Hostelworld.com

Aluna Casa y Cafe

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 168 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 168 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6
Aluna Casa y Cafe Located at Calle 21 No. 5-72, , Santa Marta.
Aluna Casa y Cafe
Colombia
Santa Marta Magdalena 23420 Calle 21 No. 5-72
90% 168
11.2487864 -74.2002010
Aluna Casa y Cafe
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
10.0

My stay at Aluna was very nice. The welcoming was very friendly and I got all the information I needed for my stay (1 night) in Santa Marta and for the time after in Tayrona! The room downstairs was clean and spacious although I had the 4-bed-dorm for myself! The breakfast in the café was great and I could leave some of my stuff during my time away in Tayrona. I was very happy to stay here another night when I came back. However then I had a room upstairs which was far too hot and without A/C.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Mar 2016
7.7

Nice hostel very close to Santa Marta's city centre

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Mar 2016
9.4

I would absolutely recommend this hostel! This was my third stay - it is lovely having a hostel in Santa Marta where I can trust that there are clean facilities, a quiet atmosphere and friendly and efficient staff. My (private twin) room was always clean, cool and airy. Kitchen is basic but cleaned regularly. The staff were all absolutely fantastic - so efficient and helpful in sorting out taxis, local and travel advice etc. They have a no hassle laundry and luggage storage service too!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
8.9

Sauberes Hostel. Super Lage. Freundliches Personal. Nur die Küche könnte etwas besser ausgestattet sein.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lut 2016
8.6

Good stay there! Nice and helpful staff. Good places to eat around and staff help you organising tours. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2016
10.0

Schönes Hostel, vermutlich die beste Wahl in Santa Marta. Nettes Personal und leckeres Frühstück, bien barato :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2016
9.1

The owners are great. The A/C in the room did not work, but there was a fan that helped a bit. The cafe at Aluna serves good breakfast between 7 and 12. It's not included, but cheap. There is a roof terrasse where there is a fresh breeze.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2016
9.1

It's a nice little hostel. The staff is very friendly and it's not far from the beach or restaurants. For those who want to cook for themselves, the supermarket is just two blocks away. Try the organic coffee they're offering for breakfast. It's delicious

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2016
10.0

The hostel is very well maintained, clean, and has a really nice upstairs balcony.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2016
9.1

It was really nice, but be aware that every room does not have a TV, also the WIFI signal was very poor. The owners are the best, but some employees are not.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.