Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aline Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 444 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 444 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
Aline Hostel Located at Av Sidi Ahmed el Uafi, 2, Chaouen, Chefchaouen.
Aline Hostel
Morocco
Chefchaouen Av Sidi Ahmed el Uafi, 2, Chaouen
85% 444
35.1686938 -5.2591562
Aline Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2016
8.3

Rooms don't get much circulation in the summer months, so they get hot. I didn't spend much time here, but I found the other guests to be not very friendly. Staff was very friendly. Breakfast is terrible, literally just a piece of bread and awful coffee. Do yourself a favor and go around the corner to the milwi stand and buy some milwi u fromage for two dirhams. Very cheap hotel though, and great location. Good for a budget traveler spending a couple nights in the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Sie 2016
6.9

Little dirty at times some dorms are very cramped. But very good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Sie 2016
7.1

All in all we had a great time in the hostel. The breakfast is alright and it's a very chilled atmosphere on the roof top. But unfortunately when we left the staff blamed us that we didn't pay, what we did. Would be nice if they could organize their bookings and payments better.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
7 Sie 2016
8.3

Chillest place on the planet. Great for solo travellers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Sie 2016
8.6

Had a good time in Aline Hostel! the guys are really friendly and help wherever they can. The rooms are clean and the rooftop is good for relaxing hours in the evening. Inshallah see you guys and the nice city Chefchaouen soon!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lisaaulenbacher5193
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
1 Sie 2016
9.7

Nice place, nice staff, nice rooftop :-) next time again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Sie 2016
7.1

The rooms don't have much circulation, particularly in the warmer months in Chefchaouen. The rooms felt like saunas when I stayed there. The locks on the bathroom/toilets didn't work as I got walked in on a couple of times while using them. The staff are friendly despite not all of them speaking English. Great rooftop views.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
27 Lip 2016
6.0

위치는 큰 길가랑 가까워서 캐리어 있으신 분들이라면 여기 숙소 추천하지만 청결도랑 시설은 별로임. 그리고 숙소 위 쪽으로 올라가면 시냇물 같은 길 니오고 모스크 올라가는 길도 나오고 반대쪽으로 올라가면 음식점들 모여있는 곳이랑 다 나와서 여기 저기 이동하기 좋았음. 조식은 자율식이 아니고 직원이 쟁반에 차려서 주는데 동그란 빵 반쪽이랑 오렌지잼이랑 버터,차나 커피 끝임. 솔직히 같은 가격의 다른 도시의 호스텔 보다는 못했지만 기대 안하고 가면 괜찮은 곳임 지낼만 함. 아 그리고 여긴 에어컨없고 선풍기도 있는데 한대 뿐임. 침대 일층에 창문도 있어서 제일 시원했고 이층은 바람도 안통해서 더웠음.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Lip 2016
7.7

Staff is very helpful and nice Good for the price Awesome location for the picture you can take right outside the hostel- perfect blue scenery

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
9.1

Great city, great hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.