Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aluna Casa y Cafe

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 229 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 229 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
9.1

Good location for a quiet night. If you want to party you should go look somewhere else. Nice staff, not much atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Kwi 2017
9.4

Loved my stay at Aluna, one night either end of lost city trek Fantastic rooms, common areas and staff. The only letdown was the kitchen, not much equipment and maybe it was my bad timing but always seemed dirty even though no one was around But don't let that put you off it's s truly lovely hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2017
8.9

Aluna Casa is a great place to stay in Santa Marta. For me, the best thing was how helpful and friendly the owners and staff were. As soon as I arrived I received useful information about Santa Marta and my onward travel. The dorm I stayed in was clean and was at the top of the building next to a spacious outdoor space perfect for relaxing in. I had a delicious breakfast from the cafe and would recommend doing the same.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Mar 2017
10.0

Very friendly people, although we did not speak Spanish, they helped us a Lot ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Mar 2017
9.7

Everything was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • neadington
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Mar 2017
10.0

The nicest hostel iv stayed in so far. The Staff were very helpful, even when we messed up our own booking they went out of their way to sort it out for us. Really great communal area on the roof terrace, clean kitchen, comfy beds and nice and quiet in the evening when you want to sleep. Great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2017
8.9

Super quiet hostel, near buses for Minca or Tayrona park. At that price i would have expected hot (at least warm) water since a lot if our cheaper hostels had it. The rest was fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lut 2017
10.0

Excelente Lugar .Muy tranquilo y recomendable para descansar. Está muy bien ubicado y la gente que trabaja ahí muy buena onda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
9.1

Hotel calme et très bien placé. Le petit déjeuner est bon, mais pas inclus dans le prix. Idem pour le service du linge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2017
10.0

Great place to stay, great location and nice rooms. Patrick was really friendly and always happy to help out with travel plans.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.