Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

American Dream Hostel

  • 168 East 24th Street, between Lexington and 3rd Av, Nowy Jork, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,910 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,910 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9
American Dream Hostel Located at 168 East 24th Street, between Lexington and 3rd Av, New York.
American Dream Hostel
USA
New York NY 10010 168 East 24th Street, between Lexington and 3rd Av
86% 1910
40.7394697 -73.9830279
American Dream Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
8.9

Das Frühstück ist lecker und es gibt viel frisches Obst. Handtücher und Bettzeug werden zur Verfügung gestellt. Das Bettzeug ist zwar dünn, hat bei laufender Heizung aber auch im Winter ausgereicht. Das Bad wird mit anderen Gästen geteilt, aber zumindest im Januar mussten wir nie warten. Die Lage des Hotels ist toll und man kann die meisten Sehenswürdigkeiten zu Fuß erreichen. Wir waren insgesamt sehr zufrieden und würden wiederkommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Gru 2016
6.9

위치 괜찮고, 직원분들 좋고 분위기 괜찮아요,여기 조식이 최고 근데 시끄럽고 추워욪 겨울에 갔는데 새벽에 라디에이터를 끄더라고요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
9.1

Location speaks for itself and explains the price. Hostel is neat and clean. Breakfast is excellent - good variety of bagels, cakes, fruit, cereal etc. Staff were very friendly and competent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
8.6

+ gutes Frühstück, hauptsächlich süße Speisen, aber große Auswahl + sehr freundliches Personal + sehr sauber gehalten + eigener TV im Zimmer - Sehr kleine Zimmer mit Stockbett - Die Heizungsrohre sind oft ziemlich laut. - Bei unserem Zimmer war es immer finster, da das kleine Fenster, das wir hatten, verstellt war

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
8.3

centrally located, very near to NYC main attractions. the staffs were very helpful and kind. would definitely come back in the future

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
9.1

룸, 조식, 위치 모두 괜찮은 숙소인 것 같아요 방음이 잘 안되기 때문에 소리에 민감하신 분이 아니라면 가성비가 좋은 곳이에요 =)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
8.3

Great place. Clean, simple. Pleasant staff. Delicious breakfast selections. Heads up for older or folks with any physical challenges (I have post Lyme disease issues). The top bunk was hard to get up to because of the placement of the ladder and because of the rounded metal bars. But once I made the climb, the mattress was super comfortable. And the stairs are steep and not real easy. The bathrooms were always available and clean when I went to use them. I will absolutely return.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Gru 2016
6.0

Had a room with no window. Hot and stuffy as hell. The hot water pipe run through the room. Don't touch it as it really hot. This water pipe will croak and make strange noise on a hourly basis. Don't be alarmed. It's not poltergeist. It will just wake you up every hour on the hour. Have fun!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
7.7

Het hostel heeft een geweldige ligging midden in Manhattan. Het ontbijt was elke ochtend fantastisch. Daarnaast is het personeel erg beleefd. De ramen in de kamer konden echter amper open en het bed was te klein voor mij (ik ben 1,75). Verder maakte de leidingen een hels kabaal waardoor wij meerdere malen per nacht wakker werden.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • AndiMorandi
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
10.0

Es un lugar increible, limpio, lindo, seguro es comodo, esta cerca de todo y su personal me ayudo siempre que lo solicite. Esta excelente relacion precio calidad y servicios mucho mejor de lo que esperaba.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.