Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

American Dream Hostel

  • 168 East 24th Street, between Lexington and 3rd Av, Nowy Jork, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,887 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,887 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.8
American Dream Hostel Located at 168 East 24th Street, between Lexington and 3rd Av, New York.
American Dream Hostel
USA
New York NY 10010 168 East 24th Street, between Lexington and 3rd Av
86% 1887
40.7394697 -73.9830279
American Dream Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
9.1

Nous sommes resté 1 semaine dans une chambre privative 3 personnes (assez grande). Le personnel est sympa, le petit déjeuner est tout simplement génial!!! Je recommande sans hésitation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2016
10.0

Another great stay at American Dream!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
9.1

good hostel, near everything, good breakfast, clean room and easy to use the bathroom

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
8.6

Bem localizado, tem estação do metrô e vários restaurantes perto. Destaque para um Shack Shack a 3 quadras! A estrutura é simples mas o café da manhã é muito bom e o staff todo super cordial.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
9.1

Servicio y ubicación muy buena. Si tendría que volver a NYC seguramente pararía de nuevo aquí!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
7.7

Good location. Competent and helpful staff. Substantial breakfast ...too heavy on carbs...but all day coffee. Good social common room. Private room was small but Ok. May be a little overpriced. I enjoyed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
10.0

Great hostel. Very clean, quiet and easy to get around to my favourite parts of the city. Lovely, friendly staff and great breakfast. Also access to laundry was convenient for a longer stay. Would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Paź 2016
9.4

Great location. It is a small hostel which I like and that makes things seem more personable. The room was small and a lack of a desk with a chair would have helped, but that is very minor as everything else was great. If I visit NYC again, this is were I will be staying.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
8.3

Muy buena ubicacion y desayuno. Habitaciones comodas y baños limpios y siempre disponibles. Zona tranquila por la noche pero muy accesible para llegar a cualquier lugar. Subway a 2 cuadras. todo muy bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
9.1

Everything was great, value for the money, in nyc, was excellent! I was on the 3rd floor and in the shower directly outside my room, there was no hot water. I decided to head to another shower, on my floor, and there was plenty of hot water! Go figure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.