Hostelworld.com

Alice Lodge Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 814 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 814 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Alice Lodge Backpackers Located at 4 Mueller Street, Alice Springs, Alice Springs.
Alice Lodge Backpackers
Australia
Alice Springs Northern Territory 0870 4 Mueller Street, Alice Springs
83% 814
-23.6993145 133.8884067
Alice Lodge Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Kwi 2016
6.6

Far from city center

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Kwi 2016
9.1

Very helpful staff; went out of their way to help me

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

Lovely hostel, very safe with a key code to get in the gate, had everything we needed/wanted!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
9.4

Das Hostel war wirklich sauber und man hat sich wohlgefühlt. Das Personal war klasse und hat sich ganz lieb um einen gekümmert. Das einzige Manko war das kostenlose Frühstück das nicht zu jeder Zeit noch alles zu bieten hatte. Sprich der frühe Vogel fängt den Wurm und für die Nachfolger gibt's dann die Reste. Auch der Flughafen Puck up ist NICHT kostenlos wie es auf der Seite geschrieben steht. Das wär schade ansonsten wirklich eins der schönsten Hostels während meiner Reise.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
7.4

Alice Lodge was really friendly and welcoming. I only stayed for one night as I passed through Alice Springs. It was strange when I arrived as there was nobody there to help, just an envelope with my name on! But it was easy to find my way around, the wi-fi was great and the hostel had a really authentic feel. It was quiet and I had a great nights sleep. The showers and kitchen area were clean, and I really appreciated the free breakfast and the free and tea and coffee.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Kwi 2016
8.3

Gemütliches Hostel ein wenig außerhalb vom Zentrum. Zu Fuß ist man in etwa 15 Minuten bei Supermärkten wie Coles und Woolworths. Sonst aber ein tolles Hostel mit gemütlicher Atmosphäre und kleinem kostenlosen Frühstück.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
8.3

Very good Hostel for this price!! Can highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
8.3

It is a good place to stay in Alice, especially for the pool, which helps refreshing with this hot weather. They provide good service by keeping your stuff during the desert tour

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Mar 2016
8.9

Had a really good stay here. Would have loved to stayed for longer. Location was good, dorms were good too. Most importantly the travellers were super friendly, and it was really easy to meet new people. It was walking distance from the town, which was very appealing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2016
10.0

Solid place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.