Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha Hostel Pamplona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 390 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 390 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Kwi 2017
10.0

Cuidan mucho los detalles en la decoración lo cual te hace sentir en como en casa, mi habitación privada además de hermosa estaba súper conformable, definitivamente regresaría ahí.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
10.0

The best hostel I've ever stayed in. So clean. Great terrace. Free breakfast. Friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • HomeMakina
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Mar 2017
10.0

Personal super atento y preocupado, éramos 6, la habitación tenía suficiente espacio para todos, muy limpia y con las camas bastante cómodas. Zonas comunes como baños, cocina, salita y terraza ordenadas y limpias. Sólo podemos decir cosas buenas porque nuestra experiencia ha sido muy positiva, 100% recomendable si necesitas pasar por Pamplona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Mar 2017
8.3

Very sociable! Until 4am. People partying in the lounge keep the whole hostel awake and staff didn't stop the inconsiderate school kids. But I expect another time it would be a great place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
10.0

The hostel is in a great location. Place was clean and the staff are very nice. They also tell you things to see and do in pamplona. There is also a good social area for people to eat and chat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
10.0

El hostal esta genial, luminoso, habitaciones para estar con tus amigos y amigas muy bien organizadas, salón común muy espacioso con terraza para disfrutar del desayuno que te preparan cada mañana. Lo único que solo hay dos duchas de cada sexo, así que si vais un grupo grande de personas tardaréis más. Por todo lo demás genial, en el centro de la ciudad (a 3 minutos de la Plaza Castilla y ayuntamiento. %100 recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ABWheatland
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
10.0

This place is as chill as they come, it's quiet, relaxing, a good place to hang out if you like the peace. Really close to the old town, easy to get to. Loved it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2017
9.4

バスステーションから徒歩5分以内。旧市街へのアクセスも良くスタッフも親切。施設はとても綺麗で8人ドミトリーでしたが広さも充分にあり、ゆったりと滞在を楽しめました!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2017
10.0

The hostel was very nice and homey. The patio is beautiful to sit in the sun. The breakfast was good and the location is perfect. The staff was really nice and helpful. I wish I could have stayed longer

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
10.0

Aloha Pamplona was a perfect 10 on every level. This was my first experience staying at a hostel and I couldn't have been any more impressed. Hugo was so friendly and welcoming I hardly wanted to leave. I will definitely be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.