Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alma Porto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 299 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 299 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Maj 2017
10.0

Great garden and friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • daphneehalle4645
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Maj 2017
6.6

Très bonne ambiance! La grande cours arrière permet de belles petites soirée remplie de rencontres. Par contre coté sécurité c'est très ordinaire. Pendant mon séjour j'ai perdu 100€ et plusieurs articles de soins personnels, ce qui ne m'etait jamais arrivé ailleurs! Des casiers sont disponibles, mais trop petits pour y mettre votre sac. Organisation assez moyenne. Le premier soir je suis retournée a ma chambre et mon lit était occupé, j'ai du attendre 30 minutes pour en avoir un autre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Maj 2017
8.9

The location is not the greatest but the hostel is really nice and clean! Well worth the money. Staff was kind and helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
3.1

Roupa da cama suja com cheiro muito desagradavel pequeno almoço muito fraco casas de banho sujas nao tem fatura com nif

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • MitchaAdventure
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Maj 2017
2.6

I would not recommend this for anyone ... the staff were unfriendly and unhelpful and did not even greet me in the morning... the place smelled like wet dog and it was very uncomfortable

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Maj 2017
10.0

Fantastic place to stay. Always meeting great people. Really cool location; not the middle of the city but easy walk to everything and public transport very close including ½ of the major train stations. Cool garden. Really nice rooms and common spaces. Not too big!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
10.0

2 copines en petite virée de 4 jours. Très bon endroit avec du personnel sympa et une station de métro à 5mn à pied. Des petits commerces à proximité (petits bars servant à manger pour les arrivées tardives)...très contentes de notre séjour. Les nuits sont un peu bruyantes mais cela est plus du aux personnes hébergées qu'à l'auberge elle même et à son personnel. Nous recommandons cet établissement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2017
6.3

It is a really nice hostel, but unfortunately I can't really recommend it, because the neighborhood is not safe at night. I went out for dinner after arriving at about 10pm just down the street, and was followed part of the way back (until I went to a nearby cafe that was open and waited for the car to drive away). I was later told by staff that this area (which just 2 blocks from the hostel) is famous for prostitution. It's really too bad because I liked the hostel a lot.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Kwi 2017
9.4

Excelente atendimento da Ana !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2017
8.0

While the staff/volunteers are great and the price was right, the hostel itself was lacking. There was mold or mildew in at least one bathroom, not enough hot water, and the kitchen fridge was sort of broken. If you're coming to Porto for a short time and you're on a budget it's okay, but you get what you pay for. Don't recommend for solo travelers, I had a difficult time meeting people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.