Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha Hostel Pamplona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 407 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 407 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Cze 2017
9.7

Un excelente lugar para descansar, el personal muy amable con instalaciones muy acogedoras y muy limpias!! Me encanto, muy recomendado!! :) Lo único que podrían añadir es algo para colocar los objetos de limpieza personal en la ducha para cuando nos duchemos.. de ahí en fuera grandioso! ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
8.9

Great friendly cozy hostel. The location is great, just a short walk from the bus stop. And the vending machine selection really impressed me

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2017
10.0

Todo el staff un encanto, muy bonito hostel con una vibra casera y de relajación que uno busca cuando viaja mucho. Lo recomiendo muchísimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2017
10.0

For me Aloha is the best hostel I've ever stayed during my trip in Europe, very recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2017
10.0

Perfect hostel experience. Clean/comfortable beds with personal charging ports and lights. Free breakfast. Bright and comfy communal area to hang with friends/meet other travelers. 5 mins walking to center. Friendly staff. Highly recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
30 Maj 2017
9.7

Highly recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
8.3

El hostel es muy cómodo, situado cerca de la estación de bus aunque fuera de la ciudad histórica (igual queda a 2 cuadras). Es muy tranquilo, aunque quien quiera fiesta solo precisa salir a caminar por las calles de Iruña/Pamplona, que allí la va a encontrar. Hermosa ciudad

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
9.7

Nous étions deux voyageuses, l'une d'entre nous a trouvé le séjour parfaitement parfait ; l'autre s'est quand même sentie mise à l'écart par les autres voyageurs, du fait qu'elles ne faisaient pas le chemin de Compostelle. Cela ne nous a pas empêché de sortir boire un verre avec deux autres filles de l'auberge. Cette remarque n'est pas du tout du fait de l'hôtelier, car l'auberge était absolument parfaite : propre, neuve, confortable, équipée, chaleureuse... comme à la maison.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
10.0

I stayed here with my friend after 3 days on the Camino. We loved this place! The hostel was so cosy and clean and all the staff were incredibly helpful and friendly. Thank you Hugo for letting us leave our bags and chill out for a few hours after we mixed up our train times to Barcelona. We will definitely be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
8.9

The best hostel we stayed at in Spain! We booked a private double room and it was huge! Huge double bed , brand new furnishings , sunny,bright and immaculate. The location is also great , just 5 minutes to the central placa. The communal area is also lovely and sunny and bright , and there is a gorgeous outdoor area shaded by potplants and creepers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.