Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alice Lodge Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 900 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 900 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
8.0

Kommunikation mit den Mitarbeitern im Voraus ist sehr zuverlässig. Bei später Ankunft und Abreise auch kein Problem, wenn man vorher kurz Bescheid gibt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Lip 2017
8.6

Schöner Aufenthaltsbereich, leider bei voller Belegung Engpässe in Küche und Sanitäranlagen. Zimmer sauber und großzügig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Lip 2017
10.0

Nice relaxing hostel. Friendly and helpful staff. Clean and good value for money. Walking distance to all main spots in Alice Springs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2017
8.6

Lovely hostel! Free wifi works really well! Friendly atmosphere. Kitchen is quite small but free breakfast was appreciated!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
9.7

Nice small quiet hostel. A small walk from the main town but easy to get to. Clean bathrooms and kitchen which is always good. Friendly and helpful staff. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
8.6

I would go there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
12 Cze 2017
8.6

Lovely place. There were blankets in tv room which was so nice in winter. Also heater was in room. Wifi worked.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
9.4

Lovely staff on Check in and check out, was able to leave luggage when we were on our tour which was super helpful. Had a heater in our room which is like the biggest luxury ever. Free breakfast from 4am, free tea am coffee and probably the comfiest hostel bed I have been in! It does say it's about about five minute walk to the centre of alice, I would say fifteen minutes and at night I'm glad I wasn't about lone but other than that great stay! one of the best hostels Ive stayed at so thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2017
9.4

Great place to stay! Very helpful and friendly staff! Clean rooms, very comfortable beds, and lockers with padlocks in rooms! Breakfast is out and ready if you have a super early tour the next day! Would definitely stay here again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
8.9

Uns hat das Hostel sehr gefallen! Alles sauber und free Frühstück! Mitarbeiter sind sehr nett. Kostenlose Gepäckaufbewahrung, wenn ihr Touren macht. Die Zimmer sind auch einwandfrei und da das Hostel nicht so groß ist, ist es sehr angenehm. Am Pool kann man sich sonnen und entspannen. Es gibt einen Computerraum mit TV und Büchern. Supermärkte sind nicht weit entfernt sowie Restaurants und Bars.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.