Hostelworld.com

All Central Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 472 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 472 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.2
All Central Hostel Located at Bécsi street 2, , Budapest.
All Central Hostel
Hungary
Budapest 1052 Bécsi street 2
84% 472
47.4969661 19.0513658
All Central Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
25 Kwi 2016
7.4

WiFi worked well, many door handles and locks were broken, the kitchen smelled a little funky, and the quality of the beds were average, decently clean but not amazing. Good value for the location, but if you want a better atmosphere to meet people, or a more quality stay, I would suggest paying a little more and staying elsewhere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Kwi 2016
9.4

L'Ostello si trova in una delle vie del centro di Pest ed è molto vicino al Danubio. Tipico palazzo di fine ottocento, stanze molto colorate e vivaci.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
7.1

Para mi la ubicacion cerca del metro y en pleno centro junto con la limpieza fue lo unico que destaco. Las camas realmente eran incomodas, las literas muy ruidosas y fragiles. Sin espacio comun para desayunar o compartir. En realidad es solo una hostel para pasar la noche; por lo menos el personal que me toco no estaba muy informado para orientarme con respecto a que hacer en Budapest, ya que en esta Hostel no me ofrecieron nada.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

Świetny stosunek jakości do ceny, to jest oczywiste. Polecam ten hostel. Doskonała lokalizacja i bardzo miły personel. Jednak nie powiedziałbym, że jest to hostel imprezowania. Brak wspólnych miejsc do spotkania ludzi, tylko pokoje. Odwiedziłem ten hostel w czasie zimy, może to z tego powodu. Trudne gotować w małej kuchni, ale nie trzeba go właściwie bc jedzenie jest tanie zewnątrz.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2016
8.6

I really had a good time. Guys at reception are very pleasant and helpful. There cant be a better location to stay in budapest. Everything is at walking distance like Food, metro, night life & important attraction.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2016
8.9

I think you should take care of the showers of the 4th floor: there was a lot of water on the floor and one of the shower was out of service. No toilet paper in the man toilet and no key. Besides of that, no real problem. Thanks, it was a cool stay !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ciezasga
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
16 Sty 2016
9.7

What an excellent hostel! Receptionists were always kind and helpful. The female one offered me Turkish delight and some tea, even if I couldn't do the check in yet :) Beds had curtains and also private wooden boxes to leave stuff, which was really handy (besides the lockers, as well!). My only inconvenience is that to get to the bathrooms/showers you had to get past the common area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2016
7.1
Przetłumaczone przez Google

Bardzo pomocny i uprzejmy personel! Mimo, że budynek jest stary, oni zachowali wspólne obszary bardzo czyste i łóżka były również pod opieką prawidłowo. Dodatkowo lokalizacja hostelu jest doskonały. Ogrzewanie w ciągu dwóch dni, podczas gdy grzejnik był całkowicie zbyt gorący, a gdy ogrzewanie wyłączone reszty naszego pobytu ponieważ wewnętrzne okna nie może być prawidłowo zamknięte, temperatura wewnętrzna była dość zbyt zimna. Dodatkowo możliwość zablokowania drzwi toalety byłoby miło.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Gru 2015
7.4

Probably best if you go here in a group or if in peak season might be better I didn't meet any one so went to a party hostel. Would say for a stag\hens it'sexactly what I would book. It's more like a converted hotel rooms with bunk beds in room. Great location. No common room small kitchens on each level.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.