Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 581 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 581 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
8.3

Está muy bien el lugar, el cuarto con muchos detalles. Lo único malo es que si queda alejado del centro. Buen lugar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Maj 2017
7.4

Hicimos una reserva para las 14 pm, llegamos 30 min antes y nos hicieron esperar fuera mientras lloviznaba (creemos que estaba en casa) y tampoco nos explicó nada sobre la ciudad. La habitación tenía una bonita decoración y todo el lugar estaba muy limpio y ordenado. Se encuentra a unos 30 min andando del centro y hay transportes públicos en los cuales pagas 2 euros por trayecto. En la casa habían notas de agradecimiento de antiguos visitantes, lamentamos no haber tenido un trato más cercano.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2017
9.4

Wonderfully decorated, nice and cosy apartment. It has everything needed for short stay. Vittori is very friendly and nice host. The apartment was in perfect condition.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2017
7.7

Difícil de encontrar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2017
8.6

Wow! A one-of-a-kind place. A bit far from central Verona (about 45 minutes walking) but certainly unique and with flair. The room was clean and themed and we loved the view from our private balcony. Breakfast was offered (instant coffee, apples, and packaged pastries) and the shared bathroom was clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Kwi 2017
9.4

Cute place with some cool decorations. Staff were very nice and the faculties were great. No kitchen use which kind of sucks but the breakfast was yummy and there is a microwave. Kind of confusing to find as it is in an apartment building and a little bit of a walk to old town area (30 mins) but not bad at all.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2017
6.0

Generally the place is lovely, very well arranged, very clean, very interesting. However the host was not friendly and polite at all. There are plenty of rules in the house that you need to follow (you can't use the kitchen, you can't take a shower in the morning etc), which made us feel like intruders, even though we are paying for the room. During our stay there was a problem with the electricity and there was no electricity during almost the whole time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
10.0

Cutest little rooms, didnt pay too much and you get what you would expect! Lots of sweets for breakfast, we couldnt eat them all. The host was so funny and really personable, we definitely enjoyed our stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
9.7

The decorations were great and the staff was really friendly and helpful. It definitely made our trip to Verona a lot less stressful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
9.7

Buena hubicacion, tranquila y fácil acceso al centro. Tanto La decoración como los servicios muy buena.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.