Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jorgeeam4549
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Lip 2017
10.0

I have had a very nice time, very simple, clean, close to train station and very convenient. Federica, one of the owners she is very nice, polite, helpful, picked me up almost at midnigth from the airport. I was very happy and i will reserve again in the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2017
9.7

El sitio es muy agradable, y el servicio del personal es excelente. El hospedador es muy amable y nos otorgó la información de manera oportuna para hacer nuestras actividades. Súper recomendado, buena relación calidad-precio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2017
9.4

My best ever stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
9.7

Federica, the owner, was fantastic and super kind, came to pick me up at the airport as I arrived alone at 11pm, gave me clear instructions on delarture trains and overall super nice. The room was great, clean, private bathroom super clean. Nice breakfast as well. Perfecr for arriving or departing from Ciampino airport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turkmenistan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Cze 2017
9.1

The place is nice and clean. The staff is very professional and friendly. The only con is the location. It's quite far. One night we got lost in Rome, because the metro station name Aqua Ascetosa had two locations, in the north and south. We had no idea, and ended up going to the north of Rome. Eventually, we ended up paying 60 Euros to get back to Amarcord. I wish we were warned that the metro name had two locations. Other than that, everything was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
10.0

Fantastic place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
10.0

Only stayed for 7 hours as I had a flight and needed a place to crash but can't complain for the price and cleanliness

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2017
9.7

This B&B was so cute and so affordable! It is very close to the Rome Ciampino airport (although it's a 15 euro cab ride). It's very easy to get into the city from this B&b, just a cheap train ride that takes about 40 minutes. I would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
9.7

老板人很好真的很好,虽然没到接送服务的时间可是听我们说有行李还是来接我们了,我们要打印车票也很好的帮我们打了,近机场 如果是刚到机场或者准备搭飞机走这里真的很好~早餐好吃 好评!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.