Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

American Dream Hostel

  • 168 East 24th Street, between Lexington and 3rd Av, Nowy Jork, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1921 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1921 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lut 2017
8.9

Nice hostel with plenty of bathrooms and separate shower rooms. Good location, nice kitchen and common room, private room was a decent size but a bunk bed. Added bonus of having a sink and a tv which was great! Quite noisey being near the Main Street however.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
9.4

Auberge super bien placé proche flatiron building et metro et les avenues alentoures regorgent de bars & resto Accueil souriant a toute heure Seule bemol le chauffage non reglable en hiver ( chambre individuelle un vrai four j'ai dormi la fenetre ouverte )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • suga196
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2017
7.4

La habitación es muy cómoda y los baños siempre muy limpios. El desayuno muy completo y rico. El único problema fue el wifi y los enchufes de la habitación que no funcionaban bien. La ubicación es accesible ya que hay un subte a unas 3-4 cuadras.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • robertacarminati4280
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Sty 2017
9.4

The location is very good, the place is super clean, safe and for me the highlight is the bed - in hostels in general beds are not very good but in American Dream they are better!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2017
9.1

Hostel hatte eine gute Lage. Es war schön eingerichtet und wirkte sauber und nicht heruntergekommen wie die meisten Hostels. Das Frühstück war mehr als ausreichend und lecker . Die duschen und Toiletten waren sauber , genau wie die Zimmer . Man könnte sich jeden Tag frische Handtücher holen . Einzige Manko war , dass der Gepäckraum nicht abgeschlossen war .. Aber definitiv das beste Hostel während unserer uns Reise .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
8.9

Das Frühstück ist lecker und es gibt viel frisches Obst. Handtücher und Bettzeug werden zur Verfügung gestellt. Das Bettzeug ist zwar dünn, hat bei laufender Heizung aber auch im Winter ausgereicht. Das Bad wird mit anderen Gästen geteilt, aber zumindest im Januar mussten wir nie warten. Die Lage des Hotels ist toll und man kann die meisten Sehenswürdigkeiten zu Fuß erreichen. Wir waren insgesamt sehr zufrieden und würden wiederkommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Gru 2016
6.9

위치 괜찮고, 직원분들 좋고 분위기 괜찮아요,여기 조식이 최고 근데 시끄럽고 추워욪 겨울에 갔는데 새벽에 라디에이터를 끄더라고요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
9.1

Location speaks for itself and explains the price. Hostel is neat and clean. Breakfast is excellent - good variety of bagels, cakes, fruit, cereal etc. Staff were very friendly and competent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
8.6

+ gutes Frühstück, hauptsächlich süße Speisen, aber große Auswahl + sehr freundliches Personal + sehr sauber gehalten + eigener TV im Zimmer - Sehr kleine Zimmer mit Stockbett - Die Heizungsrohre sind oft ziemlich laut. - Bei unserem Zimmer war es immer finster, da das kleine Fenster, das wir hatten, verstellt war

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
8.3

centrally located, very near to NYC main attractions. the staffs were very helpful and kind. would definitely come back in the future

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.