Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Altea Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.4
Ocena 752 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.0
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 5.8
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 4.7
  • Udogodnienia 4.4
ZAREZERWUJ
5.4
Ocena 752 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.0
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 5.8
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 4.7
  • Udogodnienia 4.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
3.4

Les photos de l'annonce ne correspondent pas à la réalité. Les lieux sont sales. 1douche et 1wc par dortoire de 9. Aucune salle commune, pas de cuisine ni frigo. Le personnel est désagréable et ne veut pas reconnaitre le manque d'hygiene...De plus le client doivent payé des frais supplementaire pour chaque bagage, pour le bagde, pour le payement par cb... ect. Cette hôtel reprensente tres mal l'idée des auberges de jeunesse. De fait le prix ne correspond pas du tout à la prestation. ARNAQUE!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
2.9

It was the worst hostel I have ever seen! I don't understand how is it still open. The doorman is not friendly at all. In addition, the hostel is very dirty; at the point that we went to the toilet outside because it was not possible to go to the one in our bedroom

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Sie 2017
4.6

Le gérant nous a envoyé un SMS qq heures seulement avant notre arrivée nous indiquant que la chambre que nous avions réservée avait des problèmes de plomberie et qu il pouvait nous rebasculer vers une autre chambre 20euros plus cher. Nous l avons rappelé et il a finalement accepté de nous prendre pour 10 euros supplémentaires après une discussion peu aimable de sa part. Les tarifs de cette auberge de jeunesse sont excessifs par rapport à la qualité des chambres et du service (inexistant).

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
4.0

Too many people in a single and very small room, no kitchen, no common places to interact with other guests. It is not a hostel, is a department adapted for hosting people. I do not recommend it at all

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Sie 2017
2.6

Horrible experience!! The owner is just rude and only wants money. Do NOT recommend.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
2.9

只针对这一家的评论,房间内没有任何储物柜,没有书桌椅子,没有冰箱!没有客厅或书房,没有一个除了睡觉以外大家交流的地方。房间床位设置不合理,三层床只要有一个人动另外两个人都会受到影响!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
2.6

PErsonnel ANTIPATHIQUE au POSSIBLE ....qui n aime AS qu on le PAYE par CB (ce qui arait LOUCHE) ..... N' qpas cesssé de demander a quelle HEURE on Partait le Lendemain ....Et TOUT est PAYANT meme le WIFI !! Cest assez ABHéRANT lorsque l on v oit le Prix que l on paye pour une CHAMBRE en DORTOIR ..... Loi de la gare : la rue est juste a coté mais il faut beaucoup MARCHER pour y arriver !! J ai trés MAL DORMI je ne RECOMMANDE PAS DU TOUT !!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Sie 2017
5.7

The place is small with too many rules and too many men who don't seem to be tourists. not the kind of place where you want to hang out just a place to sleep. the kitchen is an old rack with 2 forks. they are not very helpful at check-in and if you booked through booking they don't let you check-in until 6pm. (if you speak french they bend the rules if they feel like it) that's ridiculous. There is better places than this. The location and the wifi were very good.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nickguyer
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
4 Sie 2017
5.7

Good location, not good hostel for the price, not that clean

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • lauraherbster1435
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
1 Sie 2017
5.7

An sich ist das hostel ganz ok. Recht zentral und nettes Gebäude, klimatisiert! :) Aber: Entgegen der Ankündigung online gibt es weder eine Küche (die Bilder diesbezüglich sind falsch) noch den angekündigten "Pizza Ofen". Leider gibt es zudem auch keine Schließfächer. Zudem sollte man wissen, dass zu dem angegebenen Preis noch Bettbezug, City Taxe und Steuern dazu kommen. Darüber wird man in der Buchungsbestätigung informiert...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×