Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

America Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 845 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 845 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.6
America Hotel Located at Corso XXII marzo n32, 4 floor, Milan.
America Hotel
Italy
Milan Lombardy 20135 Corso XXII marzo n�32, 4 floor
84% 845
45.4618463 9.2186021
America Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
7.7

We had one night in Milan and had an overall good experience. We'd never done a hostel before so the staff was very helpful. The location was manageable as it was right by transport but overall I would have preferred to be closer to city center or on the other side of town. The room was mostly clean, though there was mold in our shower. Breakfast was included which was nice; it consisted of bologna sandwiches, tangerines, and assorted prepackaged pastries. All in all not bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Lis 2016
8.6

Stayed here for 3 nights. Staff is very friendly and helpful. Location is perfect, only a 30 min. walk to the Duomo. Supermarket around the corner of the hotel. Would recommend staying at America Hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fabianaplatania691
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lis 2016
9.7

Staff gentilissimo e cordiale, buona pulizia e ottima posizione: c'è la fermata di autobus e tram proprio di fronte. Consigliatissimo, tornerò molto volentieri!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
8.6

Siamo stati molto bene.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Paź 2016
9.7

The hotel ist perfekt for a stay in Milano. You only need 30 min to Duomo by foot But you can take the bus or tram ditectly in front of the hotel and will get in 7 min to the center. The staff is really friendly and always help if its possible. I Would stay here again and can really recommand it! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Paź 2016
9.7

Great place 30 min walk from the Duomo desk open 24 hours and staff is super friendly. Chinese restaurant downstairs if you like chinese. Clean spacious and friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Paź 2016
10.0

Wunderschöner Aufenthalt im Hotel. Die Personal war voll net und lieb und alle Problemen wurden vollständig gelöscht. Gerne gehe ich wieder hin mit meiner Freundin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
9.4

Sehr freundliches und hilfsbereites Personal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
8.3

very nice, good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Wrz 2016
10.0

Really sweet staffs there, I am very happy that I stayed and I would totally come back for the next time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.