Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha - Eiffel Tower Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 3651 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 3651 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Mar 2017
9.7

My friends and I had a wonderful stay at Aloha. Our flight was delayed and the staff said it would be no problem to check in later than we had anticipated. The staff also helped us book an airport shuttle. My only complaints are that they forgot to turn the heat on in our room the first night so we froze and the showers don't have hot water. The second night we were able to get extra blankets and then they turned on the heat. Very close to the Eiffel Tower and to great places to eat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2017
9.1

Tercera vez quedándome en un hostal en París, llegué al hostal ya por la noche pero me sentí seguro y cómodo durante mi estancia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
2.6

Staff were not helpful. Rooms were not clean. Very noisy pipes. Pipes bursted and no one cleaned up. The pipes here very noisy. Felt unwelcome.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • juniormorr
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
4.6

I really don't recommend this place! The bathroom and the toilet was really, REALLY dirty, almost impossible to take a shower. You can't control with you want hot or cold water because the shower was broke. You can see mold inside the rooms and inside the bathrooms. They don't have plugs near the beds, and it's really difficult to charge somenthing. The only good thing is the location and the breakfast, but you have to wake up early, because you just have 1,5 hours to have breakfast.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
5.7

Upon arriving, we did not have good customer service with the man at the desk; they couldn't find our reservation and put us in a random room, then ended up finding the reservation later. Breakfast was very disappointing compared to other hostels I have stayed in. The shower was not the cleanest and was very cramped, also it ran for a few seconds which made it very difficult to get clean. We appreciated that our room was cleanly. However, I would not recommend this hostel to others.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Mar 2017
4.0

Bonjour, le soir de ma première nuit, après être rentrée du souper, j'ai demandé à être transféré dans une chambre privée. Puisque j'avais déjà payé pour les 3 nuits pour le dortoire, le jeune homme de l'accueil n'a jamais accepté que je paie la différence entre les deux chambres, il voulait que je paie les deux chambres en entier puisque j'avais réservé déjà. La nuit, vacarme incroyable fait par les clients et rien n'est fait pour les empêcher de réveiller tout le monde. Mur en carton !!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Mar 2017
10.0

merci très sympa !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Mar 2017
4.3

La primera impresion que da el hostel es de un lugar sucio. El olor es indisimulable. El personal se porto bien, pero es un ambiente que no recomiendo si lo que buscas es pasar un buen rato. La ubicacion no es mala ya que a 10 cuadras esta la Torre Eiffel. Los baños son asquerosos. No recomiendo para nada este hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2017
8.3

me gusto. en la recesion son personas maravillosa y que me ayudaron banda..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Glaucomestre
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
8.3

Pretty nice, well located...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.