Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alfama Patio Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,637 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,637 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9
Alfama Patio Hostel Located at Escolas Gerais, 3, Patio dos Quintalinhos 1, Lisbon.
Alfama Patio Hostel
Portugal
Lisbon 1100-213 Escolas Gerais, 3, Patio dos Quintalinhos 1
91% 1637
38.7130659 -9.1290056
Alfama Patio Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
4 Gru 2016
9.7

great hostel, amazing staff, great view and atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
10.0

It's a really nice hostel. I Just feel like Home in there, the breakfest is good and there are a very nice guy in the reception, Felipe, who knows everytihing about the city and places to go. The best thing is that you can go tô the other 2 hostel that this company has in the city to take a break, go to the party or have a dinner. Really good place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
8.0

Es ist ein tolles altes Haus mit sehr freundlichen Gastgebern. Auch das Abendessen war super! Toller Außenbereich. Allerdings ist es eben wirklich ein altes Haus, die Sauberkeit ließ etwas zu wünschen übrig und ich hatte Schimmel in der Fensterwandung, sodass ich tatsächlich das hostel noch gewechselt habe. Sehr schade!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Lis 2016
10.0

Lisboa es bonito y si quieren estar cercano a todo, quedarse en este hostal es la opción, me trataron muy bien y es bastante barato, volvería sin dudar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lis 2016
10.0

Stupend hostel Stupend staff Stupend organization of hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lis 2016
10.0

Geniales Hostel!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2016
10.0

Muito bom, perfeito!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lis 2016
10.0

Friendly helpful staff! AMAZING cook! We had a really great time at Alfama. The location is excellent, the rooms are spacious and coffee is available all the time! Thanks for making us part of your family!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2016
10.0

This is a great hostel! The staff is especially friendly and helpful and will aid you with activities, directions, etc. The directions to the hostel, which is in a very old interesting part of Lisbon, seemed difficult, but were good. It is about 45 minutes by metro to the airport.I had a private room with three keys--good security--with a fantastic view of the river/harbour. The shared bathroom also had great view of an old cathedral. Breakfast is good, coffee available 24/7, also dinner offered

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lis 2016
10.0

Great place to stay. Location is good for getting to various parts of the city. The hostel provides plenty of activities to make it easy to meet other people, and you can hang out at the 2 sister hostels too. Staff are really friendly and food is delicious. Wifi is good, but there is not a good place to work inside, so you're stuck sitting outside under the canopy. Not so bad, but can get chilly and noisy in the evenings.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.