Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aline Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 645 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 645 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Cze 2017
9.4

位置距离汽车站比较远,不打车的话走着比较辛苦。整体氛围非常好,老板很热情,但是很遗憾我的充电宝在这里被顺手牵羊了。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2017
8.9

Déjeuner super! Emplacement super et employés sympathiques! Le seul problème c'est que la chambre réservée aux filles est directement liée au salon dans lequel tout le monde fumait! Ça sentait donc dans notre chambre et nous empêchait de dromir puisque la tv était directement coller sur la chambre. Mais autre part c'est une hostel de qualité!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jsdaalder7162
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Cze 2017
9.1

A very good place to stay and chill. Ended up extending for almost a week. Be sure to ask the owner for good tips and advice on what to do

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Cze 2017
10.0

Merci Yacine, Hamza et le père de Yacine pour votre super accueil!!! :) Votre auberge est géniale, on s'y sent comme à la maison! Malgré le fait qu'il n'y est pas de casier individuel, vous avez pris soin de nos effets personnels :) La terrasse sur le toit est géniale!! Cet auberge est petite et permet de rencontrer de nombreux voyageurs. Si vous allez à Chefchaouen, cest définitivement l'auberge qu'il vous faut!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
8.0

Rooms ventilation is undesirable, without a draught, the room air is very stale and smell of feet odour. Windows are small and unable to open fully. Wifi is very weak or no access at all in the terrace The square and local market are of walking distance from the hostel location and use of the kitchen is an added advantage

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Cze 2017
9.4

Très bon Hostel! Les propriétaires nous invitent à manger le ftoor avec eux et sont très ouverts aux propositions ou autres demandes Je recommande fortement pour l'ambiance et la super terrasse !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tmanel468125
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Maj 2017
8.3

Close to main square. Nice rooftop. Breakfast was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
27 Maj 2017
9.7

Absolutely loved our stay here! The beds were good, bathrooms clean and there were heaps of places to hang out (including an amazing terrace) and meet people. The owners were super welcoming and helpful - even let us join them for dinner! The only downside are there were no lockers in the room. Would definitely stay here again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
25 Maj 2017
9.1

Great place to chill out in Chefchauoen. Nice staff, decent facilities, nice common areas and a good vibe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
10.0

Nice hostel in a nice city. Had a pleasant stay, would recommend 10/10.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.