Hostelworld.com

Altea Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 665 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 665 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.6
Altea Hostel Located at 3 boulevard Raimbaldi, , Nice.
Altea Hostel
France
Nice 06000 3 boulevard Raimbaldi
72% 665
43.7072290 7.2689660
Altea Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2016
9.7

Excellent hostel. Good communal facilities like a terrace and not far to beach and attractions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2016
9.7

The atmosphere is relaxed and it’s not too expensive compared to some of the others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
8.3

Pretty good. The room was clean. Bathrooms weren't too bad, just a little dated. Staff were friendly & helpful. Would stay again & recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Maj 2016
5.1

The bathroom and room didn't seem very clean. The blanket wasn't washed. And no lockers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Maj 2016
3.1

Our stay was AWFUL. People had to walk through our room to get to theirs, the wifi did not work and when we asked about when it could be fixed, he told us "that's not my problem." That was his attitude for everything. The kitchen and bathrooms were very dirty. They don't clean the blankets between uses but also don't provide a top sheet which is unsanitary. We left mid-stay and asked to be refunded for the remaining days and he refused to refund us. The owner was overall VERY unhelpful a

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Maj 2016
4.0

Staff were very discourteous, asking me more than once to pay my deposit (€20 for a room key?) and forgetting more than once that I had to get my bag from storage. Shower and toilet on level 2 were disgusting. Mould in the shower, stains in the toilet which looked like it hadn't been cleaned for weeks. No hot water after waiting 10 minutes. Rooms were clean, but no lockers or cages, very little security. I don't know why this hostel has such a high rating. Close to the train station was good.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Maj 2016
5.7

Staff were disorganized when we arrived and were continuously rude during our stay. Bathrooms were not cleaned well and you were charged if you left even just a couple minutes after check out. The other travelers we met at the hostel all felt the same and were the best part of the stay due to their friendliness.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Maj 2016
4.6

wc doesn't work very well

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Maj 2016
3.1

Don't bother, had to make our own beds, breakfast is beyond poor, owner was incredibly disorganised took 1 hr to check in.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • fines1128785
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Maj 2016
4.6

So dirty!!!! 🙈

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.