Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

America Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 874 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 874 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Cze 2017
7.1

Chambre sans Toilettes et sans douche ! Mauvais point !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
9.4

Das Hotel hat alles, was es braucht, es war sauber und auch das Gemeinschaftsbad auf dem Gang war sehr ordentlich. Die Lage ist super - das Stadtzentrum ist fußläufig zu erreichen und eine Bushaltestelle ist direkt vor der Tür. Auch die Anbindung mit öffentlichen Verkehrsmitteln zum Hauptbahnhof ist super. Das Personal war super freundlich und hilfsbereit. Bei meinem nächsten Aufenthalt komme ich gerne wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Cze 2017
9.4

It may seem a bit out of the way, but it's located just across the street from the bus which will take you straight to the Duomo. Also, Angela is an absolute sweetheart!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2017
9.4

Nice place. It was very clean. We had our own bathroom, which was also very clean. Also had access to the elevator since the hostel was on the 4th floor and we had luggage. Place was a little out of the way and a 30 minute walk to city center. Staff was incredibly helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We look forward to serving you on your next time. Thank you! Hotel America

26 Maj 2017
8.9

Süßes kleines Hotel/Hostel. Es gibt nur 10 Zimmer und nur eine Dusche und 2 Wc's auf dem Flur. Aber die Dusche war zu meinem Erstaunen immer frei als wir duschen gehen wollten. Die Badezimmer waren immer sehr sauber. Betten werden jeden Tag gemacht. Wir hatten sogar einen kleinen Balkon. Man läuft ca. 35 Minuten bis zum Dom. Frühstück völlig ok. Man kann es sich sogar aufs Zimmer bringen lassen: Kaffee,Saft, Sandwich, Croissant, Obst, gekochtes Ei, Joghurt

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
5.1

Mau isolamento sonoro, uma única casa de banho para todo o hotel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Kwi 2017
9.4

Hemos quedado muy satisfechos con nuestra estancia en este hotel, mucha limpieza y personal muy amable. Ubicado en muy buena zona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2017
9.7

We choose America hotel because one of my friend recommend me. Staff Angela and Alex treat us as a old friend. Room was clean and Wifi was fast. 20 minutes walk from the cathedral duomo. It was a lovely stay in Milano. nothing bad. recommend .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2017
9.1

Wir hatten ein zweier Zimmer mit Bad auf dem Flur, es gibt zwar nur eine Dusche, bei der geringen Zimmer Anzahl ist das allerdings kein Problem. Es ist nicht sonderlich schick, aber man hat alles was man will und das Personal ist wirklich super lieb und zuvorkommend. Sauber ist es auch. Ich kann den Aufenthalt nur weiter empfehlen. Man kann innerhalb von 20-30 Minuten zum Dom laufen, es sind tolle Restaurants in der Nähe und das Frühstück ist vollkommen in Ordnung und liebevoll zubereitet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Mar 2017
4.0

Personale gentile ma poco attento alle necessità del cliente. Stanza pulita ma con un odore strano. Ambiente poco confortevole e arredato male. Bagni in comune, puliti ma tristi. L'albergo è un unico piano in un condomino. Reception all'ingresso e stanze lungo il corridoio. Non collegato alla metropolitana, ma vicino c'è una linea del pullman che porta a San Babila. Comunque è connesso malissimo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.