Hostelworld.com

All Days Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 976 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 976 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.4
All Days Hostel Located at 5 Selby St, , Toronto.
All Days Hostel
Canada
Toronto Ontario M4Y 1W3 5 Selby St
86% 976
43.6709448 -79.3779185
All Days Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kenia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
10.0

I will arrange to stay there again in future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2016
9.7

Very nice, comfortable hostel. Great location! It was a bit chilly in the basement, though. But the TV in my (private) room was a nice surprise!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
9.1

You get all you need here. I felt very comfortable and would stay here again at anytime!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
10.0

The only thing was the wifi was bad and we had to pay debit or cash. Otherwise perfect location, very clean, very nice staff and cheap. Loved it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
8.9

전반적으로 무난했습니다. 2주동안 잘 머물다 갑니다. 호스텔 위치가 가장 큰 장점인듯 합니다. 지하철도 가깝고 번화가 중심에 있어서 이동하는데 불편함이 없었습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2016
9.4

Stayed at Alldays for 7 nights in March 2016. Booked a private room through the hostel's website without any problem. Rooms are not very spacious but enough to place a large 100-liter bag. Rather cosy. Internet was fine too. Cooked by myself. Kitchen appliances and the crockery allow to have all the everyday meals cooked properly. The great advantage is a large Nofrills supermarket right in front of the hostel. And of course the location - in the very heart of Toronto's Downtown.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2016
8.9

Loved having a private room, great value for money and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Mar 2016
8.9

Very nice and cosy rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2016
8.0

Great location, right next to the subway, shops, restaurants, post office! Room was a bit noisy as our romm was in the basement so could hear everyone walking into the hostel and down the stairs at night. In general hostel was clean room was spacious and staff was helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lut 2016
8.0

Great place to stay. Close to the Village and Downtown, it was a good place to stay. We like it because it was in a safe neighbourhood.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.