Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hostel Annemarie

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 3,053 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 3,053 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 5.7
Amsterdam Hostel Annemarie Located at Jan Willem Brouwstraat 14, 171 LG, Amsterdam.
Amsterdam Hostel Annemarie
Netherlands
Amsterdam 1071 lj amster Jan Willem Brouwstraat 14,, 171 LG
65% 3053
52.3565221 4.8784446
Amsterdam Hostel Annemarie
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Sie 2016
7.7

レビューで散々言われてるけど、スタッフは普通に親切だったし、チェックイン前にも部屋の用意が出来たら入れてくれた。荷物預けるのにもお金は請求されなかった。スタッフによるのかな?謎。 キッチンがレンジとケトル、冷蔵庫、シンクのみなので自炊は難しい。4階建だけど階段だけなのでちょっと辛い。部屋の中が暑いから夏は厳しいかも。コンセントが部屋に数個のみ、共用スペースにはあると思う。2段ベッドの上に上るのがハシゴとかないから大変。 何故か6人ドミより8人ドミの方が広くて快適だった。ロッカーはないけど、部屋がオートロックのカードキーだからセキュリティは多分大丈夫。ロケーションも悪くないと思う。トラムの駅からすぐだし、セントラル駅から徒歩だと40分くらい。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Sie 2016
7.1

Near Van Gogh museum, bread and bad coffee for breakfast, really cheap and have bikes to rent, good option to stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • downinalbion
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Sie 2016
10.0

clean rooms comfortable beds, great service, central location. best hostel ive stayed in amsterdam! would definitely recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2016
3.7

Bad stuff . Money for luggage room and no wardrobe. Sakın kalmayın paracılar canta koymaya bile para istediler

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sie 2016
6.0

El hostal tiene un precio demasiado caro para lo que ofrece, desayuno escaso, los baños muy pequeños y no tiene consignas. La ubicación es bastante buena y el personal es amable, al contrario de lo que decían los comentarios que leímos.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Sie 2016
9.1

This was a really cool hostel. The location was good - always a nice walk through the park on the way home. The staff were really friendly. People hang out a bit in the breakfast area, so a good place to meet people. The whole place is a bit cramped, but still for Amsterdam, this was a great place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Rmh445
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
6.3

All good place good location

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Sie 2016
3.4

This hostel was very run down. 6 beds in one room and we couldn't even open 2 suitcases at once. One toilet and shower per level. Not cleaned enough. Very very over priced. Will not recommend or stay again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
3.7

They gave the worst people in charge, more than rude and in the whole time that I was there they didn't fix the mistake that they had in the toilet

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
3.1

This hostel not only incorrectly charged my card, but they added extra expenses on arrival. The "breakfast" is just cold bread, jam and peanut butter, which is disgusting. The pet cats walk around the hotel, which is not clean in the slightest. I had to complain about the shower facilities many times, which had dirty feminine hygiene products in it and other items such as plasters. The staff are unfriendly and rude and they were very unhelpful. Overpriced and disgusting hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.