Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hostel Annemarie

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.3
Dobry 3308 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.5
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 5.2
ZAREZERWUJ
6.3
Dobry 3308 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.5
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 5.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sie 2017
4.0

Está muy sucio, la cocina produce asco, al personal le falta bastante para ser bueno, no cuenta con seguridad en absoluto, los baños dan tristeza, solo se salva la ubicación. No lo recomiendo. Ojo con la letra chica porque cobran otros impuestos adicionales.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Sie 2017
6.3

One of the cheaper hostels in Amsterdam, and you get what you pay for. "Breakfast" is coffee/tea, bread (no toaster) and spreads. No working chargers in room, had to charge my phone in common room. The door lock also didn't work the whole time I was there, and there weren't lockers in the room, which was concerning. Decent staff and atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2017
7.7

Good location and really nice staff especially Anton and Philipo (sorry for spelling mistakes).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2017
5.7

Das Hostel ist auf den Gängen heruntergekommen. Die Zimmer werden wohl aktuell renoviert. Leider gibt es nicht mal ein Waschbecken im Zimmer. Dafür gibt es genau ein Waschbecken in einem winzigen Raum mit Toilette pro Stockwerk. Die Sauberkeit ist ok. Das Personal gibt sich Mühe sind aber total unorganisiert und chaotisch. Die Lage ist dafür echt super. Alles in allem kann man sagen: "Nicht für den Preis".

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lukopyto
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
4.9

La ubicación está buena. La limpieza no es lo mejor y los baños sin muy chicos e incómodos.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
5.1

One member in staff member was pretty stupid. was making lame jokes which weren't even funny. i was there for 2 night, for a day the internet was not working. location is good, price is cheap. you have to pay in cash, it wasn't problem for me but certainly for a lot of other people who were staying. The common room smelled really bad. dorm was okay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Sie 2017
2.0

Worst hostel I ever stayed in. It is really dirty. WiFi wasn't working. The staff was very rude and not helpful at all. Beds we're not nice, didn't have power outlets and there were wild cats sleeping in our beds. At 6am there was really loud noise that didn't let us sleep. There is no place to meet other people or relax drinking a beer. They don't accept credit cards, WHO HAS 650 EUROS IN CASH? There are no towels for rent. It is quite far away from the city center.... TERRIBLE EXPERIENCE

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • chrisitomm6911
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Sie 2017
9.4

Todo muy bien, aunque está un poco alejado del centro, aunque esto se compensa que al caminar por sus calles, ves cosas muy bonitas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2017
6.9

The hostel was fine, people were nice and I met a cool guy to hang out with but I can't believe how expensive it was even during peek time. This was the most I have ever paid for a hostel and it was definitely in the bottom 5 even without considering the price. I am not usually one to ever complain about a hostel but I just can't get over how much I paid. If I weren't a solo traveler I would have went with an AirBnb or hotel to share instead for sure.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Sie 2017
8.0

Buena hostal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.