Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha - Eiffel Tower Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 3866 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 3866 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 6.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Wrz 2017
5.4

Shower is tiny and disgusting (full with mold). Tiny staircase, no elevator, and not many spaces to meet new people. Only to spend the night

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
8.0

It's a ice place near from attractions

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Wrz 2017
6.0

The bathroom was outside and to access the shower you had to go outside and up a flight of stairs.. it was a very strange layout. The staff were also not the warmest..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Wrz 2017
3.4

Your things are not safe at the room unless you have your own system :) The location is not close at all from the Eiffel. It's very far away from every touristic place! The staff is completely unhelpful they don't even say hello they don't want to talk with anybody, they are just doing their job. Cleanless? The only thing that are clean are the sheets. I would not come back ever to this place. Breakfast maximun until 9 am so hurry or you will lose. A bread, croissant, cereals, milk, coffe, tea.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Wrz 2017
8.0

Cerca del metro x lo que uno puede ir casi a cualquier punto de la ciudad de interés , los cuartos bien , camas chicas con una mesita y lavamanos, no hay ascensores pero no es un gran problema ,el baño está bien hay , la ducha muy pequeña pero safa , espacio en común chico y prolijo , barrio seguro ,hay supermercados y todo lo que necesitas para tu estadía , personal muy atento 24 hs x lo gral inglés seguro y español solo una chica en la tarde .. que más decir muchas gracias ..lo recomiendo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Wrz 2017
6.3

Zu wenig Duschen und hässlich eingerichtet. Das Frühstück sättigt aber ist ziemlich low level. Die Lage ist in Ordnung. Für den Preis geht es.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • nahuelhuelna988
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Wrz 2017
5.7

Desayuno de terror, limpieza aun mas abrumante.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2017
10.0

It's a really nice place to stay. I would definitely reccomend Aloha hostel at Paris as an accomodtion option.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
7.1

Nice hostel, friendly staff, but my camera was stolen out of my bag while it was in the 'bagagerie' during the day. So, watch out for that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2017
4.9

Los baños son extremadamente pequeños y aunque las habitaciones son aseadas diariamente, éstos siempre están muy sucios. La regadera común llena de agua y sin suficiente luz. No volvería a alojarme en este lugar, además el desayuno es con pan duro como piedra.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×