Hostelworld.com

Alfama Patio Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,527 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,527 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
Alfama Patio Hostel Located at Escolas Gerais, 3, Patio dos Quintalinhos 1, Lisbon.
Alfama Patio Hostel
Portugal
Lisbon 1100-213 Escolas Gerais, 3, Patio dos Quintalinhos 1
89% 1527
38.7130659 -9.1290056
Alfama Patio Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Kwi 2016
9.4

Great hostel with a good location! The staff was really nice and since there was someone at the reception 24/7, you could always ask if there was a problem. Everyone was really helpful. The hostel offers a lot of activities to do in Lisbon, so you won't be bored. I'd recommend the hostel to everyone :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
8.9

La pase muy bien en este hostel. Diogo y Bruno me ayudaron mucho y fueron muy buenos conmigo en cuanto a hablar de mis planes d viaje y como encontrar ciertas cosas, como restaurantes o cajeros automaticos. Tmb me dejaron practicar un poco el portugues! Me quedaria otra vez en el hostel si estuviera en Lisboa, porque me encanta el barrio tmb. La unica cosa que no me gustaba mucho es que no me senti muy bien con el atmosfero social--habia gente q parecia no tener ganas de conocer nuevas personas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
8.9

Schönes Hostel mitten im Stadtteil Alfama. Es wurde mal mit viel Liebe eingerichtet, wurde dann aber hier und da etwas vernachlässigt. Die Rezeption war rund um die Uhr besetzt und abgesehen von einem der Rezeptionisten, waren diese sehr hilfsbereit und freundlich. Das Frühstück war einfach, aber lecker! Die Terasse war besonders morgens toll, wenn die Sonne schien! Das Zimmer war gut, nur leider hat das angrenzende Bad an mehreren Stellen geschimmelt und war nicht sonderlich sauber.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
4 Kwi 2016
9.4

Nice hostel in the heart of old town, very charming place with character.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
9.4

Ein absolut liebenswerter Platz. Morgens mit dem ersten Kaffee auf der Dachterrasse sitzen und den Möwen über dem Tejo zusehen, während unten die historische alte Straßenbahn vorbeirasselt... . Die Lage am Rand der Altstadt ist super, es ist eine charmante Ecke, aber es ist dort auch nicht zu überfüllt. Sehr nett ist das Angebot, tagsüber auch die Infrastruktur der beiden anderen dazugehörigen Hostels in der Innenstadt nutzen zu können. Außerdem werden direkt von dort einige Touren angeboten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
10.0

Brilliant hostel! Friendly staff, nice clean spacious rooms with safes and storage that you could lock, fantastic location, excellent breakfast and the hostel itself is fantastic. It's in a great location close to the centre of Lisbon but not too busy and noisy, and the outside patio was lovely to sit out on and relax. Next time I visit Lisbon (and I definitely want to return) I'll definitely be staying again at the Alfama Patio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
3.7

When i arrived to the hostel they didn't have my booking. That can happen, but the guy at the reception was kind of rude and didn't really want to help me, or give me my, almost 30 euros, back that I payed because I booked for a week.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2016
10.0

Very clean, pleasant atmosphere, very helpful and nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
25 Lut 2016
8.0

Pros: The hostel is very pretty and cosy with a terrace/balcony, a nice decorated interior (reception) and the wooden fairytale beds in the rooms. However the common room near the reception is very small so it is better for summer time. Cons: Breakfast could be better for that price (some cheese and/or ham). Staff was unable to give me local information. Rooms had no space for personal belongings and my locker was a wooden box-cupboard. Bathroom was too small.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2016
9.4

Fue genial, muchas gracias!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.