Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amakaya Backpackers & Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Cze 2017
7.1

Wir waren 3 Nächte dort und ganz zufrieden. Fußläufig zum Einkaufen und zum Strand. Nettes Personal :-)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
5.4

Bedding was clearly left unwashed. Not a clean place and staff was rude.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Lut 2017
8.9

Muy buen hostal, las personas muy simpaticas y siempre dispuestas para ayudarte! Ubicado en un buen sector a pocos pasos de increibles restoranes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
4 Lut 2017
6.9

Sehr gute Lage, bis zur Hauptstraße wo sich das meiste abspielt nur wenige Minuten Fußweg. Sehr nette Mitarbeiter die sich super kümmern (besonders Buchungen für Aktivitäten vor Ort). Leider schlechte Erfahrungen mit einem Dauergast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Sty 2017
8.3

nice hostel in plett. everythings fine, the bar upstairs is very well, had a great stay there. the main street is just around the corner, it´s a 25 mins walk to the beach, which is a bit annoying. but i guess that´s plettenberg, there´s not pretty much going on down at the beach.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sty 2017
5.7

Not a particularly clean hostel, our shower didn't drain properly, no atmosphere, poor breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Abby Thanks for the comments. Pity you did not tell us about the shower problem in your dorm - we would have had it attended to. There is a staff member on duty at all times and my personal number is on display in a number of places as well. We do find that with the amount of hair that washes down the drain it sometimes does get clogged. We then get the plumber to unblock it. Unfortunately we do need to know about the problem to do anything about it. With regards to cleanliness, all dorms are cleaned and bedding replaced when guests check out and the rest of the hostel is cleaned daily. In peak season it is difficult to keep the communal areas spick and span with the number of guests moving in and out all day. Regards Dave Swart

5 Sty 2017
4.6

No lockers -- security gets 2 stars for the passcode entry to the premises. Some people had items stolen -- our things were locked in our car. The place is filthy and is not cleaned on a daily basis, and even then, not properly. The staff has no personality, though they're not awful. You can't cook much in the kitchen. Breakfast is basic. The location is central in town, but you'll need a car to get to Robberg Trail and Storms River. In the end, it's doable but not good.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • estebanferrari
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Sty 2017
9.1

Very, very good hostel, personal was soooo kindle , thanks !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Esteban Glad to hear that you enjoyed your stay with us. Regards Dave Swart

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.