Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alma Porto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 348 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 348 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2017
8.0

Very nice hostel experience for us. We stayed in a shared room and everything was better than expected. Ambient is cool and public rooms are great: living room, terrace, kitchen. They have a sink ti wash clothes, space for tents, nice breakfast, good wifi, lockers. Maybe maitresses are not the best, little hard, but ok for what you pay i guess. Also there is a volunteer program going on with lots of young people working in exchange for hostelling. Nice hostel to stay in Porto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sie 2017
9.7

This is exactly what a hostel should be. When I arrived I was welcomed and offered to join everybody for a meal. Everyone there was friendly and building itself was nice. I would recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
3.4

Sinceramente,no se lo recomiendo a nadie.Parece el mítico piso de estudiantes, sucio, deteriorado y con un ambiente hippie. Demasiada humedad y suciedad sobre todo en las 4 duchas mixtas y los 2 baños del Hostel. Nuestra habitación, la única privada carecía de privacidad y tranquilidad. En resumen, lo único positivo fue lo agradable que fue el personal con nosotros.Pero aun así lo que más me sorprende es la alta puntuación que le dan los visitantes, razón por la que me decidí a ir, error!!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Maevamug
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Sie 2017
6.0

Terasse sympa, chambres sympa mais l'auberge n'est pas vraiment au coeur de Porto comme indiqué. Pas de petit déjeuner... Un peu déçue.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2017
8.9

Wirklich eine tolle Nacht!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • JOSFSOLIVEIRA5048
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Sie 2017
6.3

Overall a nice hostel in a fairly good location (around the corner to Capa Negra, which is not what it used to be [you'll be better off walking to Bufete Fase]). It does have not enough toilets or showers. It lacks the amenities to provide an atmosphere for proper socialization, it feels cold in that way. Rooms facing the street can be noisy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
7.1

- personnel indifférent, mais pas désagréable. - Nous avions une chambre privative ; super spacieuse. bémol ; des petits curieux ouvrent la porte pour voir ce qu'il y a derrière ! (mettre une indication sur la porte serait une bonne idée :p). Super cadre! vieille maison agréable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sie 2017
9.1

Really lovely hostel. I love the beautiful garden and there is a good vibe!👌

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
9.7

It was fantastic, exactly what a hostel should be. Great atmosphere and friendly staff, nice and ample common spaces and affordable price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • elo_landry8993
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sie 2017
9.7

A good stay at alma porto hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×