Hostelworld.com

All Days Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 987 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 987 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.1
All Days Hostel Located at 5 Selby St, , Toronto.
All Days Hostel
Canada
Toronto Ontario M4Y 1W3 5 Selby St
84% 987
43.6709448 -79.3779185
All Days Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Maj 2016
5.4

On the website they advertise you can pay with credit card, but they don't accept cards, cash only, and I only had US dollars at that time and had to pay getting a really bad exchange rate. Stuff could be more polite.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Maj 2016
9.4

Great place to stay in, close to the subway, very helpful staff, and comfy beds, although there are only limited facilities in the bathroom, and there is no room cleaning service.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Maj 2016
8.6

I enjoyed my stay at All Days Hostel and it provided everything that I needed. In the private dorms section, there didn't seem to be any mingling although upstairs in the dorms things seemed more friendly. The $55 Niagra Falls day tour is definitely worth it so make sure you do it. The staff were reasonably friendly too. Location wise it is a short train ride to downtown although you can walk there in about half an hour. Overall this is great value and I'll be staying there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2016
9.1

Best hostel in Toronto. Very clean and secure, as well as having an amazing staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
8.9

Very clean, quiet, and secure. Only problem was the WiFi which did not reach all the way to my room on the top floor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Kwi 2016
8.9

I think they should have breakfast. The wifi is bad sometimes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Kwi 2016
5.7

Het hostel was erg gehorig. Geen regels. Soms tot 3 uur 's nachts harde geluiden vanuit de gemeenschappelijke ruimte. De bedden waren slecht en de kussens waren dik en hard. Het plastic om de bedden maakte het erg oncomfortabel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kenia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
10.0

I will arrange to stay there again in future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
7.1

We hadden erg veel moeite om binnen te komen en in te checken, ondanks het feit dat we hadden aangekondigd laat te zijn. Er was niemand aanwezig om ons te helpen. We konden alleen cash afrekenen wat nergens genoemd stond.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

Stayed in a basement single bedroom over a weekend. Couldn't be more satisfied with the convenient location and helpful staff! Kitchen and shower were awesome too. Had a pill-bug on my bed once, and I couldn't find an AC unit in my room (which would've been sad had I stayed indoors all day long), but otherwise it was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.