Hostelworld.com

Aloha Hostel Pamplona

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
10.0

Aloha Pamplona was a perfect 10 on every level. This was my first experience staying at a hostel and I couldn't have been any more impressed. Hugo was so friendly and welcoming I hardly wanted to leave. I will definitely be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2016
9.7

Clean, comfortable and in a good location near the city center. The staff was so friendly and helpful, they even called me to make sure I knew how to get there. Highly recommended! -- Limpio, cómodo y en una ubicación buena cerca del casco antiguo. El personal era tan simpatico y servicial, incluso que ellos me llamaron para asegurarse de que yo supiera como llegar. ¡Altamente recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Gru 2016
9.1

Perfect place, nice room, clean and beautiful living room.There is also a nice terrace to have relax time. I recommend It for sure!Also the staff was really good and when we arrive tell me important and useful information about the city!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
9.7

Aloha was one of the most comfortable, homey hostels I've stayed in. The place was cozy and the staff was very nice and accommodating. The only negative is that the hostel is very small, which wasn't a problem for me at all because I visited during the off-season. But I can imagine it being quite packed in the summer time. Also, my room wasn't very well-insulated and it was very cold at night even with the heat turned up. But overall a great place to stay for cheap. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Gru 2016
8.6

Muy buena ubicación, el personal es extremadamente amable, te hacen sentir muy cómodo, buena relación calidad-precio, sin embargo no puedo imaginar como seria el hostel lleno, ya que los banos son pocos para la cantidad de camas, la heladera y la cocina super pequeñas.... aunque se tiene todo lo necesario para cocinar. El hostel estaba casi vacío cuando me quede en el, por lo que me la pase muy bien y muy comoda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • florubio
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
31 Paź 2016
10.0

Excelente la gente!. Me sentí como en casa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Paź 2016
10.0

Very nice stylish hotel in a classic old building.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Paź 2016
10.0

Only stayed one night in Pamplona but would have loved to stay longer. This hostel is awesome - clean, chill, beautiful terrace

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2016
10.0

Aloha hostal is spotless, the staff are friendly and super helpful. They recommended great spots for tapas and helped with details like booking my train ticket. I was booked for one night and ended up staying three!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Wrz 2016
10.0

Great facilities great English speaking staff, clean, comfortable, milk and juice provided which was great for dad and I as we travel with cereal usually. We stayed here to start our Camino, and we came back here at the end of our Camino because dad flew out of Pamplona. (Don't know why! Could have flown out of Santiago) anyhow, highly suggest staying at this hostel as I would go back there if I ever was in Pamplona again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.