Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alma Porto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 325 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 325 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Lip 2017
10.0

Ostello fantastico le ragazze volontarie sono fantastiche! Ha tutto quello che serve e c'è una atmosfera magica! Mi sono innamorato della città e dell'ostello. Tornerò di sicuro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2017
7.4

it's a nice and easy hostel. for the money it's really good. super close to the bus terminal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lip 2017
8.3

Picked this place because of free breakfast. it was alright.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Cze 2017
9.4

Très agréable, le personnel est sympa, l'auberge est propre et bien décoré

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Cze 2017
7.7

Muy buen ambiente. La ubicación no es céntrica pero tampoco exageradamente lejos. Sólo aclararía que se vieron algunas pequeñas hormigas en habitaciones, el resto muy limpio. Baños limpiosm Desayuno con pan, mermelada, jugo, café. Estaba bueno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Cze 2017
8.6

I was only here for one night but I enjoyed it. The staff were friendly and my bed was very comfortable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
8.0

좋아요 싸고 아침도주고 위치도 나쁘지않아요 가격대비 만족!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2017
6.3

Well located, near to train Station and the metro. At check in I was left waiting for 20 mins before asking if somebody could show me around. She said 'The room is on the top floor. I leave soon'. I made my way up. The room was large and clean but the lockers were a little flimsy. The hostel stated it had a 24hr reception. When i needed to check out at 7am, there was nobody around. I couldn't get my key deposit back. Not impressed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Cze 2017
9.4

It definitely depends on the type of person you are and who is working when you arrive, but I was lucky and had a wonderful time. The people working there are traveling through workaway as am I, so I got along with then and enjoyed them very much. The house is absolutely gorgeous, I'd stay in again in a heart beat. You can't​ beat the price. It is far away and the showers are very small, so best be comfortable with nudity.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
7.4

넓은 방에 2층침대가 6개 있었음 (12인실) 중심부랑 멀어서 한참 걸어야하지만 근처에 큰 마트 있고 주방 쓸 수 있고 조식도 줌 따뜻한 물 잘 나오나 배수가 잘 안 됌 조용하고 좋았다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.