Hostelworld.com

American Dream Hostel

  • 168 East 24th Street, between Lexington and 3rd Av, Nowy Jork, USA
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,777 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,777 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.4
American Dream Hostel Located at 168 East 24th Street, between Lexington and 3rd Av, New York.
American Dream Hostel
USA
New York NY 10010 168 East 24th Street, between Lexington and 3rd Av
89% 1777
40.7394697 -73.9830279
American Dream Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
10.0

Always enjoy my stay here. Great location, very clean, staff very helpful and pleasant and the breakfast is excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jesswhitaker18190
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Cze 2016
9.7

I enjoyed my stay at the Anerican Dream Hostel. I stayed in a private room, it was a small room with a bunk bed, sink, mirror, tv, small chair and a tv. The room served its purpose. The room and the bedding were clean. Bed was a bit squeaky and not the most comfortable, but still suitable. The a/c made a difference, too. I did not use the shower facilities as I only stayed one night. The bathroom was small (no sink, you'd use the one in your room), but still satisfactory. Thumbs up overall.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2016
7.1

My sister and I stayed in a private room with a bunk bed. Location is great, and the people working at this "bed & breakfast" we're very nice and helpful. Overall the place was clean and we weren't bothered by any noises. My biggest complaint is the quality of the private bedroom we were assigned. There is no natural light because the window is blacked out, and the mattresses are terribly uncomfortable. Price should match quality of room.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Cze 2016
9.4

Ein großartiger Ort! Ich bin zum dritten Mal dort und werde auch wieder hinfahren. Freundliche Menschen. Sehr saubere Zimmer. Super Athmosphäre. Top Lage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jamesnussbaumer171
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
5 Cze 2016
8.3

Nice hostel. Shared bathroom, but had a sink in the room. Cold shower, however. Check-in took awhile because the staff was a little clueless. Those are my only complaints. I would stay here again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2016
7.4

Good Breakfast but TERRIBLE INTERNET and impossible to find the perfect temperature for the shower...for 150$ for two people I was expecting more.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
9.4

Excelente lugar para recorrer Manhattan, muy buen ubicado y óptima relación calidad-precio. Me gustaría volver !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
10.0

Really well done in every respect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2016
8.9

I travelled solo and I had a good stay in American dream Hostel. The hostel is clean and well located . Its a bi updated but is kept clean . Breakfast is good. Staff helpful. The only issue was my bed which the matress was not very comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2016
9.7

Auberge très bien placée, à deux pas du Madison Square Park. Chambre petite et sans aucune vue, mais calme, climatisée et très propre, avec draps, serviettes et lavabo. Petit déjeuner copieux avec beaucoup de choix (bagels, croissants, fruits, donuts, céréales, boissons chaudes, jus de fruit, etc). Sèche-cheveux et adaptateurs à disposition à l'accueil. Salles de bain et toilettes à tous les étages.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.