Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha - Eiffel Tower Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 3,589 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 3,589 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.6
Aloha - Eiffel Tower Hostel Located at 1 Rue Borromee, 75015 Paris, Paris.
Aloha - Eiffel Tower Hostel
France
Paris 1 Rue Borromee, 75015 Paris
72% 3589
48.8414043 2.3050904
Aloha - Eiffel Tower Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
8.6

Spent the weekend in Paris and really only needed somewhere that was clean and had a comfortable bed as we were out exploring the city the rest of the time. With this in mind, Aloha was really suited to our needs and didn't have any issues. :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sty 2017
6.9

Good location but the rooms are compact. You can hear from next door.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sty 2017
9.4

la douche est ridiculement petite sinon bon petit dejeuner cuisine cool pour se preparer un repas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
7.7

The hostel is warm. They have free croisants, breakfest, good internet, kitchen (that could be cleaner), the rooms are warm and clean. The bathrooms are okay, but could also be cleaner. The location is ok (30 min by foot to Eiffel Tower or 20-25 min by metro to all the most popular attractions). The stuff: I liked 1 out of tree receptionist. The first one was acting like they are 'sick' of doing their job and the last one didn't say hi nor bye when we left.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
8.0

Other than the horrendous color scheme in our room we had a fantastic stay at the Aloha Hostel! The staff was great and it was very close to a metro stop. I would return to this Hostel if I'm Paris again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
2.9

Mau atendimento. Não fala também espanhol. O atendente (mulher) não gosta de brasileiros. Não recomendarei para meus amigos.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
4.0

Hostel nojento , atendimento péssimo na parte da manhã por uma francesa e as camas nojenta . Nunca mais fico neste hostel .

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
7.1

Rooms good, showes small and not great. Good overall hostel for a stay in Paris as it's very safe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
30 Gru 2016
8.6

El personal muy amable, la ubicación es buena y en un barrio amigable. No es el mejor desayuno pero no es malo. Las habitaciones no tienen locker ni lámpara personal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Gru 2016
3.7

Es un sitio sucio. Pequeño, no tienes donde poner tus cosas. Las cortinas de los baños con moho. El peor sitio en el que he estado. Puede que alguno diga que no se puede pedir mucho por el precio. A estos les digo que pase allí dos noches y verán. Desayuno malo. Un asco

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.