Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha Hostel Pamplona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 338 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 338 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
Aloha Hostel Pamplona Located at Calle Sanguesa 2-1ºpiso, , Pamplona.
Aloha Hostel Pamplona
Spain
Pamplona Navarra 31003 Calle Sanguesa 2-1ºpiso
93% 338
42.8123337 -1.6427178
Aloha Hostel Pamplona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Sie 2016
9.4

Total hübsches hostel! Wie eine große Wohnung, man kann sich echt Zuhause und wohl fühlen! Die kleine botanische Terrasse ist das absolute Highlight und gerade für Raucher sehr praktisch;) Alles mit liebe und sehr gemütlich eingerichtet. Wir waren sehr zufrieden!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.7

The staff were incredibly friendly and accommodating. They helped to make our stay in Pamplona very enjoyable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
8.0

English speaking manager is very helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
8.0

Generally a good, clean and well equipped hostel. Note that check in is from 13:00, not from 12:00 as stated on their page.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Łotwa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
9.7

Stayed for one night only and didn't really get a chance to see the place properly. But the first impression was great. Location is extremely good, hostel is lovely.. common areas looked great. Hostel was clean and staff was very friendly. Will be staying there again for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
8.6

Great place, great staff! It was easy to check in, get keys, then get out to explore the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2016
9.1

Gracias! Estuve como en casa. Muy bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2016
10.0

L'auberge est très bien située, en plein cœur de la ville. L'accueil est chaleureux. Les dortoirs et les chambres sont très propres et lumineux. La salle commune est agréable et spacieuse, le tout est trop jolie et on s'y sent tout de suite tres à l'aise. Le petit déjeuner sur la terrasse fleurie est très agréable et relaxant. Je recommande cette adresse à tous type de voyageur, jeune et moins jeune ! Le prix est très raisonnable pour la qualité de cette auberge !! Je recommande vivement

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2016
9.7

Aloha Hostal has friendly, helpful staff, is ideally located near the old city and bus transport and the rooms are clean, comfortable and airy. However, the bar fridge is totally inadequate for guests and the "breakfast" is disappointing. I'd rather pay 'room only' and pay an additional 5€ for an optional reasonable breakfast. Kitchen utensils and cooking facilities are basic and kitchen space is cramped. If these points don't bother you, it's a great place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2016
8.0

12人ドミは窓が多くて、4人ドミより広くて安いし良かった。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.