Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alfama Patio Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1755 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1755 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
8.3

I was at this hostel for three nights, dont have many hostel experiences to compare, but this one was all i needed. Really cool situated in the alfama area, helpful staff, nice tours that they offered. I would recommend this to a fellow girl traveling by herself!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • laurathouny123
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Cze 2017
9.1

Very cute, charming terrace. The staff is very friendly, helpful, and smiley. A very good place to relax or work. Yet you have to climb a little to come here !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Maj 2017
8.0

Great location in old Lisbon, helpful staff, breakfast provided. The balcony catches the sun and my room mates were lovely. Recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Maj 2017
7.1

Good things: the ambiance (the hammocks and patio were nice), the included breakfast Eh: the staff, the facilities (beds and ensuite bathroom did not look like the pictures with wallpaper falling off the walls and the top bunks were super difficult to climb) Not near the main sights of Lisbon so if you want to see monuments and other parts of Lisbon easily I would recommend staying somewhere more central, the Alfama neighborhood is cool but not centrally located. Just okay overall.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Maj 2017
10.0

Beautiful place !! thanks

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • GabiLencina
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Maj 2017
9.4

Muy bien ubicado. Muy amables los chicos del Hostel. Las camas eran cómodas, pero difíciles de abordar. Y el baño muy pequeño e incómodo. Luego por lo demás, muy bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Maj 2017
10.0

Great place to stay, lovely staff, good atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
9.4

As homely and hip as always. Always someone interesting to talk to

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Maj 2017
7.4

Staff are *fantastic*! Especially Philip who was endlessly helpful, good natured and welcoming. Really nice common hangout areas and terrific breakfast. The bathrooms are not big enough to turn around in with nowhere to put clothes or towel when showering and they were not clean. The "ensuite" bathroom (read: tiny closet converted to bathroom), and was *right* next to the beds with just a sliding door and zero ventilation, so the room was smelly and unpleasant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Maj 2017
9.7

Good stay. Nice staff. Good arrangements for cooking. May comeback soon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.