Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
Ambrosiana Hotel Located at Via Plinio 22, , Milan.
Ambrosiana Hotel
Italy
Milan Lombardy 20129 Via Plinio 22
85% 433
45.4782335 9.2143321
Ambrosiana Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
6.6

The hotel is very well located, it has a metro station at just 1 block and you can get access to the main attraction was from there in a few minutes. The staff is very nice and helpful. On the other hand the bedroom wet smelly, not very comfortable and the showers were not great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Maj 2016
8.3

Free breakfast was good for the price of the room. I had a bit of an interaction with a mosquito, but I've heard that's a problem in all of Italy. The bed was strange. It dipped in the middle so no matter where you tried to sleep, you weren't level. Ergo, my night was restless. I found it strange that the shower was inside my private room, but I did like having the sink in there. I'd say worst part had to be the bed though. Everything else was decent for the price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Maj 2016
9.7

Huge apartment, excellent reception services, will definitely stay here again if I come back to Milan

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
7.4

Good hostel, close to the center The staff was really nice and helpfull, the lady at the reception was really friendly, and even was kind to print our boarding passes Although the room itself was quite small and stuffy, has only one plug, and also be prepared, that there is shower in room

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
19 Kwi 2016
9.1

Great location-metro station 5 min, bus 1 min. Clean, 24 h. reception. The staff is helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
7.1

We had a quite decent stay. Don't expect too much - you get what you pay for. The location is great as it is very close to the M1 line, which you can take to the city centre and main sights. Also some nice restaurants around the area.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Mar 2016
8.6

A good B&B with an avarage breakfast. A good point is its 24h reception. 20 min. walking from central station and 5 from metro station (directly to Castello and Duomo). Clean and safe. Recomended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2016
7.1

El personal nos trato muy bien pero en cuanto a los servicios no había agua caliente en nuestro cuarto y nos mandaron a un baño común para bañarnos!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Wygodny transport, personel jest bardzo oddany i podał w trójkę wielki apartament, czysty, bardzo dobre!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2016
4.6
Przetłumaczone przez Google

W pokoju pachniało mocno tytoniu nasze ściereczki po zaledwie jednej nocy. Musieliśmy zostawić okno otwarte w nocy, aby móc mieć trochę świeżego powietrza, więc w nocy było dość zimno. (Luty) Oba prysznice mają bardzo dziwne "głowice prysznicowe". Woda wybiega z niej jak z kranu i nigdy nie nagrzewa się. Można wybierać pomiędzy zimno i zamrażania. W pokoju nie było bardzo czyste albo. Ogrzewanie miał dużo kurzu i "rzeczy" w nim i okazało się dziwne kręcone (łonowe?) Włosy w naszym łóżku. Nigdy więcej.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.