Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha - Eiffel Tower Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 3,545 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 3,545 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.7
Aloha - Eiffel Tower Hostel Located at 1 Rue Borromee, 75015 Paris, Paris.
Aloha - Eiffel Tower Hostel
France
Paris 1 Rue Borromee, 75015 Paris
72% 3545
48.8414043 2.3050904
Aloha - Eiffel Tower Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Lis 2016
8.3

I liked this Hostel, it wasn't perfect but it was very good. I did like that if you rented a towel you received your 2 euro back. I had to leave before breakfast was available but there were croissants and a coffee machine so I could get a cup of coffee for a euro before I left which was really nice. The bathrooms were clean and the beds were good. The hostel is about a 20-25 minute walk from the Eiffel Tower, which is decent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lis 2016
4.6

Eu esperava muito mais! O ambiente não é muito agradável e sinceramente fiquei com um pouco de nojo de usar os banheiros e até de tomar banho, porque definitivamente a limpeza deixa muito a desejar. A cozinha também estava muito suja e mal equipada, com eletrodomésticos velhos e muito sujos! O quarto é ok, tivemos a sorte de ficar sozinhos. O tamanho do quarto é bom. A moça que nos recebeu (uma loira) é muito educada e gentil, os demais funcionários são frios e não muito hospitaleiros.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
6.3

Overall it was alright. No lockers in the room but there is a security locker thats the size of like a tiny box in the lobby (tho we didnt use it). 1 euro deposit for key card. Wifi was decent. Showers were push button and cant regulate temp so sometimes hot sometimes cool. My room was pretty stuffy and smelled like body odor, dont know if it was because of my roommates or because of the hostel. About 20 minute walk from eiffel tower, mostly took public transportation everywhere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
5.7

暖气是坏的 设施不太好...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Madagaskar, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
9.1

Mes provision dans le frigo ont été consommées par d'autres locataires. C'est difficile à contrôler en effet

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lis 2016
5.7

a bit smelly in the room

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
8.0

Hallo allerseits´! Ich war für 2 Nächte im Aloha Hostel in Paris und habe meinen Aufenthalt sehr genossen. Alles in allem habe ich mich echt wohl gefühlt, was mir vor allem gefallen hat war die hübsche Einrichtung, das Frühstück und die Lage nahe des Zentrums und der Metro. Die Sauberkeit in den Duschen und Klos lässt leider wirklich zu wünschen übrig ... wäre ich länger da gewesen, hätte mich das vermutlich schon irgendwann gestört. Fazit: Für kurze Aufenthalte ist das Hostel ideal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lis 2016
8.6

Great Location, friendly staff willing to recommend places to visit. Not fancy but a bed, breakfast and wi-fi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Lis 2016
9.7

clean, good location value for money .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
6.0

Check in was quick but without any additional touch. I got to the hostel late so I did not have a chance to really explore it. There are no lockers in the room, just small ones at the reception. Two bathrooms for each floor. No socket around the bed. Breakfast was good and basic. Location is pretty convenient.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.