Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amstel Riverview Bed & Coffee

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 257 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 257 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Lut 2017
9.4

Lively room with river views and a nice table to enjoy them from. Great coffee available and friendly service. Bathroom and kitchen were fully equipped and clean. Also vending machine for snacks. Close to places to eat. Not too bad a price for a private room, although the card reader was not functioning properly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2017
8.6

Lindo lugar , linda vista , faltan ollas y elementos para cocinar , solo microondas y cafetera

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sty 2017
7.4

Easy accessible from Riks and Hienkien - a bit pricy

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2016
10.0

Es war eine herrliche Woche mit Blick auf den Amstel-Fluss. Wahlweise gibt es auch Zimmer, ein ideechen größer, zum ruhigen Hinterhof. Dennoch, der Strassenverkehr hat nicht gestört. Top, gerne wieder :) Andreas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Azerbejdżan, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
9.1

Very friendly atmosphere, helpful and patient staff. Actually location is also good if you like walk the center is in 30 minute walking distance, by tram it is only 5 minute.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lis 2016
9.7

Estupendo lugar, vista muy agradable, coffeshops muy cerca. Muy ameno lugar para quedarse.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Lis 2016
8.6

Séjour d'une nuit lors de notre visite d'Amsterdam. Magnifique vue. Café inclus en libre service dans la petite cuisinette. Très tranquille. Installations propres. Près de la station de métro. Le chauffage ne fonctionnait pas dans la chambre alors il faisait froid. Je recommande cet établissement.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lis 2016
10.0

Foi ótimo!! Apesar de eu não ter visto que o banheiro era compartilhado e eram 6 pessoas pra um banheiro foi mto tranquilo, não tive nenhum problema! Foi mto bom!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Wrz 2016
9.7

The host was great. Very clean and organized hostel. Our twin private room was awesome, very spacious. It had a closet and safe which was good. Beds seemed tiny but did the job. The bathrooms were nice and clean. There was a kitchen (we didn't use it but we should have!) Location was great as well. Simple and quiet hostel, not a party hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.