Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

American Dream Hostel

  • 168 East 24th Street, between Lexington and 3rd Av, Nowy Jork, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1952 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1952 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
10.0

Supercool! We had some WiFi problem's but it can happen so.....I would definitely suggest to anybody to go to, if they want to have a super awesome NYC trip! Regards Inga

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2017
9.7

Perfect location (about 10min on foot to Madison Square Park where you have access to the Subway) veeeery nice breakfast (you really get everything you need) super helpful staff, TVs in each room. The rooms are a bit tidy but thats worth it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
10.0

todo perfechto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
9.7

Très bien situé au cœur de Manhattan avec un accès rapide au métro. Ambiance sympa...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
9.7

Nos ha gustado mucho y nos ha parecido q la calidad precio era sensacional. Ubicación,desayuno y limpieza geniales. Muy recomendable Pd: tras el abono de la reserva, saldo pendiente con tasas incluidas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • agnesaubouy7328
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Kwi 2017
8.3

Lieu extrêmement bien placé, central et tout près de la ligne 6 du métro qui mène à de nombreux sites touristiques. Salle de petit déjeuner un peu petite, avec de la nourriture à volonté (largement!). Prêt de sèche-cheveux, adaptateur... Gardent les valises le dernier jour. Personnel très discret. Chambre très petite (c'est New York!) mais très propre et literie très correcte. Parfois un peu d'attente pour obtenir une salle de bains. Si je retourne à New York, c'est sûrement là que j'irai.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
8.0

Die Lage ist gut. Zwei Straßen weiter ist die u-Bahn. Das Bad ist sauber. Die Zimmer entsprechend und das Frühstück super 👍🏻 Die Gespräche mit anderen Hostelgästen unbezahlbar:) hier bekommt man Tipps die findet man nicht im Reiseführer 😉

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2017
8.9

First time in a long time I have actually liked a hostel where I have stayed in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
25 Mar 2017
8.6

This Hostel provides an amazing breakfast. Really everything you could wish for. It's a very clean place and we felt very comfortable there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
8.9

Le falta un bar!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.