Hostelworld.com

Aloha Hostel Pamplona

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 308 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 308 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
Aloha Hostel Pamplona Located at Calle Sanguesa 2-1ºpiso, , Pamplona.
Aloha Hostel Pamplona
Spain
Pamplona Navarra 31003 Calle Sanguesa 2-1ºpiso
94% 308
42.8123337 -1.6427178
Aloha Hostel Pamplona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

This was by far the best, most friendly and accommodating hostel! I came in clearly upset after a bad experience in Spain and Hugo took me in and took care of me for the remainder of my stay. I am so thankful that I found this hostel- truly such a unique and beautiful place with a safe and warm atmosphere. 10/10 recommend! Thank you Aloha Hostel! - Baeley

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
8.9

I loved this hostel and felt so at home at there! Hugo the host is v welcoming, helpful and kind. The hostel is in a great location between the bus station and the old town. I had a brilliant time meeting fellow travellers on the roof terrace which is bright and cheery with sunshine and flowers. I spent lots of time just chilling in the hostel reading my book in the lounge because it was so relaxed. Highly recommended. (NB I had a v good meal at Windsor Tavern on Estefeta in the old town.)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
8.0

Muy bueno para pasar 1 o 2 noches. Bastante céntrico para visitar los alrededores. Además las habitaciones y el baño estaban limpios. Lo único que los dorms de muchas camas son un poco pequeños e incómodos. El desayuno también puede mejorar. La terraza es un plus!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2016
9.4

Really nice hostel! Very friendly staff that had really awesome tips on where to go in Pamplona! Only thing was that if I went again I would probably get a female only room. But that's nothing against the hostel just a me thing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
9.7

I loved this hostel! I stayed here twice in the space of a month, and I decided to return because it has such a lovely atmosphere, the staff if fantastic, and it´s very clean and comfortable. Thank you to Hugo, Christina, and Carolina!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.7

Muito limpo, staff prestativa, localização muito boa, perto da estação de ônibus.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Kwi 2016
10.0

Very good hostel, clean and cozy, quiet, with a large common room. Ideal placement, close to the city centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
9.4

Muy buena la acogida y la confortabilidad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2016
10.0

This was a lovely homely hostel. The receptionist, Ixtassa, was lovely, friendly and very helpful. She showed us where to go in the old part of Pamplona, good places to eat and how to get there.She helped us in our request to get an apartment and then showed us to the apartment. The atmosphere, cleanliness, situation and ambience were all excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Sty 2016
10.0

Todo muy bien, 100% recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.