Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

All Days Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1147 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1147 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
7.7

Buen hostel, no muy lejos del centro andando y bien comunicado con transporte público con el aeropuerto y las estaciones de tren y autobuses. Limpio (aunque podría estarlo más) y barato, ideal para la gente que pasa el día fuera y sólo pisa el hotel para dormir y ducharse. Cama cómoda y buena señal de internet. Mucha información sobre actividades y mapas en la entrada. Totalmente recomendable, volvería seguro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2017
10.0

I highly recommend this hostel. I'm impressed with the cleanliness and the facilities. Totally worth the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Cze 2017
4.6

We booked a double for 3 nights. Our room was smelling so much, we couldn't stay in there without AC on. Kitchen was fully equipped and nice. Staff is just there. No interrests in their guests.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
10.0

The All-Days Hostel in Toronto was really great. Booking online was quick and easy, and very well-priced for the value and location. Felt secure and the staff helped us with luggage storage and room access. After that we had a nice quiet stay, with clean beds, washrooms and showers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
31 Maj 2017
6.9

Quite far from most attractions though subway is nearby. Supermarket right out front. Didn't accept Visa cards. Good wifi and $5 to use washing machine and dryer with washing powder which was good. Bathrooms good in number but mould on shower curtain, no floor mat, no hand towels. Rooms ok, beds very firm and covered with noisy plastic protectors. Staff not often present and no real activities/events.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
9.4

The hostel was spotless and rooms really comfortable and tastefully decorated - takes hostel living to a whole new level!! About a half an hour walk into the main town but only 2 minutes from the subway. Also very easy to access from the airport. HIGHLY RECOMMEND!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kennethqua
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Maj 2017
8.3

Not a bad hostel. It's not filled with activities but perfect for some peace and quiet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
8.9

Bislang das sauberste Hostel in dem ich die letzten 10 Wochen war. Wirklich freundliches Personal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
8.3

well located, clean with nice staff (specially Yahya at the reception).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2017
7.4

Beim Einchecken schon das erste Problem. VISA KK wird nicht genommen. Daher am Bankomat Bargeld geholt. Für 10$ mehr gab es ein privates kleines Zimmer. Aber nur mit einem durchgehenden Bett umd einer Decke. Auf Anfrage hin erhielt man ein eine zweite Decke. Gleich Gegenüber ist ein Supermarkt. Die Metro ist auch gleich um die Ecke. Waschmaschinen und Trockner sind auch vorhanden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.