Hostelworld.com

Alice Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 455 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 455 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9
Alice Hostel Located at Fiumei ut 10, 1st floor 1, Budapest.
Alice Hostel
Hungary
Budapest 1081 Fiumei ut 10, 1st floor 1
82% 455
47.4980389 19.0818572
Alice Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Kwi 2016
9.4

As soon as I got there Rudi showed me where I'd be staying & handed me a map with various places he recommended I see during my stay there. I hadn't had a chance to exchange currency, but he was okay with me setting my stuff down and told me where the best place to get my money's worth was. The hostel was clean and quiet, the room was spacious & had a nice little balcony. One of the nicer hostels I've stayed at, thank you for your hospitality!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
9.7

Ostello a gestione familiare, vicino alla stazione centrale e a circa 15 minuti a piedi dal centro, molti mezzi pubblici in zona, davvero economico, atmosfera tranquilla e rilassata, ambienti puliti.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2016
4.0

Absolutely horrible. Upon arrival, host was extremely rude. There were also some really creepy old men staying there by themselves that forced us to lock our door at night and when we left (despite being there with our guy friends). The breakfast was okay the first day but nothing was refilled so nothing was there to eat the next day. The location, although close to the train station, was in a very bad area. When we left there was a homeless man sleeping on the doorstep of the building.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, In my memories I offerd you coffee when you arrived in the morning, and you offerd me cake. You went to take a shower until your room gets ready. I gave you keys maps and some adwises. You seemed happy to me. Sorry for the breakfast thats my fault. The homeless man was a turkish tourist who rented the apartmant next door and lost his keys. He was not our guest. I am a little bit surprised about your coment. Anyway I wish you all the best.

  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
4 Mar 2016
8.9

Heartily suggested! Very nice and friendly hosts, cozy atmosphere and clean spaces. Next to tram, metro and night bus stop. No stag parties or annoying people. If you hate like me those irritating party hostels then book here—it is also great value for money ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lut 2016
9.4

Staff were very friendly and helpful. Place was clean. Right next to train station very convenient for public transport. Was a very quiet and peaceful hostel. Really enjoyed my stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bangladesz, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Sty 2016
7.7

I like that hostel. Breakfast included, they have cooking staffs. People r really helpfull. I love them

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sty 2016
7.7

El lugar es pequeño, ubicado en el 1 piso de un edificio, está a unas cuadras de la estación de trenes y a 20 minutos del centro de Budapest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sty 2016
7.7

El hostal es un buen lugar para descansar y fue económico.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

blisko dworca Keleti. Przytulny hostel, przyjazny gospodarz

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Gru 2015
4.3
Przetłumaczone przez Google

Nieco ponury. W tej cenie czegoś znacznie lepiej można znaleźć. Śniadanie było fałszywe - tylko mleko z płatkami, miejsce parkingowe na ulicy.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sorry about the breakfast, we didn't know that you have lactose allergie. Also we were waiting for your arrival at 2 am. The apartmant you had was very clean and warm. Sad that you left the orange juice the bread and eggs we bought for you, after you told us that you are not satisfied with the breakfast. Wish you all the best, and have a nice day.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.