Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

All Days Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2017
8.3

well located, clean with nice staff (specially Yahya at the reception).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2017
7.4

Beim Einchecken schon das erste Problem. VISA KK wird nicht genommen. Daher am Bankomat Bargeld geholt. Für 10$ mehr gab es ein privates kleines Zimmer. Aber nur mit einem durchgehenden Bett umd einer Decke. Auf Anfrage hin erhielt man ein eine zweite Decke. Gleich Gegenüber ist ein Supermarkt. Die Metro ist auch gleich um die Ecke. Waschmaschinen und Trockner sind auch vorhanden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
8.6

Overall, a really good hostel. Very clean - clean linen and towel provided, bathrooms, kitchen and hallways cleaned everyday. Internet worked perfectly fine in rooms and common areas. Fully functioning kitchens to prep meals. Good security - a code for the front door and your own key to your room. The only downside was the location, it's fine if you're ok with walking, but otherwise a really good hostel, would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
8.0

Pros: very close to Sherbourne station, modern facilities, felt secure, reasonable price, met several interesting people Cons: $20 extra for late check-in, blanket had holes in it, bed had some foreign hairs upon arrival, ants in the bathroom, always a struggle to get the key out of the door, outdated website with lots of spelling mistakes

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
10.0

All Days was a pleasant surprise. The property is conveniently located, well-maintained, and great value for money. What's more, they offer a reasonably priced airport pickup. I would definitely recommend this place to someone looking for a budget stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
8.9

Great location and good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2017
4.3

Me dieron una habitación donde apenas cabía la litera, en las fotografías y la descripción son habitaciones completamente distintas. Ni siquiera creo que sea ese lugar. Me negaron servicio de lavandería, le daban trato especial a otros huéspedes. Compartí habitación con un anciano, el cuarto olía muy mal. Pagué 3 noches y solo pase una aquí porq era como una prisión. No volvería jamás. Lo único bueno de ese lugar es la ubicación.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
9.4

Limpio,Buena Cocina, personal muy amable las habitaciones compartidas temperatures muy oscilantes,y muy pequelas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shannonferris861218
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Kwi 2017
10.0

Nothing bad at all to say about this place. Very clean, accommodating staff. Convenient/central location. More of a hotel feel when compared to some of the shitshows I've stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
9.1

Great little place:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.