Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alternative Creative Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 480 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 480 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
Alternative Creative Youth Hostel Located at Ronda Universitat 17 (entresuelo - 3), , Barcelona.
Alternative Creative Youth Hostel
Spain
Barcelona 08007 Ronda Universitat 17 (entresuelo - 3)
87% 480
41.3867584 2.1665167
Alternative Creative Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
10.0

This hostel had a wonderful atmosphere, Good rooms, good wifi, nice clean kitchen, hot showers and very kind and helpful staff. A great new little hostel with an interesting design to its building; lots of welcoming and comfortable features add to this place. Regardless of its location - the short walk into the old town shouldn't put anyone off. I would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
10.0

Personal muy atento, me han ayudado a conocer la ciudad, y si he necesitado algo me han dado respuesta al momento (incluso por la noche!!). Justo en el centro de Barcelona, ubicación 100% recomendable a un precio perfecto. Aunque la mayoría del tiempo he estado visitando la ciudad, la limpieza y el ambiente han sido de mi agrado, muy muy cómodo y comfortable. Me han hecho sentir, y me he sentido, como en casa. En resumen: RECOMIENDO 100% SIN DUDA.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Paź 2016
8.6

カタルーニャ広場から徒歩5分ほどで、立地は素晴らしいです。 建物の一室のため、一階のビルの入り口でベルを鳴らす必要があります。 エレベーターがあるので、荷物が多くても安心です。 広いマンション?の一室をホステルにしているため、ワンフロアで完結している点が楽です。 ロッカールームがあり、一人1つ貸与されます(宿泊料に含まれる) 大きさは、機内持ち込みスーツケースが入るかどうかくらいですかね。 客室も広さは十分なのですが、ロッカーはありません。私のベットにはコンセントがありました。数日間宿泊したのですが、ずっとダニに悩まされました。私のベットだけかな…? 施設全体的に綺麗です。シャワールームに少し髪の毛が落ちていたらするくらいですかね… スタッフの対応も素晴らしく、交通手段のアドバイスなどもしてくださり、助かりました。 洗濯が8ユーロかかるようなので、私は使用しませんでした。洗剤は用意してあるようです。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Paź 2016
8.9

It was cool and the hostel is in the center of the city

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
24 Wrz 2016
6.9

The guy that works at night was very rude to me. The other staff where nice and accommodating. I preferred many of the other hostels in the city.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Wrz 2016
10.0

Nettes Hostel, gute Lage und für den Preis absolut top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Wrz 2016
10.0

Fui extremamente bem recebido e atendido por todos os funcionários do hostel. Não senti falta de nada. Esse hostel está de parabéns.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Wrz 2016
8.3

In posizione perfetta per muoversi nella città, molti luoghi raggiungibili anche a piedi. Struttura nuova, molto accogliente, pulizie fatte spesso quindi spazi comuni piuttosto puliti. Presenti armadietti di sicurezza, che però son troppo piccoli per una valigia; Verificano l'identità di chiunque entri. Atmosfera molto tranquilla e rilassata. Unica pecca sono molti servizi a pagamento (sorveglianza bagagli, lavatrice obbligatoriamente con asciugatrice...) Il resto tutto come da descrizione

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
6.6

Great staff and location. The showers and bathrooms could have been cleaned more, but it seemed like they were understaffed. Overall, it was more than I would have liked to pay for the hostel, but the location was worth it.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
30 Lip 2016
9.7

cet auberge est très bien situé je vous la recommande et le personnel est toujours pret a vous donner de bon conseil avec le sourrire

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.