Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha Hostel Pamplona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 365 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 365 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
Aloha Hostel Pamplona Located at Calle Sanguesa 2-1ºpiso, , Pamplona.
Aloha Hostel Pamplona
Spain
Pamplona Navarra 31003 Calle Sanguesa 2-1ºpiso
93% 365
42.8123337 -1.6427178
Aloha Hostel Pamplona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
9.7

Aloha was one of the most comfortable, homey hostels I've stayed in. The place was cozy and the staff was very nice and accommodating. The only negative is that the hostel is very small, which wasn't a problem for me at all because I visited during the off-season. But I can imagine it being quite packed in the summer time. Also, my room wasn't very well-insulated and it was very cold at night even with the heat turned up. But overall a great place to stay for cheap. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Gru 2016
8.6

Muy buena ubicación, el personal es extremadamente amable, te hacen sentir muy cómodo, buena relación calidad-precio, sin embargo no puedo imaginar como seria el hostel lleno, ya que los banos son pocos para la cantidad de camas, la heladera y la cocina super pequeñas.... aunque se tiene todo lo necesario para cocinar. El hostel estaba casi vacío cuando me quede en el, por lo que me la pase muy bien y muy comoda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • florubio
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Paź 2016
10.0

Excelente la gente!. Me sentí como en casa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Paź 2016
10.0

Very nice stylish hotel in a classic old building.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Paź 2016
10.0

Only stayed one night in Pamplona but would have loved to stay longer. This hostel is awesome - clean, chill, beautiful terrace

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2016
10.0

Aloha hostal is spotless, the staff are friendly and super helpful. They recommended great spots for tapas and helped with details like booking my train ticket. I was booked for one night and ended up staying three!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Wrz 2016
10.0

Great facilities great English speaking staff, clean, comfortable, milk and juice provided which was great for dad and I as we travel with cereal usually. We stayed here to start our Camino, and we came back here at the end of our Camino because dad flew out of Pamplona. (Don't know why! Could have flown out of Santiago) anyhow, highly suggest staying at this hostel as I would go back there if I ever was in Pamplona again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
29 Wrz 2016
10.0

Lugar inmejorable, mi segunda vez en Aloha, todo superbien. Muy atentos. Very good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
25 Wrz 2016
9.7

Perfect! Was already my second time in this hostel and for sure not the last one.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Wrz 2016
8.9

Nice hostel, very cosy and clean. Good location, you can walk anywhere. Would reccomendation

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.