Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha - Eiffel Tower Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 3822 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 3822 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 6.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lip 2017
6.9

Internet wasn't working at all.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
2.9

It is not near to any attraction specially Eiffel Tower. No ventilation.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Lip 2017
6.3

I give this place 6/10. It's in a good location, close to many things my partner & I wanted to see. The 2 of us stayed in our own private room: twin bunk beds. Not romantic but ok! Shared shower & toilet with floor. Clean but claustrophobic and needing new paint on doors. BIGGEST ISSUES: 2x we returned from long days to our door OPEN. We bolted it every time we left but returned to it ajar. Staff blamed cleaning crew and seemed apathetic. NOT OKAY. Nothing stolen. Outlets did not work in room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
7.7

fijn hostel voor als je kort verblijft, voor een langere termijn zou ik toch iets anders zoeken. hele kleine wc's en badkamers en niet echt schoon. ontbijt was niet super maar genoeg voor de prijs. hostel ligt op een hele goede locatie, je kunt makkelijk met de metro over naartoe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Lip 2017
3.7

By far the worst hostel I've stayed in. 0 atmosphere, extremely dirty (despite when I asked them to sweep our floor, they didn't), very rude staff (there was one guy that was nice - that's it), bad location (closest thing was the Eiffel Tower at a 30 minute walk), no lockers, and awful facilities. The shower on the top floor was so small you couldn't move, and it was the only one for the entire floor. Oh, and no AC, which was fine - but no fans either, and it was 35 outside.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Lip 2017
5.4

For a cheap night stay right near Gare Montparnasse couldn't really expect much more than what I got. Small lockers, minimal security in room, powerepoints inconveniently located, average staff, cash only, gross bathrooms that backed up so you were showering in a dirty puddly. Just bearable for one night - would not stay for longer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Lip 2017
8.0

Es un buen lugar :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
2.9

Hôtel très très mauvais , toilette et douche compris pour tous le monde . De plus, la propreté est à revoir..

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Lip 2017
6.3

Also das Hostel ist wirklich ein Hostel und kann die Erwartungen gerade mal so treffen! Die Sauberkeit in der Dusche war absolut nicht zufriedenstellend! Es war teilweise Schimmel an den Wänden! Ansonsten gab es ein Frühstücksraum 'im Untergeschoss', elches absolut einerb Keller darstellt! Es roch dort unangenehm und das Frühstück war nicht lecker! Achja und Kredit- oder Kartenzahlungen sind generell nicht möglich, steht aber hier! - Das Hostel ist gut für 1-2 Tage, aber nicht länger!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • alswn26903246
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Lip 2017
4.0

진짜 젖늦 쵝악이었어요.. 처음에 방 배정을 받고 올라가는데 아니 무슨 계단이.. 진짜 캐리어 들고오신 분들 절대 빚춪입니다. 엘베 없구요. 저는 꼭대기 방 배정받았는데 무슨 올라가도 끝이 없어요. 힘들게 4층 까지 올라가서 방문 열었는데 계단 또 있음 ㅋ.. 그래서 배정 받은 침대를 찾는데 하나는 누가 쓰고있고 하나는 난장판 ㅎ 진짜 빡쳐서 그 계단을 ^^..다시 또 내려가서 말했더니 프리래요. 남는거를 알아서 쓰라네요. 심지어 무슨 침대가 남냐고 나한테 물어봄; 그래서 다시 배정받고 밤에 자고있는데 어떤 외국인이 와서 지 자리라고 나오라고 ㅋㅋ.. 진짜 빡쳐서 다시 그 새벽에 내려갔더니 또 프리 이ㅈㄹ.. 이제는 남는데도 없고 다 누가 쓰다남은곳 뿐이라니까 시트랑 이불 주면서 알아서 치우고 그거 깔고 자라고함^^.. 청소도 셀프로 하나봄 ㅎㅎ 걍 나몰라라식이고 그 새벽에 빡쳐서 진짜 ㅡㅡ 그리고 더럽고요 다 샤워기 물 3초에 한번씩 눌러야지 나옴 ㅎ 절대 비추임 진짜

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.