Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 429 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 429 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
Ambrosiana Hotel Located at Via Plinio 22, , Milan.
Ambrosiana Hotel
Italy
Milan Lombardy 20129 Via Plinio 22
84% 429
45.4782335 9.2143321
Ambrosiana Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
7.1

We had a quite decent stay. Don't expect too much - you get what you pay for. The location is great as it is very close to the M1 line, which you can take to the city centre and main sights. Also some nice restaurants around the area.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Mar 2016
8.6

A good B&B with an avarage breakfast. A good point is its 24h reception. 20 min. walking from central station and 5 from metro station (directly to Castello and Duomo). Clean and safe. Recomended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2016
7.1

El personal nos trato muy bien pero en cuanto a los servicios no había agua caliente en nuestro cuarto y nos mandaron a un baño común para bañarnos!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Wygodny transport, personel jest bardzo oddany i podał w trójkę wielki apartament, czysty, bardzo dobre!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2016
4.6
Przetłumaczone przez Google

W pokoju pachniało mocno tytoniu nasze ściereczki po zaledwie jednej nocy. Musieliśmy zostawić okno otwarte w nocy, aby móc mieć trochę świeżego powietrza, więc w nocy było dość zimno. (Luty) Oba prysznice mają bardzo dziwne "głowice prysznicowe". Woda wybiega z niej jak z kranu i nigdy nie nagrzewa się. Można wybierać pomiędzy zimno i zamrażania. W pokoju nie było bardzo czyste albo. Ogrzewanie miał dużo kurzu i "rzeczy" w nim i okazało się dziwne kręcone (łonowe?) Włosy w naszym łóżku. Nigdy więcej.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2016
9.7

I stayed 3 nights with a friend in this hostel. The stuff is really helpful and friendly!! It was a pleasure to have a chat with them. The breakfast is basic, the coffee is excellent :) I think it was absolutely OK. The traffic is really good, you have a metro station Lima nearby, you can reach Duomo (historical city centre) in 10-15 min! You have also night bus going till Lima (if you wish to go out and discover Milan by night). I think the area is safe! I would stay here next time as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sty 2016
8.6
Przetłumaczone przez Google

Wielki, w pobliżu stacji, w Corso Buenos Aires, w spokojnej okolicy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

Wspaniały personel! Jedząc śniadanie było miłe, jak to było w hotelu przechowywania nasze torby na dzień po dalszy wyrejestrowany. Ściany są cienkie, więc być świadomi, że. Hotel nie jest w pobliżu mediolańskiej dzielnicy studenckiej i że może utrudniło życie nocne. Doskonała na zakupy w pobliżu Corso Buenos Aires!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • PamelaOliveira
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Gru 2015
8.3

The room we got was clean, and we had a surprise since we booked a shared bathroom room but we still got a shower, a sink and a bidet at the room (the real toilet we had to share, but was super clean). The staff was well informed and likeable. Breakfast was good and was possible to get a fresh italian expresso coffee, which was nice. The location is quite good, 15min walking from Central station and 5min walking from Lima metro station. Several shops, supermarkets and restaurants nearby.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Gru 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

A 15 minut spacerem od dworca kolejowego i 10 minut od stacji metra, ten hotel był świetny. Śniadanie było dobre, a personel był zawsze bardzo przyjazny i pomocny. Łazienka była przestronna i ręczniki były. Istnieje wiele dobrych restauracji wokół. Ponieważ jest kilka budynków od głównej ulicy, to jest bardzo cichy. Można czasem usłyszeć muzykę z innych pokoi, ale to nigdy nie był problem po 8 pm. Nie akceptujemy kart kredytowych, więc upewnij się, że masz wystarczająco dużo euro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.