Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alice Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 488 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 488 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
Alice Hostel Located at Fiumei ut 10, 1st floor 1, Budapest.
Alice Hostel
Hungary
Budapest 1081 Fiumei ut 10, 1st floor 1
83% 488
47.4980389 19.0818572
Alice Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Paź 2016
7.4

Good place to spend the night, however not value for money!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Paź 2016
8.9

Superfriendly staff, good atmosphere, great value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sie 2016
4.6

No se nos pidió en ningún momento la documentación, por lo que deducimos que al resto de personas tampoco, por lo que no teníamos ni idea de la gente con la que dormíamos. Además, las habitaciones no tenían lockers, por lo que tus cosas estaban al alcance de todo el mundo. El desayuno estaba incluido en el precio, pero no se sirvió porque no tenía suficiente para todos, así que lo suprimió. Aceptable en función de las personas, aunque nosotras nos sentimos bastante inseguras.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Sie 2016
9.7

Great little hostel run by some of the friendliest staff I've ever encountered. If you're looking for a spot near the train station, this place is perfect. The hostel is small but has a nice homely feel to it. Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
8.9

Great place for a short stay if you need to be close to Keleti station

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
27 Lip 2016
7.4

Clean and right near the train station. The rooms are loud with noise from the road and there is no AC. Overall great value though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Lip 2016
9.7

Not the best location but since you're going to spend with transportation anyway, it's perfect! Gabriel received us very well and was very helpful all the time. We felt home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hudson_jones8635
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Cze 2016
8.9

My stay in Alice hostel was very brief. Just a stopover really before onwards travel to Serbia by train. As such, locationwise this hostel was perfect for me as it is so close to the Keleti train station. Despite my late arrival time the staff was awake to let me in and explain everything. Bedding provided was clean as were all the facilities. I cannot comment on atmosphere or anything like that as my stay was so short - just a few hours sleep but it was perfect for what I needed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Cze 2016
8.0

가정집 주인분이 거주하시면서 하는 작은 호스텔인듯 싶어요 주인 할아버지?아저씨? 가 친절해요~ 역하고 가까워서 정했는데 밤늦게 들어갈떄는 조금 무서웠어요 저는 갔을때 방에 저 혼자 묵어서 편했는데 사람들 있으면 좀 불편할듯 싶네요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • julienbarber
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Cze 2016
9.4

Very surprised with this hostel. Perfect for a place to crash and just reset. Very clean, very nice beds, showers,washing machines, and kitchen. It's not a place to party, but extremely good value for money and would highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.