Hostelworld.com

Aloha Hostel Pamplona

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
Aloha Hostel Pamplona Located at Calle Sanguesa 2-1ºpiso, , Pamplona.
Aloha Hostel Pamplona
Spain
Pamplona Navarra 31003 Calle Sanguesa 2-1ºpiso
94% 316
42.8123337 -1.6427178
Aloha Hostel Pamplona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Cze 2016
9.4

Very cute and clean with a very kind staff. Beautiful terrace, clean rooms and showers, nice kitchen and common space. Located really close to the historical center of town. Very nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Cze 2016
9.1

Very good hostel. Central, clean, cozy, very nice staff and good vibe. Just didn't appreciate the bed, the mattress somehow sunk in the center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • deborae
  • Puerto Rico, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Cze 2016
10.0

Fantastic place, fantastic staff!! Clean and close to everything. Highly recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2016
7.4

We stayed in a private dorm and were really impressed with the room. It was clean with nice open windows overlooking the city. The location is great and really close to the old town and good restaurants. I loved the terrace but was pretty annoyed at the fact that they lock it up at night blocking access to it. Free breakfast in the morning was a plus

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Pippacarter
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Cze 2016
10.0

Loved it! Highly recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
10.0

Me encantó, todo estaba muy lindo y super buenos anfitriones, la ubicación super buena y un ambiente muy agusto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2016
9.1

A clean, bright, comfortable hostel perfect for Camino de Santiago hikers. It was very quiet which is perfect for those trying to rest before a long walk. The outdoor terrace is beautiful and the bus station is very close by.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

This was by far the best, most friendly and accommodating hostel! I came in clearly upset after a bad experience in Spain and Hugo took me in and took care of me for the remainder of my stay. I am so thankful that I found this hostel- truly such a unique and beautiful place with a safe and warm atmosphere. 10/10 recommend! Thank you Aloha Hostel! - Baeley

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
8.9

I loved this hostel and felt so at home at there! Hugo the host is v welcoming, helpful and kind. The hostel is in a great location between the bus station and the old town. I had a brilliant time meeting fellow travellers on the roof terrace which is bright and cheery with sunshine and flowers. I spent lots of time just chilling in the hostel reading my book in the lounge because it was so relaxed. Highly recommended. (NB I had a v good meal at Windsor Tavern on Estefeta in the old town.)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
8.0

Muy bueno para pasar 1 o 2 noches. Bastante céntrico para visitar los alrededores. Además las habitaciones y el baño estaban limpios. Lo único que los dorms de muchas camas son un poco pequeños e incómodos. El desayuno también puede mejorar. La terraza es un plus!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.