Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aline Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 603 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 603 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2017
8.9

very nice atmosphere, the roof-terrace is amazing and the staff is great. that the hostel is not in the Medina is no disadvantage at all as it is a bit more relaxed that way

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2017
10.0

Favorite hostel is stayed in morocco! Staff is so friendly, beds are comfortable and the view from the terrace is breathtaking! Would highly suggest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
9.1

We enjoyed our stay at aline hostel, staff was really kind they helped us with everything and the atmospehere is really nice we met some great people to hang out together. Breakfast is ok with great view from roof terasse. Toilet and shower are really clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
2.6

Muy muy sucio ...el personal nada agradable. Habitación muy pequeña ,tenía q ser para cuatro como mucho, y era para seis . Pelos en las camas , sin llave para poder cerrar la puerta , teníamos que Dejar las maletas en la habitación y confiar en la buena fe de la gente. Nuestra habitación estaba en la terraza y por la noche tuvimos que aguantar ruidos hasta las dos de la mañana que decidieron irse otros huéspedes, a pesar de decirles varias veces que queríamos dormir. PARA NO VOLVER

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Kwi 2017
10.0

员工yassin人很好很热心给我们推荐了吃饭和玩的地方,还帮我们预定了从丹吉尔到舍夫沙万的大巴票,CTM网上官网太不好用了,后来事实证明现买也可以买的上不过当时看CTM网站上要没票了比较着急。位置就在medina,舍夫沙万小镇并不大所以位置算不错。没有上锁的柜子。床位价格不贵而且包含早餐,很好吃。觉得是类似家庭旅馆的感觉,很不错值得推荐。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2017
9.1

ethe owner is really helpful and he booked bus tickets for us

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Kwi 2017
10.0

We had a wonderfull stay here. Cozy place, friendly and helpfull staff and a fair price. Looking forward to come again if we are in Marokko ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • EzequielPangare
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Kwi 2017
9.4

Hostel aceptable. Con un correcto desayuno incluido, la vista desde la terraza es una de las mejores cosas. La habitación de 6 que me tocó era bastante pequeña

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Kwi 2017
10.0

Really chilled hostel with good vibes. Minutes from the medina and the souk and also very close to some small hiking trails!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2017
8.3

We enjoyed our stay at aline, for the price it is definitely worth staying. The hostelmum gets a little grumpy when you ask for more tea for breakfast, but that's not a big deal...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.