Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 496 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 496 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
Alle Torri B&B Located at via Fratelli Rosselli 9, , Verona.
Alle Torri B&B
Italy
Verona 37138 via Fratelli Rosselli 9
90% 496
45.4421909 10.9638666
Alle Torri B&B
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
9.1

Lovely place, but there was no hot water

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
9.7

Our stay at Alle Torri B&B is almost the best memory in Italy!!! The hosts are soooo lovely and friendly, the room is pretty and full of sweets. We love the snacks a loooot! Thank you for hosting.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
7.7

La persona che ci haa accolto molto cordiale. Ci ha dato indicazioni molto chiare su come raggiungere il centro, mezzi pubblici ecc. Camera molto confortevole e arredata in modo molto particolare.. Ricreava un'atmosfera familiare ma allo stesso tempo artistica. L'unico inconveniente il fatto che la doccia ci è stato consigliato di farla la sera xke la mattina l'acqua calda scarseggia e confermo il fatto. Io l'ho fatta ed era gelata.. Nel complesso un buon posto

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
5.4

Le personnel était très sympathique mais il faisait très fois pendant la nuit, les couettes étaient sales et ni douche ni toilettes en état de fonctionner! Déçue

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Il bagno funziona perfettamente le trapunte sono pulite forse sei tu che non sei una persona molto igienica visto come hai trattato la stanza, se leggi le recensioni sei l'unica che si è lamentata. Non ci hai mai risposto alla mail e te abbiamo anche aspettato tutto il giorno hai pagato solo € 24 in due persone, cosa ti aspettavi un hotel di lusso?

7 Kwi 2016
9.4

Hostel is in a great location and easy to get to from the train station. Amazing staff with lots of helpful information on where to eat, drink and places to see.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2016
10.0

First off it was amazing to have my own room with my own bed for a few days. The place is a flat not a hostel but I think that's what makes it better. It's only slightly hard to find but in a safe location if you're traveling alone. The guys that run the b&b are nice, and so helpful. When you check in they give you a map and tell you where to go, what to do, and where to eat. This map was a lifesaver! I ended up getting lost on the way back, and my phone had died, but the map got me back safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
9.7

OMG its so cute!! We need more like this friendly guy and very cute rooms. It's a shared flat with 3 double bed room and you have to share the bathroom. You can use the fridge, coffe machine, hairdryer, etc. You really feel welcome and if you're at home. Crazy cute rooms and a lot of stuff. You have the breakfast at a table.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
10.0

Un sitio ideal si vas a verona. Situada en una zona muy tranquila y cerca del centro, la casa increible con decoraciones maravillosas. El chico muy atento y agradable desde el primer momento, ademas de que nos explico la ruta a seguir en la ciudad. Lo recomiendo sin lugar a dudas!!! Calidad-precio muy bien, ademas de tener el desayuno al dia siguiente. Nosotros salimos encantados de alli!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
10.0

Bellissimo! Arredato con gusto, accogliente e comodo. Da proprio una sensazione di calore e tranquillità. Centro raggiungibile in maniera comoda e veloce. Host disponibile, preparatissimo, per nulla invadente da tutte le indicazioni per un soggiorno piacevole. Consigliato

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
9.7

Everything went as we expected, the host was perfectly on time and really helpful. The room was amazing, the ambience is so creative. Everything was tidy and the breakfast together with shampoo and towles etc. were included within the prize and free to use. The bathroom was shared between the three rooms but for a 2-3 days stay it's totally fine. It's a perfect location for a short stay in verona and my bofriend and I will definitely go there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.