Hostelworld.com

Alternative Creative Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 458 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 458 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.0
Alternative Creative Youth Hostel Located at Ronda Universitat 17 (entresuelo - 3), , Barcelona.
Alternative Creative Youth Hostel
Spain
Barcelona 08007 Ronda Universitat 17 (entresuelo - 3)
80% 458
41.3867584 2.1665167
Alternative Creative Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
10.0

I want to thank the staff for great costumer service. The location couldn't be better. It's just 2 minutes away from Plaza Catalunya. The hostel is very clean and tidy. I really enjoyed my stay in Barcelona, thanks to Alternative Creative Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
10.0

I had a great time at this hostel. The staff was super awesome and the fellow travellers I met were absolutely brilliant. Wish I could have stayed longer so will be back for sure. Thumbs up for a great experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
10.0

This was my 3rd stay and I just love it. The location is unbeatable. Staff are so nice and very knowledgeable. And there are always interesting people staying at Alternative! It's clean and safe. Can't really ask for more.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
23 Kwi 2016
4.6

The entire place felt very crammed and I would not recommend it to those who like more space in the common areas and sleeping areas. The place did not feel too comfortable with much activity going on as people were moving constantly. It felt more like a waiting room than a resting place.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Kwi 2016
5.7

Gewoon een slecht hostel. geen sfeer en slechte douches. alles erg klein. de eigenaar kan het alleen maar over geld hebben.. heel veel ouderen de versta ik niet onder het woordje youth...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Mar 2016
9.7

We were be changed to another hostel "sleep green" beside Alternative Creative Youth Hostel. It's good location and very nice staff. It's close to the metro and travel spot. We can walk easily to the beach and Rambla street. It's clean and comfortable hostel. I had a great time in here. I will recommend to my friend to stay here if they come to Barcelona. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bryan84003
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Lut 2016
8.3

The staff was very kind and nice. They fully explain all about barcelnoa and recommended restaurant was great. I will stay again here next time ^^

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2015
6.0
Przetłumaczone przez Google

I został przeniesiony przez Alternative twórczej schroniska spać Green Hostel. Więc moja opinia odzwierciedla tylko moje doświadczenie z uśpienia Green Hostel. Łazienka była największym problemem. To był wspólny pokój kąpielowy, który nie był to problem. Problemem jest to, że większość obory nie może być zamknięty od wewnątrz i bardzo wąskie dla prysznica, a temperatura wody nie była stabilna. I trzeba przeć dno po wodę podczas prysznicem inaczej woda zatrzyma.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.