Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alma Porto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 282 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 282 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Kwi 2017
9.4

Excelente atendimento da Ana !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2017
8.0

While the staff/volunteers are great and the price was right, the hostel itself was lacking. There was mold or mildew in at least one bathroom, not enough hot water, and the kitchen fridge was sort of broken. If you're coming to Porto for a short time and you're on a budget it's okay, but you get what you pay for. Don't recommend for solo travelers, I had a difficult time meeting people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
9.4

Wow! I stayed in a lot of hostels this week, and Alma Porto was by far my favorite. The beds are so comfortable and clean, the staff is incredibly welcoming and friendly, and there's even a piano in the front desk area! Staying here was like joining part of a little family. I came expecting accommodations and left with memories and friends to keep. Definitely a hostel I'd recommend to all. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Kwi 2017
7.7

Hostel is nice, a huge old house with a great garden. It's not very central, you have to walk around 20-30 minutes to get in the center. Also theres just one toilet and the showers are not very comfortable as well. But all in a I would visit it again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Mar 2017
7.7

Bem gerido e organizado. Quartos amplos e bem ventilados. A equipe é receptiva, bem educada e simpática. Chuveiros são indiscutivelmente mal projetados, e o aquecedor não suporta chuveiros ligados simultâneamente. Se um chuveiro é aberto, desaparece a água quente no seu banho - causando incômodo frequentemente. Falta ainda espaço nos banheiros para carregar suas próprias roupas, sendo necessário aos hóspedes retornar aos seus quartos enrolados em toalhas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
10.0

Fantastic

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2017
3.4

Horrible, muy hippie para mi gusto. Todo el hostel con demasiado olor a humedad y venido abajo. Le pregunte al personal por los sitios más turisticos para conocer y no tenían idea. Los baños estaban sucios y pocos. Lo unico bueno el desayuno que era bastante completo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
10.0

The stay was pretty nice, and relaxed, they are doing a good job!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2017
9.4

A place with soul! Beatiful traditional portuguese house with a garden. Great staff are the biggest asset of the hostel - friendly, helpful and attentive; many being travellers themselves therefore able to understand the guests' needs. As for facilities, you get a well equipped kitchen with a fridge, free breakfast (unlimited bread and jams and cereals), hammocks in the garden (yes!), good wifi (works in the rooms too). Downside are the showers which aren't always hot. Overall: recommended!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2017
9.7

Me encantaba! Amazing people and environment!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.