Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hostel Annemarie

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 3248 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 3248 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 5.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
3.7

- Atencion al cliente pesima. La unica forma de modificar o cancelar la reserva es via email. Sin embargo, no lo leen nunca y nunca te responden. - Relacion calidad precio nula. Demasiado caro para los servicios que ofrecen. - Habia una fuga de agua en la planta alta y el material de la obra estaba en dl balcon. Los obreros entraban pir la mañana repetidas veces sin llamar. - El baño es tercermundista.Grifos que cuesta la vida regular la temperatura, pomo de la puerta del baño q se sale..

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
5.7

Lo único positivo del hostel es la ubicación y el personal que es amable. Fuera de eso, la limpieza en cuartos, baños y cocina fatal! No me volvería a quedar ahi. No aceptan pago con tarjeta.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Cze 2017
6.3

Je moet duwen op bel om binnen te raken, je kan hier dus niet binnen via een kaart. Er is dus altijd iemand aanwezig voor vragen of de deur te openen. 1 kleine douche+wc aan overkant voor kamer van 12. Maar 2 stopcontacten in kamer. Ontbijt zeer simpel: boterhammen met pindakaas,choco,confituur of boter. Niet alle staff spreekt (goed) Nederlands maar ze zullen je wel altijd proberen te helpen. Als je tevreden bent met simpel ontbijt en weinig luxe kies dan zeker voor deze hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
9.1

Cool people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
6.0

The hostel is a mess. I don't recommend it

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Cze 2017
9.1

El personal muy amable y con mucha paciencia en el caso de Antonio para los que casi no hablamos inglés. El lugar lo recomiendo sin dudar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2017
9.1

Buen hostal, excelente ubicación con referencia a los museos. Solo que si son muy exigentes con el check in a la 1 pm si llegas antes no te dejan ni pasar a recepción y tienes que salir a hacer tiempo en lo que da la hora.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
7.7

Aesthetically, I think this place leaves a lot to be desired, but the staff, location, and price more than make up for it! This is the first place I have ever stayed in Europe, and from the moment I got there the staff was so friendly, welcoming, and helpful. They were so knowledgeable of the area and eager to help me whenever I needed it. It's also in an AMAZING location, just steps from a grocery store, a block away from the museums, and right next to a tram stop. BOOK THIS PLACE ASAP!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Cze 2017
6.9

There's renovations happening so there's construction noises during the day. The desk staff were really nice and helpful. Basic breakfast of bread and coffee and tea. There's not enough outlets in each room, there were 5 in a room of 12. Renting a bike is cheap but the bikes are so-so quality.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Cze 2017
2.6

Worst hostel I have ever been in. I stayed on the ground floor. Anyone could access the room through the garden, there was only one working plug in the room that handles 14 people and it was attached to the sink that was in the room. The room key would never work and they wouldn't fix it. The person that I assume owns the compound, was the main reason that this hostel gets such a bad ratting, I have never seen someone in the hospitality business treat people so bad. Don't stay here.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.