Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 521 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 521 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.8
Alle Torri B&B Located at via Fratelli Rosselli 9, , Verona.
Alle Torri B&B
Italy
Verona 37138 via Fratelli Rosselli 9
90% 521
45.4421909 10.9638666
Alle Torri B&B
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • AlexandSoph
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
8.9

This place was lovely! Great Host, very helpful. The decor is mad in a good way, clearly a lot of thought and enthusiasm has gone into it. Location a little far out but walkable and bussing is cheap & easy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2016
10.0

ha sido fantastico, una experiencia genial, muy limpio, acogedor, amplia habitacion, comoda, gente muy amable y cordial, en un barrio tranquilo, a pocas paradas de autobus del centro, llegas enseguida....MUY RECOMENDABLE¡¡¡¡¡

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2016
9.7

Realmente es el hostal mas bonito en el que he estado. Las piezas son tematicas y es todo muy limpio y bonito, el desayuno era gigante con muchas opciones para comer. Esta un poco alejado del centro pero se puede ir caminando o en un bus que pasa muy cerca. Muuuy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • juliaweber86703
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Cze 2016
9.1

Vittorio is a great host! There are so many fantastic details in the hostel! We enjoyed our stay a lot!! The shower could be warmer! ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2016
9.7

C'était seulement pour une nuit que nous avons profiter d'une des chambres offertes par Vittorio et nous avons été conquis moi et mon copain. La décoration est époustouflante et le déjeuner est gargantuesque. Nous avions accès à une petite terrasse depuis notre grande chambre, c'était super. De plus, lorsque Vittorio nous a reçu, il a pris le temps de nous faire part d'une carte de la ville qu'il a agrémenter d'un plan pour visiter ainsi que de multiples recommandations pour boire et

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.7

Had an amazing time here. Loved the place, it was so different and cool. The host was amazing, he had everything thought out and answered all our questions before we even asked them. If we went back to Verona, we will defiently stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2016
9.7

Excellent place, really nice and unique rooms. It is only 10 min in bus to the downtown. The room has many details and the decoration was fantastic. I would stay there again if I ever come back to Verona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2016
9.7

This place was absolutely lovely! Directions made it easy to find. You do have to take a bus to get to the B&B, but you will need to get a bus pass to move around in Verona anyway, and the place is an easy walk from an accessible stop. The room was big, the people were friendly and everything was immaculate and SO cute. In the bathroom they have lots of shampoos, conditioners, and body washes for you to use. The breakfast in the morning is very generous as well! Absolutely would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Maj 2016
9.7

This is a really great place and I enjoyed my stay there. The host is very nice guy and I think that he created a very colourful and interesting home. This is the best hostel that I have ever been.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2016
9.4

Excellent accueil. Ponctualité irréprochable. Vittorio est aux petits soins pour ses locataires. Il donne toutes les infos utiles pour sa location et pour la visite de Vérone. Originalité du décor. Bonne literie. Mais robinetterie défaillante dans la salle de bains : le réglage de la température de l'eau relève de la mission impossible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.