Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amigos Hostel Cozumel

  • Calle 7 Sur # 571 x Ave 25 & 30, Col. Centro Cozumel, Cozumel, Meksyk

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 361 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 361 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Kwi 2017
9.7

Katy es la dueña del hostel, ella vive en un sector y dentro del mismo predio, estan las habitaciones para huespedes. El ambiente es muy tranquilo, limpio, con mucha comodidad en los espacios comunes. Katy nos dio toda la informacion necesaria para movernos en la isla. Hay una piscina hermosa, mucha vegetacion, y aparece la fauna autoctona sorprendiendonos, a cada momento.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
8.9

Nice people and very clean. Just a bit far from the centre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
15 Kwi 2017
9.4

Great hostel with excellent facilities. A little bit out of town and a bit quiet, but the owner is very hospitable and the place is immaculate. I would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2017
7.4

The owner was really helpful and nice, she gave us a lot of useful tips for our trips on the island. The hostel's location is just not good, everything was quite a walk from there. Also the rooms are too cold at night to have a comfortable sleep. Cleanliness was average. Still enjoyed the outside area, especially the pool.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Kwi 2017
9.1

Beautiful property, relaxed vibe, 15 minutes walk to town, very clean and well cared for. Kathy is very particular but it makes for a pleasant stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2017
10.0

Very helpful and friendly owner. She can help you with anything you need. Great location. Very clean and good kitchen. Perfect hostel! Loved this place and will definitely come back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Mar 2017
10.0

It's an amazing hostel. the cleanest hostel I've ever seen. Great pool and really nice dorms. Thank you Cathy :-) We will see us again :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2017
10.0

Tranquillité assurée. Un grand jardin parsemé d'arbres fruitiers attirant les oiseaux et les iguanes!! Vous pourrez lire tranquillement un livre ou discuter de vos activités de la journée comme bon vous semble. Assez loin des grands centres et de la partie touristique pour ceux qui veulent faire une expérience "locale" et assez près pour pouvoir faire des activités de toutes sortes sans nécessairement avoir à prendre un taxi. Kathy se fera un plaisir de vous donner les astuces de l'ile.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
27 Mar 2017
9.7

EL hostel es maravilloso. Tiene un jardín muy bien cuidado y una piscina. La cocina está perfectamente equipada y hay zona de sofá y hamacas. Las camas son muy cómodas y hay AC en los dormitorios. Lo mejor sin duda es la propietaria Kathy, un auténtico encanto de mujer. Me ayudó con las excursiones de snorkel y no para de darte buenos consejos sobre actividades en la isla, además proporciona un trato muy cálido que hace sentir el hostel como tu propia casa. Recomendado 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2017
8.3

muy bueno el area es seguro el barrii y todo deverda puede caminar a cualkier hora y es seguro

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.