close to the Museum - 10 mn to walk from Leiseyplein (BAr & Nigliclub - Nightlife) Good Transportation Internet : WIFI working the room and free computer if you have no device (smartphone or tablet) Free breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
6.0

More expensive than what I would have liked for what it offered. Decent location 15-20 min walking to red-light district. Staff was mediocre, and the facilities were limited and disgusting. The atmosphere was great, as we met several nice people in the common area. However there was no place to lock your items and thankfully we were staying with some nice people.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
3.7

Do not go here! You'll be left feeling unsafe and unclean.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
30 Kwi 2016
4.0

Way too expensive for what we got.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Thierry19
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
30 Kwi 2016
5.1

No common room beside the reception, terrible toilet and shower, the "kitchen" is a microwave and a fridge. The free breakfast is bread with peanut butter and jelly. All and all it was one of the worse hostel I've been too, and it was very expensive. We didn't have any option because we booked late during a busy weekend, but I do not recommend this hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tunezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Kwi 2016
6.9

Il faudra fixé la douche du 3ème étage ! Et aussi revoir la tarification pour les weekend ...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
2.3

Worst hostel ever.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.