Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.7
Alle Torri B&B Located at via Fratelli Rosselli 9, , Verona.
Alle Torri B&B
Italy
Verona 37138 via Fratelli Rosselli 9
89% 529
45.4421909 10.9638666
Alle Torri B&B
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Sie 2016
9.7

A wonderful, quirky apartment. The decoration in the rooms is fantastic and unusual. The host is a very nice guy and overall the experience was unique.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
9.1

This is the best room I have ever lived, like the princess, like the queen. Everything is amazing except the location is a bit far from the Juliet's house.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
8.0

Habitación muy limpia y cuidada al detalle, quizá con excesiva decoración pero encantadora. El problema está en la ubicación, ya que está un poco alejada tanto del centro como de la estación del tren; aun así, no hay mala comunicación con los autobuses.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
9.7

I didn't have time to leave a message to say thanks because we left in the morning, but it's the best place that I've ever been! The rooms are amazing and it really worthies the price! It's out of the city center, but the bus stop is really near and it doesn't take too long to arrive at the tourist places! Concerning the breakfast, omg! It's just amazing!! Each detail is planned to make people feel comfortable! I didn't feel like I was at a B&B, I felt like home! Grazie Mi

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
9.7

Very warm welcome, you feel immediatly like home. The appartement is nice and clean, and the breakfast is complete. You have to walk 10 minutes to go to the center, or you can take a bus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • catarinapardall
  • Portugalia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lip 2016
9.4

It's literally an appartment with some rooms with a king size bed. The decoration in each one is different and really really nice! There's a bathroom really clean, the only thing was it's a little hard to get hot water. There's free breakfast and you can have milk, cereal, coffee, etc. You can go walking to the city center, it takes like 20/30 min. Really recomend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • AlexandSoph
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
8.9

This place was lovely! Great Host, very helpful. The decor is mad in a good way, clearly a lot of thought and enthusiasm has gone into it. Location a little far out but walkable and bussing is cheap & easy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2016
10.0

ha sido fantastico, una experiencia genial, muy limpio, acogedor, amplia habitacion, comoda, gente muy amable y cordial, en un barrio tranquilo, a pocas paradas de autobus del centro, llegas enseguida....MUY RECOMENDABLE¡¡¡¡¡

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2016
9.7

Realmente es el hostal mas bonito en el que he estado. Las piezas son tematicas y es todo muy limpio y bonito, el desayuno era gigante con muchas opciones para comer. Esta un poco alejado del centro pero se puede ir caminando o en un bus que pasa muy cerca. Muuuy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • juliaweber86703
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Cze 2016
9.1

Vittorio is a great host! There are so many fantastic details in the hostel! We enjoyed our stay a lot!! The shower could be warmer! ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.