Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aluna Casa y Cafe

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 224 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 224 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Mar 2017
9.7

Everything was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • neadington
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Mar 2017
10.0

The nicest hostel iv stayed in so far. The Staff were very helpful, even when we messed up our own booking they went out of their way to sort it out for us. Really great communal area on the roof terrace, clean kitchen, comfy beds and nice and quiet in the evening when you want to sleep. Great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2017
8.9

Super quiet hostel, near buses for Minca or Tayrona park. At that price i would have expected hot (at least warm) water since a lot if our cheaper hostels had it. The rest was fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lut 2017
10.0

Excelente Lugar .Muy tranquilo y recomendable para descansar. Está muy bien ubicado y la gente que trabaja ahí muy buena onda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
9.1

Hotel calme et très bien placé. Le petit déjeuner est bon, mais pas inclus dans le prix. Idem pour le service du linge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2017
10.0

Great place to stay, great location and nice rooms. Patrick was really friendly and always happy to help out with travel plans.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
8.9

Sehr hilfsbereite und freubdliche Mitarbeiter. Super Frühstück. Angenehme Atmosphäre. Relativ ruhig. War alles super. Wifi ist in den Zimmern nicht wirklich nutzbar aber in den Gemeinschaftsräumen ist der Empfang gut.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Sty 2017
9.7

Excellent place to stay. Great value for money and lovely staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2017
7.7

A few blocks away from the center which is fine during the day but dead at night. Stayed in the dorm on the top floor. Difficult to sleep bc of the hard winds. Sounded like the roof was going to blow off. No breakfast. Only cold water. The showers and bathroom could be cleaner. A light bulb went off in one of the toilets. Told them but they forgot to fix it. Wi-fi only works in the reception. A bit slow too. Not good for solo travelers. Good for couples and families.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
9 Sty 2017
8.6

The place is great and Patrick the owner looks after it pretty well. My only comment is the cleanliness of the kitchen. To be honest , we couldn't use it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.